hogyan kell telepíteni a Google kamerát root nélkül, hibamentes!

Szeretné telepíteni a Google Camera alkalmazást, de nem tudja, hogyan? Itt az ApkVenue számos lehetőséget kínál a Google Kamera telepítésére a mobiltelefonjára, bandára!

A játékokon kívül a fotózás az egyik olyan tevékenység, amelyet gyakran okostelefonon keresztül végeznek.

Nem csak azért, mert praktikusabb, de ma már sok mobiltelefon rendelkezik minősített fényképezőgép-specifikációval, így nem kell bajlódnia egy DSLR fényképezőgép, banda hordozásával.

Csak, ha még mindig nem elégedett a mobiltelefon alapértelmezett fényképezőgépének eredményeivel, jelenleg sok olyan kameraalkalmazás kínál vonzó funkciókat, mint például a drága árakkal rendelkező professzionális kamerák.

Az egyik az alkalmazás Google Kamera amely jelenleg nagyon népszerű és széles körben használják az emberek.

Nos, ha érdekel a használata, itt elmagyarázom a GCam telepítése root nélkül különféle típusú Android telefonokra. Nézd meg!

Hogyan telepítsük a GCam-ot egyszerűen root nélkül

Bár kezdetben ezt az alkalmazást csak a Google által gyártott mobiltelefonok tudták használni, például a Pixel, most sok fejlesztő fejleszti a Google Camera APK-t, hogy más mobiltelefon-márkákon is használható legyen.

A probléma az, hogy egyes források szerint a felhasználó meg kell tenni gyökeresedés először az alkalmazás telepítése előtt, banda.

Ezt természetesen meglehetősen bonyolult megtenni, különösen, ha még mindig új vagy a modulokban. Nos, ebben a cikkben az ApkVenue megmondja, hogyan kell root nélkül telepíteni a GCam-ot.

Kíváncsi tudni, hogyan? Gyerünk, csak nézd meg az alábbi teljes lépéseket!

1. Hogyan telepítsük a GCam-ot Config nélkül

Először az ApkVenue magyarázza el hogyan kell telepíteni a GCam-ot konfigurációs fájl nélkül, banda.

Azok számára, akik nem értik, a konfigurációs fájl itt egy konfigurációs fájl, amely paramétereket és kezdeti beállításokat biztosít az alkalmazás számára, így később az alkalmazás összes funkciója aktív és használható lehet.

De ha nem akarja zavarni a konfigurációs fájl használatát, akkor a következő lépésekkel közvetlenül telepítheti a Google Camera alkalmazást is.

1. lépés - Töltse le a Google Camera alkalmazást

  • Első lépésként először töltse le az APK-t A Google Camera legújabb verziója helyben www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/.

  • Itt Jaka választott GCam Arnova amely a Google Camera alkalmazás egyik leghíresebb moderátora.

Fotóforrás: JalanTikus (Ebben a példában az ApkVenue a GCam Arnova APK-t választja a telepítéshez).

2. lépés - Telepítse az alkalmazást

  • Ha a letöltési folyamat sikeres volt, akkor korábban telepítse a Google Camera APK fájlt.

  • Ezt követően nyissa meg a Google Camera alkalmazást.

3. lépés - Adjon engedélyt az alkalmazásnak

  • A Google Camera első megnyitásakor az alkalmazás számos hozzáférési engedélyt kér. Ebben a szakaszban te vagy Válassz egy lehetőséget "Lehetővé teszi" minden hozzáférési engedélyhez.

4. lépés - Az alkalmazás telepítése sikeresen megtörtént

  • Ebben a szakaszban a Google Camera alkalmazást sikeresen telepítették a mobiltelefonjára, és bandánként használhatja.

Csak azért, mert ebben a lépésben az ApkVenue nem használ konfigurációs fájlt, ezért a Google Camera alkalmazás nem minden funkciója élvezhető.

Például a HP-nél Samsung Galaxy A70 amelyet az ApkVenue ezúttal használ, portré funkció nem használható és mindig véget ér erő bezárása.

Ettől eltekintve számos más funkció, például lencse elhomályosul, lassított felvétel, és idő telik el még nem is használható, banda.

2. A GCam telepítése a Config használatával

Ha korábban az ApkVenue elmagyarázta, hogyan kell telepíteni a GCam-ot konfigurációs fájl nélkül, akkor ezúttal a konfigurációs fájl segítségével, banda.

Ahogy az ApkVenue korábban kifejtette, ez a konfigurációs fájl röviden egy konfigurációs fájl, amely képes megnyitni a Google Camera alkalmazás összes funkcióját, így használható.

Telepítéséhez kövesse az alábbi ApkVenue lépéseit, banda.

1. lépés - Töltse le a Google Camera alkalmazást + konfigurációs fájlt

  • Az első lépésként először le kell töltenie a Google Camera APK-t azzal a verzióval, amely a konfigurációs fájlt biztosítja a webhelyen www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/.

  • Ha letöltötte a Google Camera APK fájlt, akkor a következőt töltse le a konfigurációs fájlt a korábbi GCam verzióból, banda.

