10 ingyenes és legjobb cctv hp android alkalmazás 2021-ben

A CCTV HP Android alkalmazás ajánlás lehet azok számára, akiknek távfelügyeletre van szükségük utazás közben. Ellenőrizze itt teljes egészében! (2021. frissítés)

CCTV Mobile Android alkalmazás mára egyre nagyobb szükség van a könnyű technológia és a felhasználó biztonsági igényei mellett.

Ez az alkalmazás úgy működik, hogy a használt Android mobiltelefont otthon CCTV -vé alakítja.

Nem kell többé telepítenie CCTV (zárt körű televízió) ami otthon meglehetősen drága. Elég egy olyan Android mobiltelefont használni, amelyik már nincs használatban.

Ha hosszú úton van, vagy éppen hazafelé tart, kihasználhatja ezt a távoli HP CCTV alkalmazást, bandát. Különösen, ha van egy mobiltelefonja a legjobb kamerával.

Ebben a cikkben az ApkVenue összefoglalta a teljes listát a legjobb CCTV HP Android alkalmazás. A cikkben található linken letöltheti.

1. Alfred otthoni biztonsági kamera

Fotóforrás: Google Play Store

Most, hogy a CCTV-nek nem kell olyan lennie, mint irodaházakban vagy gyárakban, bandákban. Csak a CCTV HP Android készüléket kell használnia olcsó használt mobiltelefonjáról.

Ha telepítette a CCTV-t a házába, és továbbra is szeretné figyelemmel kísérni, akkor kihasználhatja az Alfred Home Security Camera alábbi szolgáltatásait is.

Ennek oka az, hogy az Alfred Labs Inc. által kifejlesztett alkalmazásnak más funkciói vannak, többek között távoli hozzáférés, élő video streaming, mozgásérzékelő, és éjszakai látás.

Annak ellenére, hogy ingyen élvezhető, ha HD felvételi funkcióra vágyik, fel kell fizetnie a prémium szolgáltatásra, a bandára.

Még akkor is jó, ha nincs még egy tartalék mobiltelefon, továbbra is figyelemmel kísérheti otthon a CCTV HP Android készüléket a hivatalos webhely, nevezetesen //alfred.camera/webapp.

InformációAlfred otthoni biztonsági kamera
FejlesztőAlfred Systems Inc.
MéretEszközönként változik
Android minimumEszközönként változik
Letöltés10.000.000+

Töltse le az Alfred otthoni biztonsági kamerát itt

Apps Utilities Alfred Systems Inc. LETÖLTÉS

2. WardenCam

Fotóforrás: Google Play Store

A következő alkalmazási javaslat a Wardencam, amelyet szintén használhat az összes tevékenység, többek között a WiFi Baby Monitor monitorozására.

A Wardencam HP CCTV alkalmazás további előnye, hogy támogatja a képességeket éjszakai látás ezért nagyon alkalmas bébimonitornak, ha gyenge fényviszonyok között figyel.

Nem csak a Wardencam alkalmazásnak vannak funkciói is kétirányú audio támogatás, mozgásérzékelők és többkamerás beállítás.

Ennek az alkalmazásnak azonban nincs külön funkciója az otthon telepített CCTV HP Android felügyeletére a hivatalos weboldalon.

Ezért rendelkeznie kell legalább két androidos telefonnal, amelyek közül az egyiket CCTV-ként, a másikat pedig megfigyelésre használják. Ha még nincs meg, próbálja meg ellenőrizni ezt a használt, speciális minőségű mobiltelefont Rp. 300 ezer értékben.

InformációWardenCam
FejlesztőWardenCam360 - Otthoni biztonság, videomegfigyelés
Méret21 MB
Android minimum4.1 és újabb
Letöltés5.000.000+

Töltse le a WardenCam alkalmazást itt

Apps Utilities WardenCam360 - Otthoni biztonság, LETÖLTÉS Videomegfigyelés

3. DroidCam

Fotóforrás: Google Play Store

A távoli HP CCTV alkalmazások előnyei DroidCam már rendelkezik képminőséggel Nagy felbontású (HD) 720p felbontással.

