hogyan lehet webhelyet kódolás nélkül androidos alkalmazássá tenni

Természetesen vannak kedvenc webhelyei, amelyeket minden nap megnyit, nem? Izgalmasabbá tétele érdekében az ApkVenue-nak egyszerű módja van arra, hogy a webhelyet kódolás nélkül Android-alkalmazássá tegye. Nagyon egyszerű, ez a módszer.

Természetesen vannak kedvenc webhelyei, amelyeket minden nap megnyit kérem, például Utcai Patkány és a Facebook. Mint tudják, a Facebook valóban biztosít egy alkalmazást erős Android és iOS okostelefon-felhasználók számára.

Sajnos a Facebook alkalmazás is nagyon pazarolja a tárhelyet és az akkumulátort. Ezt felismerve a Facebook végül kiadott egy alkalmazást Facebook Lite a könnyebb.

Azonban nem minden kedvenc weboldalunk kínál alkalmazást okostelefonok számára, és nem minden okostelefonon található alkalmazás rendelkezik olyan könnyű verzióval, mint a Facebook Lite.

A Wonderhowto beszámolója szerint az ApkVenue valami nagyon jót talált. Lehetővé teszi, hogy webhelyét néhány másodperc alatt Android-alkalmazássá alakítsa. Kíváncsi vagy? Következő hogyan lehet egy weboldalt Android-alkalmazássá tenni.

  • 5 egyszerű módszer az Android-alkalmazások készítéséhez kódolás nélkül
  • Hogyan készítsünk saját Android chat alkalmazást kódolás nélkül
  • Hogyan készítsünk egy egyszerű Android alkalmazást ingyen, csak kattintson!

Hogyan készítsünk weboldalt Android-alkalmazásként

1. Telepítse a Hermit - Lite böngészőalkalmazásokat

Ahhoz, hogy a web Android-alkalmazássá váljon, szükségünk van az alkalmazások segítségére Remete - Lite böngészőalkalmazások amelyet letölthet a JalanTikus webhelyről vagy a Google Play Áruházból. Ezzel az alkalmazással a webet Lite alkalmazássá alakíthatja.

Alkalmazások termelékenysége Chimbori LETÖLTÉS

2. A web Android-alkalmazássá tétele

Miután letöltötte és megnyitotta, majd kattintson rá Feature Tour, van 6 oldal, amelyek röviden ismertetik a Remete alkalmazás előnyeit. Jól, A web Android-alkalmazássá tételéhez válassza a jobb alsó sarokban található Hozzáadás gombot.

Ezután adja meg Weboldal URL lépjen be a képernyő tetején található sávba, például a JalanTikus.com webhelyre, vagy válasszon a Hermit egyik népszerű ajánlási webhelye közül.

Miután megnyílt Jaka weboldala, megteheti változtassa meg a nevet Lite alkalmazás, amelyet létrehozni fog. Ezután kattintson a Hozzáadás gombra, és megjelenik Felugrik megerősítés és kattintson teremt.

Most sikeresen létrehozták a JalanTikus Lite alkalmazást, amely megtalálható itt: kezdőképernyő.

3. A Lite alkalmazás megjelenésének testreszabása

Innen testreszabhatja a létrehozott Lite alkalmazást. Világíthat húzza felfrissülni, görgess fel, Teljes képernyő, és keret nélküli. A betöltött tartalomhoz számos lehetőség tartozik Hirdetések letiltása, Képek betöltése, Nyissa meg a linkeket a Lite alkalmazásban, Ne kövesse, Asztali webhely, és Data Saver mód.

Ezenkívül kezelheti a Lite alkalmazás engedélyeit is. Ilyen például a hozzáférés a helyhez, fotókhoz, videókhoz, kamerákhoz és mikrofon. Ha a javaslat Jaka-tól származik, akkor fontos bekapcsolni teljes képernyős és keret nélküli módhogy olyan élményt szerezzen, mint egy valódi alkalmazás.

Ó, igen, csúsztassa oldalra egy lapot Témák, ahol beállíthatja az állapotsor színét, műveletsáv, és válassza ki az alkalmazás ikont tetszése szerint. Aztán vannak fülek Integráció amely lehetővé teszi értesítések és keresési funkciók beállítását.

4. Kedvenc webhelyek böngészése hirdetések nélkül, és kíméli az akkumulátort

Hogyan, hogyan lehet egy weboldalt a fenti Android-alkalmazássá tenni, nagyon egyszerű, igaz? Most már elégedettebb és kényelmesebb lehet a kedvenc hirdetések nélküli böngészése, amely több hirdetést tartalmaz és több akkumulátor-üzemidőt takarít meg.

Ja igen, ha például parancsikon A Lite alkalmazások nem látszanak kezdőképernyő. A megoldás, amelyet pótolhat indító mások, sok mindenre emlékeznek indító most ez csak egy réteg.

5. Ismerje meg a JalanTikus webalkalmazást

Már tudja kérem, ha JalanTikus „mejeng” a Google I / O 2016-ban. A JalanTikus.com az első weboldal Indonéziában és a második a világon PWA (Progresszív webalkalmazás).

A PWA (Progresszív Webalkalmazás) használatának egyik legnagyobb előnye, hogy akkor is hozzáférhet a JalanTikus PWA-hoz, ha nem csatlakozik az internethez.

Ezt a következő lépésként a //app.jalantikus.com webhelyre lépve az Android Chrome böngészőjében Hozzáadás a kezdőképernyőhöz. Most úgy férhet hozzá a JalanTikushoz, mint egy Android alkalmazáshoz, anélkül, hogy szüksége lenne a Remete alkalmazásra. Nagyon őrült? Sok szerencsét.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found