hogyan lehet könnyen és pontosan megtalálni az Instagram követőket

Gyakran bosszantja, hogy látja a hirtelen csökkenő követők számát? Kíváncsi rá? Így megtudhatja, ki követte az Instagramunkat.

Mint közösségi média, Instagram lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kölcsönös formában lépjenek kapcsolatba kövesse, mint az Instagram-fotók, válaszolni történetek. Az Instagram funkciókat is tartalmaz Azonnali értesítés így nem hagy ki egyetlen izgalmas pillanatot sem.

Sajnos az Instagram nem kap értesítést, ha valaki követés megszüntetése mi. Emiatt ezúttal az ApkVenue megosztja tippjeit, hogyan hogyan lehet megtudni, hogy ki követte az Instagramot mi.

  • 5 módszer az üzleti vállalkozás létrehozására az Instagram-on Könnyebb!
  • Fotók és videók letöltése az Instagram történetekre
  • Hogyan lehet megváltoztatni a Facebook, a WhatsApp és az Instagram megjelenését az Androidon kódolás nélkül

Hogyan lehet megtudni, kik követik az Instagram követését

Általában nagyon sokan vannak, akik szándékosan követnek más embereket, de egyszer csak őkvisszakövetés és a követők száma nőtt, de nem követett minket. Ismét Nyeseknya, akkor is a következő listánkon lesz, ha nem kapják el. Szóval, derítsük ki hogyan lehet megtudni, hogy ki követte az Instagramot a következőkben vagyunk.

Hogyan lehet Instagram-követőket találni az Instagram Instafollow alkalmazásával

Mert az Instagram nem szállít éber arról, hogy kik követtek minket, akkor más alkalmazásokra kell támaszkodnunk segítségükért. Ami megismeri azokat az embereket, akik felhagytak az Instagram követésével, nevezetesen:

INNOVATTY, LLC Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS
  • Telepítse az alkalmazást InstaFollow az Instagram számára. A fájlméret kicsi, legfeljebb 1 MB, ezért nem kell aggódnia az internetes kvóta sérülése miatt.
  • A telepítés után futtassa az InstaFollow for Instagram alkalmazást. Azután Belépés az Instagram-fiókjával.
  • Ha sikerül Belépés, kattintson az Instagram profilra Ön. Itt elkezdheti ellenőrizni az összes Instagram-fiók elemzési adatait.

Ami az InstaFollow for Instagram elemzési adataiban látható, nevezetesen: 1. Eljegyzés: Az Instagram-fiók teljesítményének megtekintése. 2. Felhasználói betekintés: Az emberek Instagram-fiókjának szokásainak megtekintése az idővonaladon. 3. Blokkolók: Annak kiderítésére, hogy ki blokkolta az Instagram-fiókját. 4. Szerzett követők: Az Instagramon megtudhatja az új követők számát és számát. 5. Elveszett követők: Megtudhatod a számot és azt, hogy kik követték az Instagramod követését.

Minél gyakrabban használja az Instagram szolgáltatást, annál pontosabbak lesznek az InstaFollow for Instagram alkalmazás által generált adatok. Használhatja ezt az alkalmazást, hogy megtudja, mely követőket gyakran kommentálja, de soha nem adja meg szív, vagy gyakran szállít szív de soha nem kommentálta. Hűvös, igaz?

Hogyan lehet megtalálni az Instagram követőket az Instagram nem követésével

A fenti alkalmazásokon kívül van még egy alkalmazás, amelyre támaszkodhat hogyan lehet megtudni az Instagram követőket Ön nem követi az Instagram alkalmazást. Az alkalmazás használatának lépései:

Alkalmazások letöltése
  • Telepítse az Unfollow for Instagram alkalmazást a Play Áruházba, vagy töltse le közvetlenül a fenti alkalmazást. A telepítés után azonnal bejelentkezhet fiókjába. Bejelentkezés után az Instagram-fiókja így fog kinézni az alkalmazásban.
  • Megteheti, hogy ki követte az Instagram követését, megteheti Frissítés a jobb felső sarokban található ikonra (piros körben). Aztán a folyamat szkennelés ami hasznosfrissítés Az adatok követése és követői megkezdődnek.
  • A folyamat után szkennelés Ha elkészült, válassza a Nem követők menüt, hogy megtekinthesse az Instagram követői, azaz akik azok a barátok, akik nem követtek téged. Azon barát neve, aki nem követett téged, azonnal megjelenik a listán.
  • Nem csak egy vagy kettő, kiderül, hogy sok olyan barátot talált, aki nem követett téged? Ennek az alkalmazásnak van egy olyan funkciója, amely segítségével egyszerre sok ember követését követheti el. Ezt úgy teheti meg, hogy a képernyő jobb alsó sarkában kattintson az 50 FELHASZNÁLÓ NEM KÖVETÉSE gombra.

Ezek néhány hogyan lehet megtudni az Instagram követői könnyen és pontos adatok kíséretében. Most már nem kell kíváncsi vagy bosszús, amikor látja, hogy a követői száma csökkent. Azonnal megtudhatja és eldöntheti, hogy azonnal visszavégzi-e, ha nem követi vissza, vagy közvetlenül megkérdezi az illetőt. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found