10 olyan webhely, amely kiváló minőségű ingyenes képeket kínál

továbbra is kiváló minőségű és nagy felbontású képeket kaphatunk. Igen, az ApkVenue által biztosított képszolgáltató weboldallal tudni szeretné, mit?

Bizonyos célokra szükségünk van minőségi képek nagy felbontással. Minőségi képek vagy fotók készítése természetesen nem könnyű. Előfordul, hogy minőségi képek készítéséhez sok pénzt kell fizetnünk.

Mindezek mögött azonban kiderül, hogy mégis kiváló minőségű és nagy felbontású képeket kaphatunk. Igen, az ApkVenue által biztosított képszolgáltató weboldallal tudni szeretné, mit? Gyere és nézd meg az alábbi véleményeket!

  • 10 ingyenes grafikai tervezés tanulóhely
  • 9 ingyenes képszolgáltató weboldal (makett) grafikusok számára
  • 10 Web Design tanulási oldal ingyen

10 Webhely, amely kiváló minőségű ingyenes képeket kínál

1. StockSnap.io

Fotó forrása: Fotó: stockSnap.io

Az első ingyenes képszolgáltató webhely a StockSnap.io. A StockSnap.io a kiadott képeket a gondozásában biztosítja Creative Commons Public Domain ami mindig naprakész.

Több ezer kiemelt képet böngészhetünk felülvizsgálat és letöltési idők ezen a weboldalon, amely képes a legnépszerűbb képekhez is eljuttatni minket.

2. Szétválasztás

Fotó forrása: Fotó: unsplash.com

Unsplash az egyik legjobb ingyenes képszolgáltató webhely azok számára, akik nagy felbontású és jó minőségű képeket keresnek. A felhasználók többsége sablon használjon képet vagy fotót az Unplash for alkalmazásból töltse ki a portfóliót ők.

3. Halál a stock fotókhoz

Fotó forrása: Fotó: deathtothestockphoto.com

Tudsz már róla Halál a stock fotókhoz? A Death to Stock Photos egy kiváló minőségű és felbontású licencelt ingyenes képszolgáltató webhely.

Annak ellenére, hogy engedéllyel rendelkezik, továbbra is letölthetünk fényképeket vagy képeket ingyen ezen a weboldalon. Ha regisztrál email tiéd ezen a weboldalon, akkor automatikusan rutinos leszel csomag fotókat küldött.

4. Gratisográfia

Fotó forrása: Fotó: gratisography.com

Keresztül Gratisográfia, letölthetjük a képeket vagy fényképeket Ryan Mc Guire tól től Bells Design ingyen. Annak ellenére, hogy ez egy ingyenes képszolgáltató webhely, de a minőség nem veszít fizetett képszolgáltató weboldallal!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Tookapic készlet

Fotó forrása: Fotó: stock.tookapic.com

Tookapic készlet egy licencelt képszolgáltató webhely, amely jó minőségű és nagy felbontású. Különféle fényképeket választhat, a kezdettől kezdve ingyenesen fizetett (prémium).

6. PicJumbo

Fotó forrása: Fotó: picjumbo.com

PicJumbo szintén nem kevésbé érdekes, mint a többi ingyenes képszolgáltató webhely. Ez a weboldal ingyenes képeket tartalmaz bármilyen célra felhasználhatja. A képminőség szintén nagyon jó, és nagy felbontású képeket ingyen kaphat.

7. Im Free

Fotó forrása: Fotó: imcreator.com

Keresztül Szabad vagyok, megtalálhatja a különféle forrásokból származó képcsemegék gyűjteményét is természetesen ingyen, nagy felbontású és minőségi.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

8. Új régi készlet

Fotó forrása: Fotó: nos.twnsnd.co

A nyolcadik ingyenes képszolgáltató webhely Új régi készlet. A korábbi ingyenes képszolgáltató webhelyektől eltérően a New Old Stock ingyenes témájú fotókat vagy képeket kínál szüret és természetesen szerzői jogoktól mentes.

9. Jay Mantri

Fotó forrása: Fotó: jaymantri.com

Jay Mantri egy ingyenes képszolgáltató webhely, amely rendelkezik licenccel Creative Common CC0 ami mindig havonta hét új fotót bocsát ki. Tényleg nem rossz minőségi képeket ingyen beszerezni?

10. Pix élete

Fotó forrása: Fotó: lifeofpix.com

Az utolsó ingyenes képszolgáltató webhely a Pix élete. Ezen a weboldalon kiváló minőségű és nagy felbontású képeket tölthetünk le ingyen. Az összes kép és fotó mindig frissül. Megér egy próbát.

Nos, ott van 10 ingyenes képszolgáltató webhely hogy kihasználhatja. De ne feledje, annak ellenére, hogy ingyenesen nyújtják, mégis kitalál előzetesen a kép vagy a fénykép engedélyét tisztelje mások munkáját. Tehát, ha vannak más ingyenes képszolgáltató webhelyek, amelyeket az ApkVenue nem említett, ne habozzon, hagyjon megjegyzést alább!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found