5 androidos alkalmazás a pulzusok és kvóták ellenőrzésére a 3, tengely, xl, indosat, telkomsel számára

A Telkomsel, a 3 (Tri), az Axis, az XL és az Indosat olyan alkalmazásokat készített, amelyek segítségével ellenőrizhető a hitel összege, az internetes kvóta, és még a promóciós csomagokra is vadászni lehet. Itt ellenőrizheti szolgáltatójának alkalmazását.

Gadget felhasználók számára nem lehet elválasztani a nevtől impulzus és InternetEz a két dolog szükségszerűséggé vált, amely szintén fontos ebben a modern korban. Ezek miatt minden igény szolgáltató készített egy kérelmet az internetes hitel és kvóta ellenőrzésére. Az impulzusok és az adatkvóta ellenőrzése mellett ez az alkalmazás bizonyos csomagok promóciós árakon történő figyelemmel kísérésére is használható.

Ha Ön a Telkomsel, a 3 (Tri), az Axis, az XL és az Indosat szolgáltatásainak felhasználója szolgáltató Ez az alkalmazás elkészített egy alkalmazást, amely felhasználható a hitel és az internetes kvóta összegének ellenőrzésére, emellett ezt az alkalmazást is használhatjuk promó csomagok vadászata amelyet általában bizonyos időpontokban adnak meg.

  • A legfrissebb olcsó XL internetes csomagok listája (frissítés 2021. február)

5 Android-alkalmazás a 3, Axis, XL, Indosat, Telkomsel hitel és kvóta ellenőrzésére

1. BimaTri - Csekk hitel 3

Három vagy ún Tri van szolgáltató akik nagyon szívesen nyújtanak alacsony áron internetes csomagokat. Ezért a Tri elkészített egy 3 kreditellenőrzési alkalmazást, amelynek célja, hogy megkönnyítse ügyfeleinek. A 3 megnevezett hitelellenőrzési alkalmazással BimaTri A három törzsvásárló olyan előnyöket kap, mint például a kényelem az olyan információkban, mint a kártyaadatok, az impulzusok száma, a fennmaradó kvóta, az érvényes bónuszok, az adatcsomag-hozzáférési időszak és az elérhető csomagok típusa. A csomagot közvetlenül is megvásárolhatja, vagy kihasználhatja a tartalom menü előnyeit utalvány ha korábban csomagot vásárolt az űrlapon utalvány.

Apps Produktivitás PT Hutchison 3 Indonézia LETÖLTÉS

2. MyCare - Ellenőrizze az Indosat Creditet

Hitelellenőrzési alkalmazás Indosat, MyCare Ez nagyon hasznos, és felhasználható különféle információk ellenőrzésére. Az információk tartalmazzák az impulzusok számát és érvényességi idejét, a csomag típusát és érvényességi idejét, bónuszokat, történelem csomagok használata, impulzusok és csomagok vásárlása közvetlenül az alkalmazásból, aktuális promóciós információk, PIN és PUK kód információk. Tartalom menü is rendelkezésre áll utalvány szolgálatért A pénztárcám, Hitelkártya, Betéti kártya, is utalvány egyéb alkalmazható.

Alkalmazások termelékenysége Indosat LETÖLTÉS

3. Axis Net - Ellenőrizze a tengely hitelét

Ez az alkalmazás a szolgáltatás hűséges felhasználói számára készült Tengely. Alkalmazás funkció Axis Net Ez megegyezik a korábban tárgyalt alkalmazással, de az Axis Net alkalmazás viszonylag több olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kifejezetten hűséges vásárlóinak kényeztetésére szolgálnak.

Apps Produktivitás PT AXIS Telekom Indonesia LETÖLTÉS

4. MyXL - Check XL Credit

Alkalmazás hűséges ügyfélszolgálatra XL Olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek nem kevésbé jók, mint az előző kreditellenőrző alkalmazás. Úgy tűnik azonban, hogy alkalmazáskor MyXL Nincs olyan menü, amely promóciós áron kínálna csomagokat. Csak egy menü jelenik meg, hogy megtekinthesse azokat a csomagokat, amelyeket sok vásárló vásárolt.

Apps Produktivitás PT XL Axiata Tbk LETÖLTÉS

5. MyTelkomsel - Ellenőrizze a Telkomsel Creditet

Alkalmazás MyTelkomsel Célja a hűséges ügyfélszolgálat Telkomsel mint HALO kártya, simPATI, amerikai kártya, és Hurok. A Telkomsel hitel-ellenőrző alkalmazás érdekes tulajdonságai a szórakoztató csomagokkal, az internettel, a telefonnal és az SMS-kel kapcsolatos információk megkönnyítése. Ez az alkalmazás megkönnyíti a hitel praktikusabb feltöltését is a TCASH szolgáltatások, hitelkártyák és betéti kártyák segítségével. Jutalmak beváltása Közvetlenül a Telkomsel POIN menüben is megteheti, és más fontos információkat is találhatunk ebben az alkalmazásban, például számlákat, impulzusokat és az ebben az időben kínált csomaginformációkat.

Alkalmazások termelékenysége Telkomsel LETÖLTÉS

Ez 5 Android-alkalmazás az egyes hitelkártyák és kvóták ellenőrzésére szolgáltató. Az öt alkalmazást szándékosan hozták létre, hogy megkönnyítsék az Androidot használó ügyfelek számára. Most már többet tud a promóciós csomagokról szolgáltató jól választottad!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found