így ellenőrizheti az eredeti / hamis xiaomi mobiltelefont, hogy ne tévesszen meg

Mielőtt vásárolna egy Xiaomi mobiltelefont, érdemes ellenőrizni annak eredetiségét. Itt található egy teljes útmutató arról, hogyan lehet egyszerűen ellenőrizni az eredeti vagy hamis Xiaomi mobiltelefonokat.

Ellenőrizte már a Xiaomi mobiltelefon valódiságát?

A nem hivatalos forgalmazó által értékesített Xiaomi-termék megvásárlása előtt, ill második, tudnia kell, hogy a mobiltelefon valódi vagy hamis.

A Xiaomi mobiltelefonok eredetiségének megismerése meglehetősen egyszerű, 3 módszerrel ellenőrizheti a következő Xiaomi mobiltelefonok eredetiségét. Ez a módszer minden Xiaomi mobiltelefon-sorozattal elvégezhető.

Gyere és nézd meg az alábbi teljes módszert!

A Xiaomi mobiltelefonok ellenőrzése

Az alábbiakban említett ApkVenue módszer a legmegbízhatóbb és hivatalos módszer az egyes Xiaomi mobiltelefon-változatokhoz. Tehát nem kell aggódnia, hogy ez a módszer valóban károsítja a mobiltelefonját.

Itt van két teljes mód:

Ellenőrizze az IMEI számot

Az első Xiaomi mobiltelefon ellenőrzésének módja az ellenőrizze az IMEI számot minden Xiaomi mobiltelefon terméken. Az egyes termékek IMEI-száma eltérő lesz, az IMEI segítségével megállapítható, hogy a HP-t hivatalosan a Xiaomi International-tól vásárolták-e vagy sem.

Az IMEI-szám megismerésének módja meglehetősen egyszerű, srácok, megtalálhatja a termék dobozában vagy a mobiltelefon hátoldalán található matricán, amikor először vásárolja meg.

Az alábbi ApkVenue cikkből megtudhatja, hogyan találhatja meg IMEI számát:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ha megtalálta az IMEI számot, kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés - Nyissa meg itt a hivatalos Xiaomi ellenőrző webhelyet. Másolja és illessze be az IMEI számot az oszlopra és kattintson az Ellenőrzés gombra, az alábbiak szerint.

2. lépés - Az eredmények megjelennek a képernyőn így, ha a Xiaomi mobiltelefon hivatalos termék.

Könnyű, igaz? Ha ugyanazt az eredményt kapja, mint az ApkVenue, a megvásárolt termék a Xiaomi hivatalos terméke. Ha még mindig nem biztos benne, ellenőrizheti biztonsági kód alábbiak szerint.

Ellenőrizze a biztonsági kódot

A következő lépés a Xiaomi mobiltelefonok ellenőrzése ellenőrizze a termék hitelességét biztonsági kód minden termékben. Biztonsági kód minden Xiaomi termék tartalmaz, legyen szó HP-ről, Powerbank-ról vagy más elektronikus eszközről.

Itt van egy gyors módja annak ellenőrzésére biztonsági kód Az Ön Xiaomi mobiltelefonja:

1. lépés - Kitalál biztonsági kód Xiaomi termékek, általában a termék dobozában találhatók.

2. lépés - Nyissa meg itt a hivatalos Xiaomi ellenőrző webhelyet. Másolja és illessze be a számot biztonsági kód az oszlophoz az oldalon. Kattintson az Ellenőrzés gombra

3. lépés - Információt kap a termék hitelességéről.

Információt fog kapni arról, hogy mobiltelefonja hivatalos Xiaomi termék, és információkat nyújt arról, hogy melyik terméket ellenőrizte.

Ha az IMEI-ben és biztonsági kód Ön regisztrált, akkor a mobiltelefon garantáltan hivatalos termék lesz. Vásároljon mobiltelefont a hivatalos boltban, hogy ne kapjon hamis termékeket, itt megtekintheti a hivatalos Xiaomi mobiltelefon-árlistát:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így ellenőrizheti egyszerűen, hogy Xiaomi mobiltelefonja valódi vagy hamis. Alkalmazza ezt a módszert minden Xiaomi termék megvásárlásakor, a hivatalos vagy második eladón kívül, srácok.

Ne tévesszen meg hamis dolgokat, ne felejtse el megírni véleményét a megjegyzések rovatba. Találkozunk a következő cikkben, srácok!

Olvassa el a cikkeket is Xiaomi mobil vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found