menő! Így készíthet 360 fokos fotót, és tegye közzé a Facebookon

Hol ossza meg a 360 ° -os fotókat és videókat? A Facebook erre a kérdésre a Facebook 360 bevezetésével is válaszolt. Így készíthet 360 fokos fényképet, és tegye közzé a Facebookon.

A 360 fokos fotók és videók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek olyan kifinomult eszközök, mint a Google Cardboard, a Gear VR, a Samsung Gear 360, az LG 360 Cam és más csúcskategóriás 360 eszközök megléte után. De akkor felmerül a kérdés, hol kellene megosztani a fényképeket és videókat? A Facebook erre a kérdésre is bemutatkozással válaszolt Facebook 360.

2016. május elején a Facebook mutatta be ezt a funkciót megosztása 360 fokos fotók, amelyek azonnal megoszthatók az összes Facebook-felhasználó hírcsatornájában. A 360 funkciók és a 360 fokos fotóalkalmazások a weben vagy a Facebook mobilalkalmazáson keresztül élvezhetők.

Annak érdekében, hogy megkülönböztesse ezeket a fotókat a többitől, a Facebook hozzáadott egy kis iránytű ikont. A kiválasztás után a fényképet bizonyos módon áthelyezheti csúszik vagy billentés okostelefon (ha az okostelefon támogatás Giroszkóp érzékelő) a 360 ° -os fotó vagy videó más területeinek megtekintéséhez. Az Eze Vr használatával megtudhatja, hogy okostelefonján van-e giroszkóp érzékelő.

Alkalmazások termelékenysége Párhuzamos tér LETÖLTÉS
  • Különleges! Így készíthet ikerképeket Android okostelefonon
  • Hogyan lehet 360 fokos YouTube videókat nézni Androidon
  • Szórakoztató módszerek 360 fokos videók ingyen megtekintésére a számítógépen és a laptopon

Így készíthet 360 fokos fotókat Androidon keresztül

  1. Először először töltse le a CardBoard fényképezőgépet a JalanTikus oldalról. A Google Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS
  2. Ezután válasszon egy helyet vagy pillanat a megfelelő hely a fotó rögzítéséhez.
  3. Nyissa meg a CardBoard Camera alkalmazást, és nyomja meg a jobb alsó sarokban található ikont a kameraképpel. Ideje fényképezni.
  4. Készítsen 360 ° -os fotót úgy, hogy a fényképezőgépet a helyén forgatva tartja.

Ha sikerült 360 fokos fotókat készítenie, itt az ideje post Facebookon.

  1. Nyissa meg a Facebook Androidhoz alkalmazást. Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS
  2. Kattintson az ikonra Fotók feltöltése.
  3. Válassza ki a korábban készített 360 ° -os fotót a fotógalériából. Általában van egy kis labda ikon, az ábra szerint.
  4. Töltse fel a fényképét, mint általában a Facebookon.
  5. Várjon néhány percet, és 360 ° -os fotóját sikeresen feltöltötte.

A feltöltött 360 ° -os fotókat a következőképpen lehet megtekinteni:

Facebook bemutató videó a Facebook 360-ról

Hogyan? Hűvös, igaz? Kérem Ossza meg ismerőseidnek, így 360 ° -os fotókat oszthatsz meg együtt. Ne felejtsen el megjegyzést írni az alábbi megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found