Ha CCTV-ként szeretné használni a használt Android mobiltelefonját ezen az alkalmazáson keresztül, akkor csak annyit kell tennie, hogy az alkalmazásban lévő WiFi IP-t összekapcsolja a másik Android-mobiltelefonjával.

Tehát azt mondhatnánk, hogy a CCTV HP Android elég tiszta és tiszta minőségben fog működni, mint egy IP-webkamera.

InformációDroidCam
FejlesztőDev47Apps
Méret2,5 MB
Android minimum5.0 és újabb
Letöltés10.000.000+

Töltse le a DroidCam alkalmazást itt

Apps Produktivitás Dev47Apps LETÖLTÉS

4. AtHome Video Streamer és AtHome Camera

Fotóforrás: Google Play Store

Ha szüksége van egy online CCTV alkalmazásra a legjobb tulajdonságokkal, akkor AtHome Video Streamer és AtHome kamera a következő ajánlás lehet az Ön számára.

Még a kettő funkciója is különbözik, tudod! Az AtHome Camera alkalmazás CCTV kameraként működik. Tehát telepítenie kell ezt az alkalmazást a CCTV HP Android készülékére otthon.

Ezután az alkalmazás AtHome Video Streamer CCTV kamera monitorként, bandaként fog működni.

E két alkalmazás összekapcsolásához csak az AtHome Camera alkalmazás vonalkódját vagy QR-kódját kell beolvasnia egy AtHome Video Streamerre telepített Android mobiltelefon segítségével.

InformációAtHome Video Streamer
Fejlesztőichano
Méret17 MB
Android minimum4.0 és újabb
Letöltés5.000.000+

Letöltés AtHome Video Streamer itt

Ichano Apps Utilities LETÖLTÉS
InformációAtHome kamera
Fejlesztőichano
Méret46 MB
Android minimum4.0 és újabb
Letöltés5.000.000+

Letöltés AtHome Camera itt

Ichano Apps Utilities LETÖLTÉS

5. IP webkamera

Fotóforrás: Google Play Store

A következő ajánlás az IP webkamera amely az egyik legjobb CCTV Home Security alkalmazás, amely különféle tevékenységeket képes rögzíteni körülötted.

Ez az alkalmazás által kifejlesztett Pavel Khlebovich képes rögzíteni az emberek mozgását, még a hangot is!

Használatához 2 Android-eszközt vagy PC-t és táblagépet kell használnia. Ezért ezt az alkalmazást PC-re is használhatja.

Különböző módon használhatja, akár a VLC Media Player, akár a böngésző segítségével a kamera monitorának megfigyelésére.

InformációIP webkamera
FejlesztőPavel Khlebovich
Méret22 MB
Android minimum4.0 és újabb
Letöltés10.000.000+

Töltse le az IP webkamerát itt

Termelékenységi alkalmazások Pavel Khlebovich LETÖLTÉS

6. LásdCiTV

Fotóforrás: Google Play Store

A következő alkalmazás a SeeCiTV, amelyről ismert, hogy éles videó- ​​és képminőséget nyújt 1080p-ig.

Ezenkívül a CCTV APK további előnye ennek a mobiltelefonnak az, hogy alacsony az akkumulátort használ, így több akkumulátort takaríthat meg.

További plusz, hogy a CCTV monitor munkája továbbra is működni fog, anélkül, hogy a képernyőnek bekapcsolódnia kellene. Valójában ez az alkalmazás a legjobb otthoni biztonsági alkalmazás.

Ennek oka, hogy a SeeCiTV által használt internetkapcsolati hálózat TLS / DTLS titkosított protokoll konfigurációt használ, banda!

