A go-food mellett itt van 7 legjobb Android-os élelmiszer-szállítási alkalmazás!

A mai kifinomult korszakban az élelmiszerek rendelése okostelefonon keresztül nem nehéz dolog.

A mai kifinomult korszakban az élelmiszerek rendelése okostelefonon keresztül nem nehéz dolog. Valójában sok olyan étterem vagy étkezési hely van, amely nem kínál szállítási módot, így kissé megnehezíti azokat az ügyfeleket, akik otthonról szeretnének ételt rendelni.

Pihenjen, mert ma már sok olyan Android-alkalmazás kínál étkezési szolgáltatást az éttermekből. Amit tudunk, az csak Go-Food lehet, annak ellenére, hogy sok más alkalmazás kínál hasonló szolgáltatásokat. Itt az ApkVenue ad információt 7 legjobb androidos szállítási alkalmazás a Go-Food mellett. Cekidot!

  • 15 legjobb és ingyenes iPhone kötelező alkalmazás, 2020, a mobilodon kell lennie!
  • Pellet alkalmazások és 5 furcsa Android alkalmazás!
  • 15 leggyorsabban pénzt kereső alkalmazás 2021-ben, folyékony közvetlen és legmegbízhatóbb!

A Go-Food mellett itt van a 7 legjobb ételszállítási alkalmazás az Android számára!

1. Kaviár

A kaviár a Square éttermi kiszállítási szolgáltatása. Azok számára, akik nem tudják, a Square olyan cég, amely okostelefonokon gyárt hitelkártya-olvasókat. A kaviár a legtöbb funkciót kínálja ételszállítás általánosságban.

Találhat éttermeket a környékén, rendelhet ételt, majd szállíthatja. Vannak további funkciók attól függően, hogy melyik városban tartózkodik. További funkciók vagy helyek listája megtekinthető a Play Áruházban.

2. Doordash

A DoorDash egy élelmiszer-szállító alkalmazás, amely viszonylag gyors és reagál. Ez az alkalmazás a világ több mint 300 nagyvárosát támogatja. Többségük azonban az Egyesült Államokban és Kanadában működik. Ez az alkalmazás a világ számos népszerű éttermével is együttműködik. Nem csak az étel minősége, vevői elégedettség A megrendelések időben történő megkapása szintén aggodalomra ad okot a Doordash-nál.

3. Deliveroo

A Deliveroo az egyik legjobb ételszállítási alkalmazás. Ez az alkalmazás számos országot támogat, különösen az európai régióban, például Angliában, Franciaországban, Németországban, Írországban és számos más országban. Csak átlagos szállítási idő Csak 32 perc, a Deliveroo készítését gyakran használják étel rendelésére.

Ezen túlmenően az alkalmazás megjelenése meglehetősen egyszerűnek és vonzónak is tűnik, megkönnyítve ezzel a felhasználók számára, amikor ételt akarnak rendelni.

4. Egyél24

Az Eat24 az egyik ételszállító alkalmazás, amely népszerűbb, mint a többi. Egyél24 világszerte több mint 1500 várost és 30 000 éttermet kínál. Ez az alkalmazás a Yelp integrációjával is fel van szerelve.

Ezenkívül a felhasználók támogatást kapnak az Android Wear-hoz vagy a fizetéshez is PayPal és az Android Pay. A gyakori hullámvölgyek ellenére ez az alkalmazás továbbra is a kedvencek egy része.

5. GrubHub

Amerikában a Grubhub a legnépszerűbb élelmiszer-alkalmazás. Ez az alkalmazás szintén működik 1100 város ott. Maga a Grubhub egyszerű keresési funkcióval, az Android Pay vagy PayPal rendszeren keresztüli fizetési támogatással, rangsorolási rendszerrel és egyebekkel rendelkezik.

Ennek az alkalmazásnak az egyik előnye, amellyel más alkalmazások nem rendelkeznek, az, hogy a vásárlók legalább 4 nappal az étel elküldése előtt előrendelhetnek.

6. Foodpanda

A Foodpanda egy másik népszerű ételszállítási alkalmazás. A Foodpanda több mint 450 várost támogatott, 26 000 étteremés 24 ország a világon. A legnagyobb hangsúly Kelet-Európát, Nyugat-Ázsiát és Észak-Afrikát körülvevő régiókra irányul.

Ez az alkalmazás általában úgy működik, mint egy kézbesítési alkalmazás, ahol a felhasználók megrendelik, majd kézbesítik. A Foodpanda nem az a leggyorsabb kézbesítési alkalmazás, de legalább ez az alkalmazás mindig pontos és gördülékeny a vevői megrendelések elküldésében.

7. UberEATS

Az UberEATS egy ételszállítási alkalmazás, amelyet az Uber készített. Ez az alkalmazás a meglévő infrastruktúrát használja élelmiszerek szállításához. UberEATS a világ több tucat országában, többek között Indonéziában is működött. Ez a szolgáltatás úgy működik, mint az összes többi élelmiszer-szállító alkalmazás.

Ön megrendeli, és az Uber illesztőprogram eljuttatja az úti céljához. A legtöbbhez hasonlóan ennek az alkalmazásnak a problémája is csak az illesztőprogram bevezetése és a rossz kommunikáció körül forog. Az ilyen dolgok azonban nem nagyon jelentek meg.

Ennyi volt 7 legjobb élelmiszer-szállító alkalmazás az Android számára a Go-Food mellett. A kíváncsiskodók számára azonnal letöltheti a PlayStore-ról, majd kipróbálhatja. Ön szerint melyik alkalmazás a legjobb? Vagy talán megpróbálta? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found