  • Válassza ki a mobiltelefon típusát annak megfelelően, amit használ, majd töltse le a konfigurációs fájlt. Ha két lehetőség van, csak válassza az elsőt, bandát.

Fotóforrás: JalanTikus (Ne felejtse el letölteni a konfigurációs fájlt, ha élvezni szeretné a GCam Arnova összes funkcióját).

2. lépés - Telepítse az alkalmazást

  • Ha a letöltési folyamat sikeres volt, akkor Ön az telepítse a Google Camera APK fájlt korábban banda.

  • Utána, nyissa meg a Google Camera alkalmazást.

3. lépés - Adjon engedélyt az alkalmazásnak

  • Ezután megadja a kért számú hozzáférési engedélyt a következővel: Válassz egy lehetőséget "Lehetővé teszi" minden hozzáférési engedélyhez.

4. lépés - Válassza ki a beállítások menüt

  • A következő lépés megadja a Google Camera alkalmazás beállításainak menüjét menü kiválasztása "Több"majd válassza ki"Beállítások".

5. lépés - Válassza a Beállítások mentése menüt

  • Ezután a Beállítások menüben te vagy menü kiválasztása "Beállítások mentése".

  • Ebben a szakaszban te írjon be bármilyen nevet. Ez egy konfigurációs mappa létrehozását szolgálja a GCam mappában, amelyet később a korábban letöltött konfigurációs fájl tárolására használnak.

Fotóforrás: JalanTikus (A fenti a GCam root nélküli telepítésének módja. Itt először létre kell hoznia egy config mappát).

  • A Google Camera APK egyes verzióiban a Beállítások mentése menü csak akkor jelenik meg, ha aktiválta a speciális mód funkciót annak kiválasztásával 'Ról ről' majd csúsztassa a kapcsolót 'Speciális mód engedélyezése'.

6. lépés - Vigye a konfigurációs fájlt a létrehozott mappába

  • Ezután ebben a szakaszban a konfigurációs fájlt ilyen módon mozgatja nyissa meg a fájlkezelő alkalmazást az utolsó Android telefonon keresse meg a letöltött konfigurációs fájlt épp most.

  • Találkozás után te Válassz egy lehetőséget "Mozog" majd navigáljon a könyvtárba Belső megosztott tárhely> GCam> Konfigurációk, azután válasszon "Paszta".

  • Ezek után te törölje a korábban létrehozott fájlokat a Google Camera alkalmazásban.

7. lépés - Engedélyezze a konfigurációs fájlt

  • A következő lépés, te nyissa meg újra a Google Camera alkalmazást a korábban áthelyezett konfigurációs fájl aktiválásának megkezdéséhez.

  • Aktiválásához te dupla érintés abban a fekete részben, amely alatt Jaka körözött.

  • Ezek után te válassza ki a konfigurációs fájlt utoljára választógomb "visszaállítás".

  • Ebben a szakaszban a Google Camera alkalmazás telepítésének folyamata sikeres volt, és élvezheti a benne lévő összes funkciót.

Nos, itt van egy példa a fotók eredményeinek összehasonlítására a Xiaomi Redmi Note 7 alapértelmezett fényképezőgép-alkalmazásával és a Google Camera alkalmazással, bandával.

Fotóforrás: JalanTikus (A fenti GCam telepítésének lépéseit követve itt találhatjuk az eredmények összehasonlítását).

Láthatja, hogy a Google Camera alkalmazás által előállított színösszetétel világosabb, de mégis kontrasztos.

Ezenkívül az így kapott részletek jobbak, mint a Redmi Note 7 alapértelmezett kamerája.

Hogyan? Mennyire klassz a Google Camera alkalmazás felvételei, igaz? Azok számára, akik a GCam telepítését keresik a Samsung A20, OPPO A5s, Vivo Y91 vagy más mobiltelefonokra, hogyan lehet követni a fenti lépéseket, banda.

Csak azért, hogy a GCam telepítési folyamata zökkenőmentesen menjen végbe, győződjön meg arról, hogy mobiltelefonja valóban szerepel-e a HP-k listáján, amelyek jellemzőkkel támogatják a GCam programot rendelkezik Camera2 API támogatással.

A Camera2 API maga a keretrendszer amely lehetővé teszi a fejlesztők számára a kamera funkcióinak eléréséhez.

Tehát, ha kiderül, hogy mobiltelefonja nem kompatibilis a Camera2 API-val, akkor valószínűleg nem fogja követni a fenti GCam telepítését. De nincs semmi baj, ha először kipróbálod!

Nos, így lehetett egyszerűen telepíteni a GCam-ot root nélkül az Android mobiltelefonjára, bandájára.

Annak ellenére, hogy a Google Camera telepítése konfigurációs fájl nélkül sokkal könnyebb, sajnos nem élvezheti az összes funkciót.

Annak ellenére, hogy az Arnova Google Camera MOD APK számos nagyon érdekes funkcióval vagy eszközzel rendelkezik, amelyeket kipróbálhat, tudod! És még egy dolog, a GCam eszköz használata szintén nagyon könnyen érthető.

Olvassa el a cikkeket is Google Kamera vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found