5 módon ellenőrizheti saját XL számát, gyorsan és egyszerűen!

Hogyan lehet gyorsan és egyszerűen ellenőrizni az XL számokat? Tudsz! Itt tekintheti meg az XL-szám ellenőrzésének teljes módját.

Ellenőrizze az XL számot nagyon könnyű és gyors volt. Valójában van néhány titkos trükk, amelyet a saját kártya számának ellenőrzésénél használhat.

Természetesen ez az útmutató nagyon fontos. Nem akarod, nem veheted meg a legjobb és legújabb XL internetes csomag mert elfelejtette és nem tudta, hogyan ellenőrizze a saját XL számát?

De hogyan? Lazítson, mert ezúttal az ApkVenue megmondja nektek hogyan ellenőrizhető az XL 2020 szám hogy megpróbálhatja. Nézd meg!

Hogyan lehet ellenőrizni a saját XL számot 2020

Csakúgy, mint a Smartfren számok, vagy az Axis számok ellenőrzése, az XL számokat is ellenőrizheti számos nagyon egyszerű módszerrel, bandával.

Összesen 5 módon ellenőrizheti XL számát, például telefonos / USSD, ügyfélszolgálat, MyXL alkalmazás, MyXL webhely és SMS / telefon útján.

Kiválaszthatja azt a módszert, amely szerinte nem bonyolult. Kíváncsi vagy? Ha igen, lásd alább teljes egészében, banda!

Hogyan ellenőrizhető az XL Axiata szám a Dial Up / USSD segítségével

Az első út az USSD menüjén keresztül történik tárcsáz. Ez a módszer meglehetősen egyszerű, mert csak néhány lépést igényel.

1. Írja be az ellenőrző kód XL számát

 • Először is megnyitja a Telefon alkalmazást Android vagy iOS mobiltelefonján.

 • Ezt követően írja be a kódot *123*7# majd nyomja meg a Hívás gombot az XL operátor segítségével.

2. Válassza ki a 2. számot

 • A Call gomb megnyomása után számos menüopció jelenik meg. A megjelenő menüben Ön írja be a „2” számot hogy megtudja az XL szám részleteit, majd nyomja meg az Enter billentyűt.

 • Ezután te írja be az „1” számot a 'Profil ellenőrzése' menüpont kiválasztásához.

3. Válassza ki az 1. számot

 • A következő lépés, te írja be az „1” számot menüpont kiválasztásához Saját XL-kártya információ. Tada! most láthatja az XL számát!

Nincs rövid út vagy rövid USSD kód, így megtudhatja XL számát. Csak így teheti meg.

Ha úgy érzi, hogy az XL számok ellenőrzésének módja ezzel a módszerrel túl bonyolult, akkor léphet a második útra, banda!

Az XL számok ellenőrzése az ügyfélszolgálaton keresztül

Ha szokott pártokat hívni CS álnév Vevőszolgálat ha kérdezni akarsz valamit, akkor tényleg megpróbálhatod kérni a segítségüket, hogyan lehet megtudni a következő XL számot, bandát.

Ebben a módszerben kétféleképpen ellenőrizheti XL számát a CS segítségével, nevezetesen telefonon vagy e-mailen keresztül.

Az XL számok ellenőrzése telefonos ügyfélszolgálaton keresztül

Két XL telefonközpont hívható közvetlenül az XL számáról, nevezetesen 818 és 817.

818 az a szám, amellyel összekapcsollak IVR (Interaktív hang válasz) vagy automatikus üzenetrögzítő.

Csak be kell tartania az IVR utasításait, hogy ellenőrizhesse XL számát. Igen, hogyan lehet ellenőrizni ezt az XL számot díjmentes, igazán!

Nos, ha hívsz egy számot 817, akkor közvetlenül kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal. A feltétel az, hogy ez a hívás csökkenti a hitelét Rp.350, - hívásonként.

Eközben, ha meg akarja nézni az XL számát, de véletlenül nem ezzel a számmal viszi a mobiltelefonját, felhívhatja a számot +6221-579-59817.

Hívhatja ezt a számot bármely szolgáltatónál az adott szolgáltató által meghatározott áron. Több pénz megtakarítása érdekében azonban először regisztrálnia kell az XL híváscsomagokra, mielőtt felhívja a CS-t.

Ja, az XL számod ismerete mellett CS-t is hívhatsz hogyan lehet ellenőrizni az XL számot kinek a nevén. De általában nem lehet könnyen megszerezni az ügyfelek adatvédelmi aggályai miatt.

