8 egyszerű módszer a lassú Android 5 perc alatt történő felgyorsítására

Nem mindegyikük képes könnyen kicserélni az okostelefont, amit használ, igaz? Így teheti meg az okostelefonok gyorsabb elkészítését körülbelül 5 perc alatt, így nem kell pénzt költenie újak vásárlásához.

Készülékek, főleg az okostelefonok, ha hosszabb ideig használják, természetesen a sebesség is lassulni fog. A lassú okostelefonok mindenképpen hordozhatóak hangulat rossz és bosszantó a felhasználók számára. Aztán amikor lassú, könnyen helyettesítheti a következővel: zászlóshajó az ára túlzott?

Nem mindenki tudja könnyen kicserélni az általa használt okostelefont, igaz? Az alábbiakban megtudhatja, hogyan teheti okostelefonját körülbelül 5 perc alatt gyorsabbá, így nem kell pénzt költenie egy új okostelefon vásárlásához.

  • Hogyan lehet egyszerre eltávolítani sok alapértelmezett 'Bloatware' Android-alkalmazást
  • A Google Chrome Android gyorsabbá tételének hatékony módjai
  • 7 legjobb Android egyedi ROM az okostelefonhoz

8 egyszerű módszer a lassú Android 5 perc alatt történő felgyorsítására

1. Törölje az alkalmazás gyorsítótárát

Egy bizonyos idő után a programokat a rendszer tárolja gyorsítótár Az Android telefonos alkalmazás egy napot kitölt és felhasználja a rendszer adatforrásait, így az Ön Android telefonja egy nap lassabb lesz. Ezért a lassú Android felgyorsításához törölnie kell gyorsítótár Alkalmazás.

  1. Nyisd ki Beállítások, majd keresse meg és kattintson Tárolás hogy mennyi hely van gyorsítótár megszállt.
  2. Ezután kattintson a gombra Gyorsítótárazott adatok.
  3. Kattintson a gombra rendben a törlés megerősítéséhez.

Használhatja az alkalmazást is harmadik fél hogy felgyorsítsa az Android like-ot App Cache Cleaner. Ez az alkalmazás automatikusan törlődik gyorsítótár Android-eszközökön egy meghatározott ütemezés szerint.

Alkalmazások termelékenysége INFOLIFE LLC LETÖLTÉS

2. Tiltsa le a bloatware programot

Tucatnyi alkalmazást telepíthet és futtathat okostelefonjára. De ha nem használja, akkor törölnie kell az alkalmazást, ennek oka az, hogy az alkalmazás akkor is futhat a háttérben, ha Ön nem nyitja meg az alkalmazást. Ha androidos telefonja nem fér hozzá gyökér, nem törölheti az előre telepített alkalmazásokat, de továbbra is inaktiválhatja / letilthatja azokat.letiltani az alkalmazás.

  1. Nyisd ki Beállítások >Alkalmazások >Alkalmazáskezelő.
  2. Nyomja meg a fület Minden hogy megtekinthesse a telefon összes alkalmazásának listáját.
  3. Kattintson az eltávolítani kívánt alkalmazásra.
  4. Kattintson a gombra Letiltás vagy Eltávolítás.
  5. Nyomja meg a kiválasztáshoz rendben.

Alternatív megoldásként segítséget kérhet a legjobb Android sebességű alkalmazásoktól és biztonsági mentés mint Titanium Backup hatástalanítani bloatware.

Apps Developer Tools Titanium Track LETÖLTÉS

3. Növelje a Chrome böngésző memóriakorlátját

Ban ben alapértelmezett, A Chrome böngésző csak 128 MB szabad RAM-ot használ, de akár négyszeresére is növelheti a Chrome gyorsabb és simább használatát.

  1. Android-eszközén a Chrome böngészőben lépjen a következőre: chrome: // flags / # max-tiles-for-interest-area vagy csak gépelhet króm: // zászlók és tekercs amíg le nem találja amax. csempe az érdeklődési területhez".
  2. Most az Android készülék képernyőjén megjelenik egy PopUp, nyomja meg az opciót 512.
  3. Utolsó kattintás Indítsa újra most.

4. Tiltsa le az animációkat

  1. Nyisd ki Beállítások, majd keresse meg és kattintson a kiválasztáshoz Telefonról.
  2. Ezután a Telefonról képernyőn keresse meg és kattintson a lehetőségekre Beépített szám 7-szer. Most értesítést fog kapni Fejlesztői mód aktiválva lett. Ha a Fejlesztői mód már korábban aktiválva volt, kihagyhatja ezt a lépést.
  3. Jelentkezéskor Beállítások, lehetőségeket talál Fejlesztői beállítások. Ez az opció csak a Fejlesztői mód engedélyezése után jelenik meg.
  4. Keresse meg és kattintson Ablak animációs skála.
  5. Váltás opciókra Az animáció KI van kapcsolva.
  6. Állítsa az OFF opciót más lehetőségekre is.

5. Tiltsa le a zárképernyős animációt

A lassú Android felgyorsításának másik módja a zárolási képernyő animációjának letiltása. Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyisd ki Beállítások, majd válassza a lehetőséget Képernyő zárolása.
  2. Kattintson a gombra Feloldási effektus.
  3. válassza Egyik sem.

6. Használja az App2SD alkalmazást

Ban ben alapértelmezett, ez az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik. App2SD lehetővé teszi fájlok és alkalmazások SD-kártyára történő átvitelét. A funkció használatával felszabadíthatja a ROM memóriát a mobiltelefon teljesítményének javítása érdekében, de ne feledje, hogy nem minden alkalmazás támogatja ezt a funkciót.

Ha azonban a mobiltelefonja azgyökér, akkor egy speciális alkalmazás segítségével áthelyezheti a kívánt alkalmazást az SD-kártyára. Ebben az esetben DroidSail Super App2SD az egyik legjobb alkalmazás, amely segíthet ebben. Vicky Bonick Productivity Apps LETÖLTÉS

7. Használjon Overclocked Kernelt

Ban ben alapértelmezett, minden Android-telefon meghatározott CPU-frekvenciára van beállítva, és a kernel dominálja az eszközön. Sok Android-fejlesztő fejleszti saját rendszermagját, amely lehetővé teszi a felhasználók számára túlhajtott PROCESSZOR. Ez segít növelni a készülék CPU-óráját és gyorsabban futtatni a készüléket.

8. Használjon egyedi ROM-ot, amelyet folyamatosan frissítenek

Minden új okostelefon, amelyet gyártanak, online ROM-mal van felszerelve alapértelmezett. De a gyári ROM-ok használatával a felhasználók nehezen tudják optimalizálni és testre szabni az okostelefont képességeiknek és vágyaiknak megfelelően.

Eközben egy személy vagy csapat által kifejlesztett egyedi ROM-okat optimalizálták, hogy gyorsabban, jobb méretezhetőséggel működjenek. A fórumokon megtalálhatja az okostelefon rendszermagjait és egyedi ROM-ját XDA Developers Android és Utcai Patkány.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found