A 10 legjobb, inspiráló film, amely tele van jelentéssel, tegye fel a kedvét!

Nem érzi jól magát? Az ApkVenue ajánlása a legjobb inspiráló film, amelyet meg lehet nézni, garantáltan újra életre kelti a szellemet.

A filmek gyakran különféle erkölcsi üzenetekkel készülnek, hogy ne csak szórakoztassák a hallgatóságot, de képesek legyenek megtanulni a későbbi tanulságokat is.

Ezen inspiráló filmek egy része még annyira legendás, hogy még mindig gyakran választják a megtekintést, amikor bátorítani akarják magukat.

Az ezekben a filmekben rejlő és hallgatólagos erkölcsi üzenetek egyetemes életleckéket hordoznak, amelyek a mai napig relevánsak.

Minden idők 10 legjobb inspiráló filmje

Az elbeszélés vagy a történet gyakran nagyobb hatással van valakinek ösztönzésére, mint a gyakran tartott tanács vagy előadás.

Ez az oka annak is, hogy az inspiráló filmek az előnyben részesített alternatívák az emberek helyett, nem pedig barátok keresése, akik tanácsot adhatnak nekik, ha bátorításra van szükségük.

Szüksége van napi motivációs bevitelre is? Ezt követve az ApkVenue inspiráló filmeket kínál, amelyek garantáltan lelkesebbé teszik a harcot.

Üzleti inspiráló filmek

Az üzleti vállalkozás felépítése nem könnyű törekvés, ennek során gyakran hullámvölgyeket kell átélnünk. Remélhetőleg ez az üzleti ihletésű film növelheti harci erejét, amikor elesik.

1. A milliárdos (2011)

Azok számára, fiatalok, akiknek inspirációra van szükségük a siker eléréséhez, ez az üzleti inspiráló film tökéletes a nézéshez.

Ebben a thaiföldi filmben meghívást kapsz, hogy részletesen megnézhesd, hogyan törekszik a Top Ittipat a sikerre. A fiatal férfi, aki eredetileg online játék volt, úgy döntött, hogy megváltozik és építeni a saját vállalkozását.

A film által elfogadott történeten keresztül azonnali sikerről szóló különféle mítoszok pattantak ki. Meghívjuk a közönséget, hogy megnézze, milyen legyen Top sokszor esett mielőtt sikeres lehet.

CímA milliárdos
Élő2011. október 20
Időtartam2 óra 11 perc
TermelésNadao Bangkok
RendezőSongyos Sugmakanan
ÖntvényPachara Chirathivat, Walanlak Kumsuwan, Somboonsuk Niyomsiri és mtsai
MűfajÉletrajz, dráma
Értékelés7.8/10 (IMDb.com)

2. Munkák (2013)

Ki ne ismerné az Apple-t és annak különféle jó termékeit? Mint kiderült, ennek a jól ismert technológiai vállalatnak kanyargós kezdetei voltak.

Az Apple alapítójának életének története is nem kevésbé kanyargós, és sok tanulsága levonható élettörténetéből.

Ez az inspiráló üzleti film, a Jobs lesz alaposan fedezze fel az Apple alapítójának életét, és olyan formátumban mutassa be, amelyet érdekes megnézni.

CímÁllások
Élő2013. augusztus 16
Időtartam2 óra 8 perc
TermelésÖtcsillagos játékfilmek, IF Entertainment, Venture Forth és mtsai
RendezőJoshua Michael Stern
ÖntvényAshton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad és mtsai
MűfajÉletrajz, dráma
Értékelés5.9/10 (IMDb.com)

3. A közösségi hálózat (2010)

Tudni akarom a Facebook kialakításának folyamata, és Mark Zukeberg küzdelmei miatt, hogy ma a legnagyobb közösségi médiaplatformokká váljon?

Mindezt jól megmagyarázza a Business Inspiration The Social Network című film. Itt látni fogja azokat a fordulatokat, amelyeket Marknak meg kell tennie építeni álmai társaságát.

