hogyan lehet meghosszabbítani a Telkomsel 2021 kártya aktív időszakát

A Telkomsel-kártya aktív periódusa a sarkon van? Ne hagyja inaktiválni, kövesse az alábbi lépéseket a Telkomsel aktív periódusának meghosszabbításához!

Hogyan lehet meghosszabbítani a Telkomsel kártya aktív időszakát valójában számos egyszerű módon megtehető, anélkül is, hogy bármilyen Telkomsel-hiteltartozást kellene létrehozni, banda!

A Telkomsel által indított szolgáltatások is változnak, mint pl együtt HALO, simPATI, Kartu As, és HUROK. Sajnos sokan nem tudnak aktív időszakuk meghosszabbításáról.

A többi mobiltelefon-szolgáltatóhoz hasonlóan a felhasználók is korlátozott ideig kapják a kártya aktív időszakát. Ha a kártyáját ritkán használják, akkor lehetséges, hogy a kártyát inaktiválják.

Önnek a Telkomsel kártya felhasználói számára, akik részletesebben szeretnék tudni, hogyan hogyan lehet meghosszabbítani a Telkomsel 2021 kártya aktív időszakát, lásd a teljes magyarázatot alább!

Hogyan ellenőrizhető a Telkomsel aktív időszaka

Az aktív időszak ellenőrzéséhez számos módon megtudhatja. Használhatja a MyTelkomsel alkalmazást vagy az UMB szolgáltatást.

A legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer a használata MyTelkomsel amelyet ingyen letölthet a JalanTikus oldalon. Csak be kell jelentkeznie az alkalmazásba a Telkomsel számával.

Alkalmazások termelékenysége Telkomsel LETÖLTÉS

Ezt követően az alkalmazás ad némi információt a Telkomsel kártyáról. Nem csak internetet, telefoncsomagokat, utalvány, és még sok más.

A MyTelkomselhez való csatlakozáshoz azonban internetkapcsolatra van szükség. Ha még nincs internet, hívja a * 888 # számot, és válassza a második lehetőséget.

Információt kap a fennmaradó hitelről és a kártya aktív időszakáról. Könnyű, igaz?

A Telkomsel aktív periódusának meghosszabbításának módjai (simPATI, AS és LOOP)

A Telkomsel aktív időszakának meghosszabbításához ezt megteheti hitelének feltöltésével, aktív időszaki csomag vásárlásával vagy a korábban vásárolt hitel felhasználásával.

Minden típusú Telkomsel kártya (AS, HELLO, simPATI és LOOP) eltérő kiterjesztési politikával rendelkezik. Ezért az ApkVenue részletesen megvitatja az egyes kártyatípusokat.

Kötelező tudni hogyan lehet meghosszabbítani a Kartu As, a simPATI és a LOOP aktív időszakát hogy az Ön által használt számot ne hirtelen blokkolja, mert lejárt az aktív időszak.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a módszereket, amelyekkel meghosszabbíthatja az egyes kártyák aktív időtartamát.

A simPATI aktív időszakának meghosszabbítása

Az első kártya, amelyet az ApkVenue ezúttal megvitat, az együttérzés. Ez a mobilkártya egyike azoknak a kártyáknak, amelyeknek a legtöbb felhasználója van Indonéziában.

Kiváló szolgáltatási minőség és jó internetes hálózati sebesség teszi a simPATI-t Indonéziában nagyon keresetté.

A simPATI típusú Telkomsel aktív periódus meghosszabbítására 3 módon van lehetőség. Az alábbiakban e három módszer teljes magyarázata található.

Hogyan lehet meghosszabbítani a Telkomsel aktív időszakát anélkül, hogy felhalmozódna a hitel

A feltöltésen és felhasználáson kívül a simPATI aktív időszakát is felhasználhatja hitel felhasználásával.

Ez az aktív időszakos csomag automatikusan meghosszabbítja a kártya aktív időszakát, amikor a vásárlás sikeres.

Ez a módszer csak a simPATI ügyfelekre vonatkozik. Ez a csomag azok számára alkalmas, akik ritkán töltik fel a hitelt és használják azt is.

Az UMB menüben történő aktív időszaki csomag megvásárlásához telefonon az alábbiak szerint férhet hozzá:

  • Hívjon a szokásos módon a Telkomsel SIM-kártyáján, majd gépelje be *999# a vásárlási menü megnyitásához.
  • Válassza az Egyéb csomagok lehetőséget a 3. szám beírásával.
  • válassza Mások az 5. szám beírásával.
  • Válasszon tovább Mások az okostelefonon a kiválasztásban felsorolt ​​szám megnyomásával, amíg a választás meg nem jelenik Aktív időszak csomag.
  • válassza Aktív időszak csomag a szám beírásával az opción felsorolt ​​szám szerint. Jaka esetében a számválasztása 3.
  • válassza Aktív időszak csomag amire szüksége van, 7 naptól 90 napig.

Az Ön aktív periódusát a korábbiaktól számolják fel, az információkat SMS-ben küldik el, amelyeket azután kapnak, hogy csomagot vásárolt az UMB-n keresztül.

A simPATI Active Period csomag kissé el van rejtve, ezért többször meg kell nyomnia a További opciót, amíg ez a menü meg nem jelenik.

Ennek ellenére a Telkomsel aktív időszakának ilyen módon történő megvásárlása alternatívát jelenthet azok számára, akik esetleg nem a fő számként használják a simPATI-t.

Töltsön fel hitelt

Az aktív időszak meghosszabbításának következő módja bizonyos csomagok hitelének feltöltése vagy felhasználása.

