hogyan lehet videót titokban rögzíteni anélkül, hogy megnyitnánk a kamera alkalmazást androidon

Így rögzíthet videókat titokban anélkül, hogy megnyitná a kamera alkalmazást egy Android telefonon. Nagyon alkalmas azok számára, akik zúzást akarnak rögzíteni anélkül, hogy elkapnák őket.

Valamivel ezelőtt az ApkVenue cikket készített a következő címmel: Hogyan készítsünk titokban fényképeket anélkül, hogy megnyitnánk a kamera alkalmazást egy Android telefonon. Nyilvánvaló, hogy nem csak fotók. Rejtett videókat is rögzíthet anélkül, hogy elkapná őket. Ez a módszer nagyon hasznos azok számára, akik titkos nyomozásokat folytatnak, például egy küldetés során, hogy rögzítsenek egy videót az összetöréséről. Ez így van Videók rögzítése titokban anélkül, hogy megnyitná a kamera alkalmazást az Android rendszeren.

Az ebben a tippben használt alkalmazás ugyanaz, mint korábban. Vagyis Gyors kamera - Rejtett kamera. Kiderült, hogy ez az alkalmazás nem csak rejtett fotókat készíthet. Ban ben frissítés legújabb, alkalmazás Gyors kamera - Rejtett kamera funkciókat is hozzáadott videó felvétel aka videofelvétel. Szeretné tudni, hogyan kell használni? Figyeljen figyelmesen az alábbi módszerre, igen!

  • Hogyan készítsünk titokban fényképeket anélkül, hogy megnyitnánk a kamera alkalmazást egy Android telefonon
  • 5 legjobb alkalmazás gyorsított videók készítéséhez az Android készülékével
  • 6 jó dolog, amit nem tudsz megtenni a Camera 360 régi verzióján

Videók rögzítése titokban anélkül, hogy megnyitná a kamera alkalmazást az Android rendszeren

Töltse le a Gyors kamera - Rejtett kamera alkalmazást

Ha az okostelefonon nincs telepítve alkalmazás Gyors kamera - Rejtett kamera, kérjük, először töltse le és telepítse a következőn keresztül: link ez alatt.

Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS Kimcy929

A Quick Camera alkalmazás használata - Rejtett kamera

  • Először nyissa meg először az alkalmazást Gyors kamera okostelefonján.
  • A szakaszban több beállítást is megadhat "Beállítások".
  • Például állítsa be az elülső és a hátsó kamera használatát, vagy a kamera felbontási beállításait.
  • Ha elkészült, titokban csak a gomb segítségével készíthet képeket "Videó felvevő" amely ikonként jelenik meg az Android alkalmazáslistában.
  • Megjelenik a „Videofelvétel indítása” felirat, ami azt jelzi, hogy a videofelvétel megkezdődött.
  • A felvétel befejezése után kattintson ismét a gombra "Videó felvevő" Korábban a „Leállított videó rögzítése” felirat jelenik meg, jelezve, hogy a videó felvétele befejeződött.
  • Gombokat is tehet "Videó felvevő" benne volt kezdőképernyő Ön.

A rögzített videó megtekintése

  • A videó eredményeinek megtekintéséhez nyissa meg az alkalmazást Gyors kamera, majd kattintson a gombra "Képtár".
  • Válasszon egy videót, amelyet meg szeretne nézni.

Ez az Hogyan lehet videókat titokban rögzíteni anélkül, hogy megnyitnánk a kamera alkalmazást egy Android telefonon. Nagyon egyszerű, igaz? Az alkalmazás használatával senki sem fogja tudni, hogy videót rögzít. Tehát bármilyen videót szabadabban rögzíthet titokban az Android okostelefonjával. Ha további információval rendelkezik arról, hogyan lehet titokban rögzíteni a videót az Android-on, kérjük, írja meg véleményét az oszlopba megjegyzés ez alatt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found