hogyan lehet képernyőképet készíteni egy teljes oldalról

Semmi probléma! Így készíthet egy teljes képernyőképet egy kattintással.

Azoknak, akik érzik technológiai zseni, van hiperelemző készség és problémamegoldás ami jó, természetesen sokan állandóan új dolgokat keresnek az interneten keresztül. Jól, Amikor talál valamit, amit keres, természetesen meg kell tennie könyvjelző akkor is, amikor erre szükség van képernyőképek.

A probléma azonban az, hogy nem minden oldal rögzíthető egyszerre képernyőképek, talán az egész oldal mentéséhez meg kell tennie képernyőképek 2-3-szor és teljesen hatástalan. Nyugodtan, JalanTikus itt van, hogy megoldja a megoldást. A TechViral beszámolója szerint az ApkVenue itt ad tippeket arra vonatkozóan, hogyan készítsen egy teljes weboldal képernyőképet egy PC / laptop böngészőn egyetlen kattintással.

  • Könnyű módok a hosszú képernyőképek mentésére az Android rendszeren
  • Hogyan készítsünk képernyőképeket Androidon gombok megnyomása nélkül!
  • Screener, egy olyan alkalmazás, amely elképesztővé teszi a képernyőképeket!

Hogyan készítsünk egy teljes weboldal-képernyőképet egy kattintással

Módszer nagyon egyszerű, és csak használni kell kiterjesztés kedvenc böngészőjében. Segíteni a megtakarításban képernyőképek egy weboldal teljes egészében pontos legyen a weboldalon. Azonnal kövesse a lépést:

  • Először nyissa meg a böngészőt Mozilla Firefox vagy Google Chrome. Továbbá, telepítés nevű kiterjesztés Teljes weboldal-képernyőképek. Nyissa meg a Teljes weblap képernyőképeket és oldalt válassza a Hozzáadás a Firefoxhoz lehetőséget vagy Hozzáadás a Chrome-hoz (az Ön által használt böngésző szerint).
  • Azután kattintsontelepítés, Neked muszáj indítsa újra a böngészőt mielőtt felhasználható lenne.
  • Most meglátod Teljes weboldal-képernyőképek ikonra (S betű) a böngésző jobb felső sarkában.
  • Ezután megnyitja azt az oldalt, amelybe menteni kíván képernyőképek és kattintson az ikonra, vagy használja parancsikon Ctrl + Alt + Shift + Z.
  • Miután rákattintott, legyen türelmes, várjon 2-3 másodpercet képernyőképek új lapként jelenik meg. Csak maradj mentés, és kész.

Most egyszerre elkészítheti a teljes oldal képernyőképét a weboldalról kattintson. Természetesen ez a trükk nagyon hasznos lesz a mindennapi információs szörfözés során az interneten. Mit gondolsz? Ossza meg szerinted az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found