belefáradt a mobiltelefon használatába, íme az 5 legjobb idegen nyelvtanuló szoftver egy laptopon!

Jelenleg használhat nyelvtanuló szoftvert, amely laptopokon is használható. Ily módon a képernyő látása kielégítőbb lehet, igaz?

Az Android okostelefon használata ma kötelességünkké vált. Sőt, számos fejlesztő által biztosított alkalmazásokkal tanulhat idegen nyelveket. Lehetséges azonban, hogy még unatkozhat.

Ha unatkozol, akkor nem kell hallgatnod, és inkább ne tanulj. Valóban használhat egy laptopon használható nyelvtanuló szoftvert. Ily módon a képernyő látása kielégítőbb lehet, igaz?

  • A Windows 9 Cortana szótár funkcióval rendelkezik
  • A LINE for Android szótárának használata
  • Android-szószedet

5 legjobb nyelvtanuló szoftver laptopokon

1. Duolingo

A Duolingo nemcsak okostelefonokon van jelen, hanem laptopján is érezhető. Így továbbra is jól tanulhat megbízható idegen nyelvtanuló szoftverrel.

2. Rakétanyelvek

A fenti szoftver mellett a Rocket Languages ​​egyike azoknak a szoftvereknek, amelyekre támaszkodhat az idegen nyelvek megtanulásában. Először meglátogathatja a hivatalos webhelyen, majd kiválaszthatja, melyiket szeretné letölteni. Mert ez fizetett.

3. Rosetta Stone

Még mindig számos szoftver telepíthető Windows laptopjára, így idegen nyelveket tanulhat, amelyek közül az egyik a Rosetta Stone. Az órák egy része azonban még mindig fizetett, de nem árt megpróbálni.

4. Fluenz

Ezután a többi idegen nyelv tanulásának szoftvere a Fluenz. Jól tanulhat ezen a szoftveren keresztül. Nem csak Windows rendszeren, hanem olyan laptopokhoz is letöltheti, mint a MacBooks.

5. Babbel

Végül a letölthető szoftver a Babbel. A szoftver által biztosított felület nagyon vonzó a szem számára, és könnyen érthető. Mire vársz még? Azonnal hívja meg nyelvi csapatát ezen az egy szoftveren keresztül.

Ez a 2017-ben elérhető legjobb idegen nyelvtanuló szoftver. Olvassa el a Szoftverhez kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket is Jofinno Herian-tól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found