Bár az eredeti Mark Zukebergnek eleinte nem tetszett ez a film, de végül ő maga is megnézte ezt a filmet, és pozitív reakciót adott.

CímA közösségi háló
Élő2010. október 1
Időtartam2 óra
TermelésColumbia Pictures, Relativity Media és mtsai
RendezőDavid Fincher
ÖntvényJesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake és mtsai
MűfajÉletrajz, dráma
Értékelés7.7/10 (IMDb.com)

Családi inspiráló filmek

Sok olyan konfliktus fordul elő, amelyet néha nem lehet elkerülni egy családban, és ez sok embert elfeledtet a család jelentésével. Ez a családi ihletésű film emlékeztethet erre.

1. A boldogság üldözése (2006)

Ez a film, amelyet egy igaz történet ihletett, egy apa és egy fiú küzdelmeinek történetét meséli el jobbá teszik az életüket.

Ebben az életet inspiráló filmben megnézheti, hogy van Will Smith a kudarcok sorozatán küzdve, amelyek őt sújtották, és próbálj tovább haladni az álmai és a fia érdekében.

A boldogság üldözése megható történetvonala, valamint a benne szereplő szereplők közötti dinamika révén nagyon jól leírja az élet dinamikáját.

CímA boldogság nyomában
Élő2006. december 15
Időtartam1 óra 57 perc
TermelésRelativitási média, Overbrook szórakoztató és menekülő művészek
RendezőGabriele Muccino
ÖntvényWill Smith, Thandie Newton, Jaden Smith és mtsai
MűfajÉletrajz, dráma
Értékelés8/10 (IMDb.com)

2. Szivárványcsapatok (2008)

Ez az inspiráló indonéz film egy regényen alapszik legjobban eladott Hirata Andrea azonos címmel. Szivárványcsapatok az első megjelenéskor jelenséggé vált a nagy képernyőre.

Ez az inspiráló film egy általános iskola tanulóinak történetét meséli el egy távoli Indonézia egyik falujában különféle életleckéket sikerült beszúrni hogy a közönség elgondolkodjon.

A film által bemutatott történet sok nézőt megkönnyezett, és visszatér az élet ajándékainak elmélkedésére, miután hiteljelenet ez a film játszik.

CímSzivárványcsapatok
Élő2008. szeptember 25
Időtartam2 óra 4 perc
TermelésMiles filmek, Mizan Productions és SinemArt
RendezőRiri Riza
ÖntvényCut Mini Theo, Ikranagara, Tora Sudiro és mtsai
MűfajKaland, dráma
Értékelés7.8/10 (IMDb.com)

3. Csoda a 7. cellában (2013)

Ez az egy koreai ihletésű film garantáltan még hálásabbá tesz a most megáldott életért.

Ez a koreai film egy szellemileg retardált fogoly és barátai történetét meséli el soha nem követett el bűncselekményt a bíróságon.

Ez az inspiráló koreai film nemcsak jó sztorival rendelkezik, hanem különféle friss vígjátékokkal is teli, amelyek miatt nem unatkozik a nézése.

CímCsoda a cellában 7
Élő2013. július 19
Időtartam2 óra 7 perc
TermelésFineworks / CL Entertainment
RendezőHwan-kyung Lee
ÖntvénySeung-ryong Ryu, So Won Kal, Dal-su Oh és mtsai
MűfajVígjáték, dráma
Értékelés8.2/10 (IMDb.com)

4. Az élet szép (1997)

Ha valóban tudni akarod, hogyan szülői szeretet gyermekeik iránt, Az élet szép a legalkalmasabb látvány.

Ebben az életről szóló filmben meglátod hogyan próbál egy család boldog maradni annak ellenére, hogy tudják, hogy életük veszélyben van.

A filmben közvetített erkölcsi üzenet nagyon jól be van csomagolva. Nem fogja érezni, hogy pártfogolják, és első kézből érezheti, hogy mit közvetít ez a vígjátékfilm.

