hogyan lehet aktiválni a csökkentett módú androidot, mit csinál?

Az Android operációs rendszer rendelkezik az Intelligens mód funkcióval az okostelefon eszközön is. Számos funkciója van, így aktiválhatja az Android Safe Mode-ot.

Android egy operációs rendszer, amelyet kitalált Andy Rubin amelyet később a Google átvett. Ismeretes, hogy a világ legnépszerűbb operációs rendszerét az Ön igényei szerint módosítják és módosítják.

De érezte-e már valaha, hogy az Ön által használt Android okostelefon valóban lassú. Ennek kijavításához elérheti ezt az egy módot. Ez így van hogyan lehet aktiválni az Android csökkentett módot könnyen minden okostelefonon.

  • Igaz, hogy a Repülő üzemmódot be kell kapcsolni a gépen?
  • 5 egyéb repülési mód funkció, amelyet ismernie kell
  • Másoktól eltérően az új WhatsApp Night Mode funkció kiderül ...

Az Android csökkentett módjának aktiválása

Mi is valójában a biztonságos mód funkció egy Android okostelefonon?

Fotó forrása: Fotó: androidcrush.com

Az első kérdés, hogy pontosan mi ez a funkció? Csökkentett mód funkció androidos okostelefonokon, amelyeket valószínűleg már korábban is hallott. Most az a probléma, hogy a Windows operációs rendszerrel rendelkező számítógépen talál ilyen funkciókat.

Amikor belép a Csökkentett módú Androidba, az operációs rendszer kikapcsolja az összes nem fontos alkalmazásfunkciót, más néven harmadik feleket futtasson beépített alkalmazásokat csak. Ez egyértelműen megkönnyítheti az okostelefon munkáját, igaz?

Nyilvánvaló, hogy az Android Safe Mode funkciója megkönnyíti az okostelefon különféle problémáinak megismerését. Az akkumulátorok pazarlásából kiindulva gyorsan felmelegszik vagy lassúnak érzi magát. Akkor hogyan fér hozzá? Nézze meg a nyomon követést, OK!

Hogyan lehet bekapcsolni a csökkentett módot az Android állományon

Fotó forrása: Fotó: jalantikus.com

Ha van okostelefonja, amely kijelzőt hordoz Android Stock mint a Google Pixel, a Nexus és így tovább, használhatja az alábbi módszert. Ez a módszer az LG és a Sony okostelefonokra is vonatkozik, srácok.

  • Először nyomja meg és tartsa lenyomva Bekapcsológomb. Ezután megjelennek az opciók az okostelefon újraindításához és kikapcsolásához.
  • Koppintson a és tartsa lenyomva az opciót Kikapcsolni amíg a kijelző meg nem jelenik FelugrikIndítsa újra csökkentett módba. A folyamat folytatásához válassza az OK lehetőséget.
  • Az okostelefon automatikusan újraindul és csökkentett módba lép. Az a jel, amelyet a Safe Mode vízjel a képernyő bal alsó sarkában talál.

A Biztonságos mód aktiválása a Samsung Galaxy készüléken

Fotó forrása: Fotó: tech-recipes.com

Hozzáférés az eszközön Samsung Galaxy némileg eltér a legtöbb okostelefontól. Ez a módszer néhány HTC és Motorola srácra is vonatkozik.

  • Először nyomja meg és tartsa lenyomva Bekapcsológomb. Ezután válasszon egy lehetőséget Kikapcsolni hogy kikapcsolja az okostelefont.
  • Kapcsolja be újra a bekapcsológomb lenyomásával és nyomva tartásával, amíg meg nem jelenik a _bootin_g logó. Ezután engedje fel a bekapcsológombot, nyomja meg és tartsa nyomva a barnulást Hangerő le gomb.
  • Addig tartsa, amíg az okostelefon teljesen be nem kapcsol. Az előző módszerhez hasonlóan a biztonságos módú vízjel is megjelenik a bal alsó sarokban, amikor okostelefont használ.

Az Android csökkentett módjának letiltása minden okostelefonon

A biztonságos mód letiltásához minden eszközön egyszerűen és gyorsan megteheti.

  • Csak nyomja meg és tartsa lenyomva Bekapcsológomb amíg meg nem jelenik az Újraindítás vagy a Kikapcsolás lehetőség.
  • Válassz egy lehetőséget Újrakezd és az okostelefon újra bekapcsol az eredeti állapotába.

Így gyorsan és egyszerűen aktiválhatja az Android csökkentett módot minden androidos okostelefonon. Amellett, hogy meglehetősen könnyen elérhető, ez a funkció számos hasznos funkcióval is rendelkezik. Sok szerencsét srácok!

Olvassa el a cikkeket is Mód vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found