InformációSeeCiTV
FejlesztőGeny Stúdió
Méret39 MB
Android minimum4.3 és újabb
Letöltés1.000.000+

Letöltés SeeCiTV itt

Apps Geny Studio LETÖLTÉS

7. CZ biztonsági kamera

Fotóforrás: Google Play Store

Ha úgy érzi, hogy a korábbi alkalmazás-ajánlások összetettnek és nehezen alkalmazhatónak tűnnek, akkor kipróbálhatja ezt az alkalmazást.

CZ biztonsági kamera sokkal egyszerűbb és könnyebb alkalmazásbeállításokkal rendelkezik. Ettől eltekintve ez az alkalmazás ingyenesen használható.

Ebben a HP CCTV APK-ban csak két olyan Android mobiltelefont kell csatlakoztatnia, amelyek ugyanazzal a fiókkal vannak telepítve a CZ biztonsági kamera alkalmazással.

Azt is meg kell választania, hogy melyik Android-eszköz működik CCTV HP Android-ként, és melyik CCTV-figyelő monitorként.

Használhat használt mobiltelefont, ahelyett, hogy új mobiltelefont kellene vásárolnia CCTV HP Android készülékéhez a házában, bandájában.

InformációCZ biztonsági kamera
FejlesztőSCamera
Méret9,6 MB
Android minimum4.1 és újabb
Letöltés100.000+

Töltse le a CZ biztonsági kamerát itt

SCamera alkalmazások letöltése

8. EyesPie

Fotóforrás: Google Play Store

A következő CCTV alkalmazás-ajánlás az Android számára a Eyespie. Ez a CCTV Android alkalmazás WiFi nélkül normál internetkapcsolattal működik.

Ezenkívül a képminőség tiszta és éles. További plusz, hogy CCTV HP Android készülékét csak a készülék nevével csatlakoztathatja egy figyelő HP monitorhoz.

Valójában a CCTV HP Android készülékén rögzített hangot is hallhatja, így megtudhatja, ha valami gyanús dolog történik a házában.

InformációEyesPie
FejlesztőKaarss Solutions
Méret18 MB
Android minimum4.3 és újabb
Letöltés100.000+

Letöltés EyesPie itt

Töltse le az alkalmazásokat Kaarss Solutions

9. WiFi bébimonitor

Csakúgy, mint a neve, WiFi bébimonitor fő feladata az óvoda felügyelete. Ezért ez az alkalmazás fel lett szerelve éjszakai látás és mozgásérzékelő.

Ennek ellenére továbbra is használhatja a WiFi Baby Monitor-ot CCTV alkalmazásként a mobiltelefonján. A trükk az, hogy egyszerre 2 HP-t kell használni.

Néhány további funkció, amelyet ismernie kell, az élő csevegés és videocsevegés, az első és hátsó kamera használata és még sok más.

InformációWiFi bébimonitor
FejlesztőAlfred Systems Inc.
Méret1,7 MB
Android minimum2.3.3 és újabb
Letöltés5.000.000+

Letöltés WiFi Baby Monitor itt

10. Videomegfigyelés Ivideon

A listán található utolsó alkalmazás: Ivideon videomegfigyelés képes videomegfigyelésre, távoli videomegfigyelésre és videofelvételre biztonsági kamerák, DVR-ek és NVR-ek számára.

Nem csak a felvétel és a figyelés, a Video Surveillance Ivideon értesíti a mobiltelefonját is, ha a CCTV körül esemény történt.

A felvételek valós időben történő bemutatása mellett ez az Androidhoz készült CCTV alkalmazás a felvételeket a felhőben is tárolja, így szükség esetén újra hozzáférhet hozzájuk.

InformációIvideon videomegfigyelés
FejlesztőMobil Video megoldások
MéretEszközönként változik
Android minimumEszközönként változik
Letöltés1.000.000+

Videómegfigyelő Ivideon letöltése itt

Ez a 2021-es 10 legjobb CCTV Android-alkalmazás. A régi okostelefon újra használható CCTV-ként!

Ráadásul nem kell drága új CCTV-t vásárolnia, hogy szemmel tartsa otthonát. Hasznos lehet!

Olvassa el a cikkeket is CCTV vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found