pszt! ez egyszerű módja annak, hogy megismerje mások WordPress sablonjait / témáit

Így találhatja meg mások WordPress-sablonjait / témáit. Azonnal megtudhatja, hogy mások blogja vagy webhelye milyen sablonokat tartalmaz, valamint az összes bővítményüket.

Soha, amikor szórakozol az interneten, sztrájkolj egy olyan blogon / webhelyen, amelynek sablonja nagyon jó. Aztán kíváncsivá válik, és meg akarja ismerni a témát. Pihenjen, itt az ApkVenue megmondja, hogyan lehet megismerni mások WordPress-sablonjait / témáit.

E feladatok elvégzéséhez egy új webalapú alkalmazásra támaszkodunk Milyen WordPress téma ez? Hogyan kell?

  • Blogger vs WordPress, melyik a jobb?
  • Így ellenőrizheti a weboldal árát, mennyit áraz a Google?
  • 7 kötelező alkalmazás bloggerek számára Androidon, ingyenes és könnyen használható!

Hogyan találhat más embereket Wordpress sablonok / témák

Hogyan lehet használni azt, hogy mi a WordPress téma?

Hogy megismerje a WordPress blog témáit, hogy mások nagyon könnyedén, csak egyszer használják a módszert kattintson. Itt van, hogyan:

  • Először keresse fel a Mi a WordPress téma? Vagy böngészőn keresztül a számítógépen, vagy használjon böngészőt okostelefonján.
  • A következő lépés marad másolás beillesztés annak a WordPress-alapú blognak / webhelynek a címe, amelyhez meg szeretné tudni, hogy melyik sablont / témát használja.
  • Kattintson a keresés gombra és ne várjon sokáig, azonnal megismerheti mások WordPress-témáit.

Megjegyzés: Azonnal megtudhatja, hogy mások blog- vagy webhelysablonjai csak a WordPressen alapulnak-e. Ha a blog / webhely adatai nem jelennek meg, az azt jelenti, hogy saját témát használnak, vagy nem a Wordpress programot használják.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Megjelenített információk

A megjelenített sablon / téma információ meglehetősen teljes. Kezdve a téma nevétől, a fejlesztőtől, a linktől a fejlesztő webhelyéhez és a témához, a megjelenés leírásához, verziójához, licencéhez és képernyőképeihez.

Így kell tudni sablon / téma Wordpress másokat azonnal. Ja, a témainformációkon kívül néhány részletet is kap az összes általuk használt pluginról.

Nagyon klassz, igaz? Ez bizonyára segít egy nem kevésbé klassz blog / weboldal létrehozásában. Igen, ha a tartalom király, és a sablon / téma a királynő. Mit gondolsz?

Olvassa el a cikkeket is Wordpress vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found