5 módszer a számítógép újraindításának vagy leállításának a kezelésére játék közben

Ezúttal az ApkVenue megvitatja, hogyan kell kezelni egy olyan számítógépet, amely újraindul vagy leállítja magát játék közben. Szeretne többet megtudni? Nézze meg a következő ApkVenue értékeléseket!

Tapasztaltad a PC-t újrakezd vagy egyedül meghalni játék közben? Az ApkVenue is megtapasztalta ezt az esetet játék közben Üres pont (PB) és egyéb játékok. Kellemetlen érzés játék közben, hirtelen a számítógép hirtelen újraindul a monitor képernyőjével üres, de a PC még mindig be van kapcsolva.

Miután Jaka megtudta különféle forrásokból, végül Jaka tudta, mit kell tennie. Nos, ezúttal az ApkVenue tárgyal hogyan kell kezelni egy olyan számítógépet, amely újraindul vagy leállítja magát játék közben. Szeretne többet megtudni? Nézze meg a következő ApkVenue értékeléseket!

  • A processzor alapvető magyarázata, ez teszi ezt gyorsá?
  • Mit?! Az Intel megtiltotta a processzor túlhúzását?
  • Hivatalos AMD Ryzen ThreadRipper processzor Indonéziában, nem használ ragasztót!

5 módszer a PC újraindításának vagy önmagában való leállításának legyőzéséhez játék közben

1. Ellenőrizze a RAM-ot

Próbálja meg ellenőrizni a számítógép RAM-ját, rozsdás vagy poros? Ha RAM rozsdás vagy poros, tisztítsa meg tisztítószerekkel, például ecsettel és radírral, hogy a rozsdát a RAM-ra dörzsölje. Ha ezt megtette, próbálja meg ellenőrizni, hogy a számítógép normális-e a játékhoz.

Ha még mindig nem normális, cserélje ki a RAM-ot vagy növelje a RAM kapacitását, például csak 2 GB méretű volt, akkor 4 GB lesz, mert a játékokhoz most nagy mennyiségű RAM szükséges.

2. Ellenőrizze a VGA-t

A számítógép újraindításának következő módja a VGA ellenőrzése. Általában VGA probléma (A VGA nem az a fedélzeten) megegyezik a RAM-mal, távolítsa el a port vagy távolítsa el a rozsdát.

A különbség azonban általában egy külső VGA kártya hő átélése. Próbálja meg ellenőrizni a ventilátort, ha nem működik megfelelően, cserélje ki egy új ventilátorra, vagy ha a ventilátornak nincs problémája, próbálja meg használni termikus paszta hogy a VGA kicsit hűvössé váljon.

3. Ellenőrizze a processzort

A processzor a számítógép agya, ha túlmelegedés nem ajánlott arra kényszeríteni, hogy tevékenységeket végezzen a PC-n. Tehát, ha játékot játszik, akkor meg kell hűtsön többet először, majd folytassa újra.

Használjon gyors processzort 3,0 GHz felett tetemes eredményekért játék közben.

4. Ellenőrizze a tápegységet (PSU)

Tápegység a számítógép legfontosabb része, amely energiát biztosít a számítógép összes alkatrészéhez. Ha áramellátás szükséges a számítógépen 700 watt, de a használt PSU csak 450 watt energiával rendelkezik, ezért készen áll arra, hogy újraindítsa a számítógépet, és kikapcsolja magát játék vagy más tevékenység közben.

A PC leküzdésének megoldása akkor indul újra, ha alapértelmezett vagy alacsony fogyasztású PSU-t használ cserélje ki egy új PSU-ra amelynek ereje sokkal nagyobb, mint korábban. A márka esetében használjon megbízható márkát, például AcBel, Antec, CORSAIR, FSP, TAGAN, THERMALTAKE és XIGMATEX.

5. Ellenőrizze a programot vagy az alkalmazást

Több operációs rendszer (Windows, Linux, Macés mások) általában vannak, akik támogatnak és nem futtatnak alkalmazást, programot vagy játékot. Ha probléma merül fel a számítógép újraindításakor a program futtatása közben, akkor a megoldás telepítse újra operációs rendszer.

Néha vannak programok is összeomlik vagy hiba, ha a probléma olyan, mint a Point Blank játék, akkor telepítse újra, frissítés vagy vigye a dossziét a kávézóból, mert általában a játék nyílt forráskód, szabadon közzétehető. Más alkalmazásokkal ellentétben valódinak kell lenniük.

Ez az többféle módon kezelhető egy olyan számítógép, amely újraindul vagy leállítja önmagát játék közben. Ha elvégezte a fenti módszert, de még mindig nem működik, akkor egy másik módszer a saját számítógépünk szétszerelése és szervizelése. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found