hogyan lehet magasságot mérni okostelefonnal (pontos)

Hogyan méri a saját magasságát? Az ApkVenue itt elmondja, hogyan kell egyszerűen mérni a magasságot egy okostelefonnal. Garantáltan pontos!

A mai okostelefonok kifinomultsága megkérdőjelezhetetlen. Az okostelefon segítségével nemcsak szövegezhet és telefonálhat, hanem játékokat játszhat, zenét hallgathat, és fényképeket és videókat rögzíthet. Még a munka igényeinek is.

Az egyre kifinomultabb, a Force Touch technológiával felszerelt iPhone 6s digitális mérlegként használható.

De tudod, hogyan kell mérni a magasságot egy Android okostelefon segítségével? Kíváncsi? Nézzük meg a cikket részletesebben.

A magasság mérése okostelefonnal

Valójában sok kifinomult érzékelő található az okostelefonokon. Ez nem csak egy Ambient Light érzékelő az Auto-Brightness funkcióhoz; vagy mágneses érzékelők, giriszkóp és gyorsulásmérő a VR headsetekhez.

Még az okostelefonok is uralkodók lehetnek!

Nos, az egyik érzékelő, amelyet az okostelefon magasságának mérésére használnak, a Measurement Sensor. A magasság mérésére használt alkalmazás az Intelligens mérés itt vannak a lépések:.

1. lépés - Telepítse a Smart Measure alkalmazást

  • Telepítse az alkalmazást Intelligens mérés okostelefonján.

2. lépés - Mérje meg a személy távolságát az okostelefontól

  • A telepítés után azonnal felhasználhatja. Először is csak annyit kell tennie, hogy meg kell mérnie az okostelefontól annak a személynek a távolságát, amelynek magasságát ki szeretné számolni. Ezután kattintson a gombra Get távolság.

Tippek: Célozzon a földre (talajszintre) igen! Például meg akarja számolni barátja testének magasságát, majd ki kell számítania a cipő kezdeti távolságát.

3. lépés - Kész

  • Ha elkészült, elkezdheti a magasságának kiszámítását egy okostelefon segítségével.

Más funkciók

  • A Smart Measure alkalmazás nemcsak az okostelefon magasságának mérésére, hanem a szélesség és a terület kiszámítására is használható.

Hűvös, igaz? Könnyen használható újra. Most nem kell kézi mérőóra a magasság kiszámításához. Csak számolja meg a magasságát egy okostelefon segítségével.

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found