5 hatékony módszer a gyenge 3G vagy HSDPA jel erősítésére

Azok számára, akiknek gyakran problémái vannak a gyenge 3G vagy HSDPA jelekkel, természetesen ezek a módszerek valóban segítenek a problémák leküzdésében.

Az indonézek számára csak 3 életmód van, nevezetesen Eszik, Ital és Internet. De a probléma az, hogy nem minden területen van jó jelfedés. Mi az okostelefon, de nincs jel, úgy tűnik, hogy ételt akarok vásárolni, de nincs pénzem.

Számos oka van annak, hogy a körülötted lévő jel ennyire rossz, a magas épületektől kezdve az okostelefon-használók sűrűségéig a környéken. De nyugodtan, az ApkVenue már rendelkezik megoldással az Ön számára 3G jel vagy HSDPA vészhelyzetben is erős.

Hogyan lehet megerősíteni egy gyenge 3G vagy HSDPA jelet

Azonnal keressen egy nyitott helyet

A nyitott tér a végső megoldás, ha vészhelyzetben van. Mivel a szabadban van, hogy zökkenőmentesen kapjon 3G vagy HSDPA jeleket. De ne menjen a szabadba, amikor esik az eső, az okostelefon megszakad, hacsak nem használja Sony Xperia Z5 Premium.

Indítsa újra az okostelefont

Ez egy klasszikus módszer az elveszett 3G vagy HSDPA jel helyreállítására. Mivel az okostelefon újraindításával az okostelefon automatikusan megpróbálja újra megtalálni a jelet (legalább megvan). Ez a módszer bizonyítottan képes helyreállítani az elveszett vagy gyenge jeleket.

Ne hagyja lemerülni az akkumulátort

Lemerült az akkumulátor (alacsony batt) az egyik oka annak, hogy elveszíti 3G vagy HSDPA jelét. Miért? mert az okostelefonoknak elegendő energiára van szükségük ahhoz, hogy jeleket találjanak a legközelebbi BTS-re. Először olvassa el Az akkumulátor töltésének felgyorsítása.

Engedje le a szélvédőt

Ha elveszíti 3G vagy HSDPA jelét az autóban, próbáljon leereszteni minden poharat, és kissé kifelé tenni az okostelefont, legalábbis addig, amíg a vétel sikeres lesz.

Használja a Signal Booster-t

Alkalmazások tisztítása és módosítása Szlovák Kreatív Stúdió LETÖLTÉS

A 3G vagy HSDPA jel okostelefonon történő növelésének utolsó módja az úgynevezett alkalmazás használata Mobil hálózati jelerősítő, ez az alkalmazás automatikusan megtisztítja a környező hálózatot, így az okostelefon hálózata egyenletes lesz.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found