Hogyan ellenőrizhető az XL szám e-mailben az ügyfélszolgálaton és a webhelyen

Ha az előző trükkben hitelre volt szüksége a hívások kezdeményezéséhez, akkor más módszerekkel is fel lehet venni a kapcsolatot az XL ügyfélszolgálatával, amelyek minden bizonnyal költséghatékonyabbak.

A trükk az, hogy e-mailen és weboldalon lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. E-mailt küldhet a címre [email protected].

Ezenkívül élő csevegést is folytathat közvetlenül az ügyfélszolgálattal, ha ellátogat a hivatalos XL weboldalra, amely a következő címen található: xl.co.id.

Hogyan lehet megtalálni az XL számot a MyXL alkalmazáson keresztül

A negyedik mód, amellyel megteheti, hogy láthassa saját XL számát, az telepítse a MyXL alkalmazást a mobiltelefonján.

Maga a MyXL az XL Axiata hivatalos alkalmazása az adatkezelés eszközeként, valamint a hitel / kvóta vásárlásának megkönnyítése érdekében.

1. Töltse le és telepítse a MyXL-t

 • Ehhez csak le kell töltenie és telepítenie kell a MyXL alkalmazást. Az alkalmazást közvetlenül a következő linken keresztül töltheti le:
Apps Produktivitás PT XL Axiata Tbk LETÖLTÉS

2. Nyissa meg az alkalmazást az XL-számok megtekintéséhez

 • A sikeres telepítés után megnyitja az alkalmazást. Győződjön meg arról is, hogy ebben a szakaszban az XL internetes hálózatot használja-e, OK.

 • Ha sikeres, akkor már láthatja az XL számot a MyXL alkalmazás kezdőoldalán. Nagyon egyszerű, banda?

Az XL Axiata számok megtekintése a MyXL weboldalon keresztül

Ha még nem telepítette a MyXL alkalmazást, akkor kiderül, hogy a böngészőjéből is felkeresheti a MyXL alkalmazást! Csak meg kell látogatnia az oldalt //my.xl.co.id/pre/index1.html#/ egyedül, banda.

Ezt követően követheti az ApkVenue alábbi lépéseit.

1. Lépjen be a súgó oldalra

 • A MyXL webhely oldalán két bejelentkezési lehetőség jelenik meg, nevezetesen a telefonszáma és a Facebook-fiókja.

 • Itt csak a menüt választja 'Kell segítség?' ami a legvégén van.

2. Jelentkezzen be a Facebook-on

 • Nos, a kiválasztott súgó oldalon Jelentkezz be facebookal ha elfelejtette saját XL számát.

Azt is tudnia kell azonban, hogy ezt a módszert csak akkor lehet sikeresen végrehajtani, ha korábban voltál összekapcsolta Facebookodat XL számoddal hogy rajtad van.

Az XL szám ellenőrzése SMS-ben / telefonon

Nos, a 2020-as XL-kártya szám utolsó ellenőrzésének módja, amelyet megtehetsz, és amely a leghatékonyabb és legegyszerűbb, telefonhívások vagy SMS-ek, bandák kezdeményezése.

SMS-ben vagy telefonon hívhatja barátait / családját / barátnőjét, majd megkérheti őket, hogy küldjék el az Ön számát.

Vagy ha nincs hitele ehhez, akkor a WhatsApp csevegőalkalmazással üzeneteket is küldhet valakinek.

Ezek után már csak annyit kell tennie, hogy megkéri az illetőt, hogy küldje el a számát!

BÓNUSZ: Hogyan ellenőrizhető az XL-szám kinek a nevén

Bizonyára ismeretlen számokról kapott üzeneteket vagy hívásokat, amelyek közül az egyik XL számot használ. Arra is kíváncsi, hogy kié ez a szám, és hogyan ellenőrzi a számot?

Nos, megpróbálhatja ellenőrizni az XL számot számos nagyszerű tipp és trükk segítségével. Ezek közül az egyik elolvashatja az ApkVenue cikkét A legújabb ismeretlen telefonszám ellenőrzése 2020.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ezek az ApkVenue tippjei voltak az XL Axiata 2020 szám ellenőrzésének 5 módjával kapcsolatban.

Néhány módszer kissé „bonyolult”, de alternatívává teheti, ha meg akarja tudni az XL számát.

Közben azok számára, akik szeretnék hogyan lehet ellenőrizni az elveszett XL számot, közvetlenül kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal segítségért, banda.

Kérem Ossza meg és kommentelje ezt a cikket, hogy folyamatosan kapjon információt, tippeket, trükköket és híreket a technológiáról Jalantikus.

Olvassa el a cikkeket is Hogyan ellenőrizze a számot vagy más érdekes cikkeket a Naufal.