CímAz élet gyönyörű
Élő1997. december 20
Időtartam1 óra 56 perc
TermelésMelampo Cinematografica
RendezőRoberto Benigni
ÖntvényRoberto Benigni, Nicoletta Braschi, Giorgio Cantarini és mtsai
MűfajVígjáték, dráma, romantika
Értékelés8.6/10 (IMDb.com)

A legjobb film az életről

Szomorúnak érzi magát, és szüksége van a lelkesedés injekciójára? Vessünk egy pillantást erre a legjobb életet bemutató filmsorozatra, és remélhetőleg harcereje azonnal feléledhet.

1. Freedom Writers (2007)

Az egyik legjobb inspiráló film arról mesél egy tanár, aki egyesíteni akarja a tanulókat a különféle fajokból álló osztályában.

A tanár erőfeszítéseit akadályozzák a nézőpontbeli különbségek, a külső környezet hatása, még az oktatási rendszer is, amely úgy tűnik, hogy ezeket a diákokat visszafordíthatatlan kudarcnak tekinti.

Hilary Swank minden erőfeszítésével megpróbálja kihozni hallgatóit erőszakos környezetükből, és megteheti jobban értékelje az életet.

CímSzabadság írók
Élő2007. január 5
Időtartam2 óra 3 perc
TermelésMTV Filmek, Jersey Filmek és 2S Filmek
RendezőRichard LaGravenese
ÖntvényHilary Swank, Imelda Staunton, Patrick Dempsey és mtsai
MűfajÉletrajz, Bűnözés, Dráma
Értékelés7.5/10 (IMDb.com)

2.3 Idióták (2009)

A 3 Idióták című film vitathatatlanul az egyik legjobb inspiráló indiai film, amelyet valaha készítettek. A film történetében felvetett üzenet működik gondolkodásra késztet sok embert, az oktatás valódi jelentését.

Ez az indiai film nemcsak hogy megváltoztatta az emberek nézőpontját az oktatással kapcsolatban, és arra is késztette a nézőket, hogy újragondolják más emberek szemléletét.

Ilyen hatással nem csoda, hogy 3 idióta lett legnagyobb bevételt hozó indiai inspiráló filmek megjelenése idején.

Cím3 idióta
Élő2009. december 25
Időtartam2 óra 50 perc
TermelésVinod Chopra filmek
RendezőRajkumar Hirani
ÖntvényAamir Khan, Madhavan, Mona Singh és mtsai
MűfajVígjáték, dráma
Értékelés8.4/10 (IMDb.com)

3. Forrás Gump (1994)

Ez az élet inspiráló film, Tom Hanks főszereplésével, egy mélyen alacsony IQ-val rendelkező férfi útjának történetét meséli el küzdött át élete bárkájának súlyán.

Forrest Gump, ennek az alacsony IQ-val rendelkező férfinak a neve, gyakran sarokba szorítja az élet fájdalmas sorsa, és a maga módján megpróbált kiszabadulni a fájdalmas sors káoszából.

Ez az inspiráló film 1995-ben 6 díjkategóriát nyert az Oscar-díjakon, és az egyik kategória, amelyet elnyert, a kategória volt Legjobb kép.

CímForrest Gump
Élő1994. július 6
Időtartam2 óra 22 perc
TermelésWendy Finerman Productions
RendezőRobert Zemeckis
ÖntvényTom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise és mtsai
MűfajDráma, romantika
Értékelés8.8/10 (IMDb.com)

Ez egy lista a különböző országok legjobb inspiráló filmjeiről, amelyeket megnézhet, ha több napi motivációra van szüksége.

A listán szereplő filmek által közvetített erkölcsi üzenetek garantáltan még hálásabbá teszik és értékelik a mai életet.

Remélhetőleg az inspiráló filmek listája, amelyet az ApkVenue ezúttal megosztott veletek, egyszerre lehet érdekes szórakozás gyorsító lelkesedés a mindennapi élet megélésében.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.