Ahelyett, hogy a Telkomsel impulzusait ingyenesen meghosszabbítaná a Telkomsel aktív periódusának, az egyik legpontosabb módja a feltöltés.

Amikor feltölti, számos további aktív periódus lesz, amely automatikusan felhalmozódik a számához.

Az időtartam a megvásárolt impulzusok számától függően is változik, a szám aktív periódusának hozzáadásáról további információkat talál az alábbi listában.

Hitel számaHosszabbítsa az aktív élet időszakát
5000 IDR7 nap
10 000 Rp15 nap
15 000 IDR20 nap
20 000 IDR30 nap
25 000 IDR30 nap
50 000 IDR45 nap
100 000 IDR60 nap
150 000 rp120 nap
200 000 IDR150 nap
300 000 IDR180 nap
500 000 IDR240 nap
1 000 000 Rp330 nap

A feltöltést megteheti a MyTelkomsel alkalmazáson keresztül vagy egy online boltban található feltöltési szolgáltatáson keresztül. A feltöltés után az aktív időszak meghosszabbodik egy felhalmozási rendszer segítségével.

Holtkártya aktiválása

Ezt az aktív időszakot nem lehet természetesnek venni. Mivel türelmi időt ad meg, és nem tudja felhasználni a jóváírást a mobiltelefonján, ha az aktív időszak lejárt.

A türelmi idő lejárta után a telefonszám deaktiválódik, és már nem használható, és az operátor újra terjeszti.

Ha a kártya aktív periódusa lejárt vagy meghalt, akkor csak a GraPARI segítségét kérve aktiválhatja újra. Győződjön meg róla, hogy 15 nappal a türelmi időszak dátuma után érkezik.

Azt is láthatja, hogyan lehet meghosszabbítani egy elhalt Telkomsel kártya aktív periódusát, amelyet az ApkVenue külön cikkben tárgyalt.

Hogyan lehet meghosszabbítani a Kartu Ace aktív időszakát

A következő az aktív időszak meghosszabbítása Ász. A simPATI-val ellentétben a kártya aktív periódusa nem halmozódik fel. Ez azt jelenti, hogy az aktív időszak a leghosszabb időtartamra lesz igazítva.

Annak ellenére, hogy folyamatosan újratölted, A kártya aktív periódusát nem számoljuk fel csak a legrégebbi vagy az utolsó töltelékhez igazítva.

A Telkomsel AS kártya aktív időszakának meghosszabbításához kövesse az alábbi módszereket:

Hitel felhasználása

Ön, aki használja a Kartu As-t, meghosszabbíthatja az aktív időszakot azáltal, hogy hiteleket használ fel internetes csomagokhoz, SMS-ekhez, telefonokhoz és másokhoz.

Amíg a minimumot használja Rp500, -, akkor az aktív időszak az előző aktív időszak lejártától számítva 30 napra nő.

Ez a mechanizmus nyereséges lehet, mert csak 500 Rp hitelt kell költenie, és aktív időszaka automatikusan meghosszabbodik.

Töltsön fel hitelt

Csakúgy, mint a többi Telkomsel-kártya, a szám aktív időszakának meghosszabbítása érdekében feltöltheti hitelét. A megadott időtartam a vásárolt impulzusok számához is igazodik.

Hitel számaHosszabbítsa az aktív élet időszakát
5000 IDR7 nap
10 000 Rp7 nap
20 000 IDR15 nap
50 000 IDR30 nap
100 000 IDR30 nap

Ha kártyáján már lejárt az aktív időszak, akkor a szám türelmi időt ad. Ha még mindig nincs aktiválva, akkor a száma meghal.

Tehát ne csak a Telkomsel kvótáját ellenőrizze, hanem azt is, hogy mindig ellenőrizze a kártya aktív időszakát.

Mert ha a kártya már elpusztult az aktív időszak lejárta miatt, néha nehéz újra aktiválni, annak ellenére, hogy a hivatalos Telkomsel üzlethez érkezett.

A LOOP kártya aktív időszakának meghosszabbítása

Az utolsó, hogyan lehet meghosszabbítani a Telkomsel aktív időszakát HUROK. Ez az egy kártya viszonylag új, összehasonlítva az előző két kártyával.

Csakúgy, mint a Kartu As, a szám aktív periódusának hozzáadásának mechanizmusa sem halmozódik fel az előző kitöltés vagy használat során.

Számos olyan ár és aktív időszak létezik, amelyek eltérnek a Telkomsel más típusú kártyáitól. Így hosszabbíthatja meg a LOOP kártya aktív időszakát.

Hitel felhasználása

Ön, aki a LOOP kártyát használja, meghosszabbíthatja az aktív időszakot azáltal, hogy hiteleket használ az internetes csomagokhoz, SMS-ekhez, telefonokhoz és másokhoz.

Amíg a minimumot használja 5000 IDR akkor az aktív időszak az előző aktív időszak lejártától számítva 30 napra nő.

Ezenkívül van egy további aktív időtartam is, amely hosszabb ideig tart, az Ön által használt impulzusok számától függően.

HitelhasználatHosszabbítsa az aktív élet időszakát
5000 - 50 000 IDR30 nap
50 001–100 000 IDR60 nap
100 001 250 000 Rp90 nap
250 001 500 000 IDR120 nap
500 000 IDR felett365 nap

Töltsön fel hitelt

A hitel felhasználásához hasonlóan feltölthet egy bizonyos összeget a szám aktív időtartamának meghosszabbítására, valamint a Telkomsel POIN cseréjét különféle promóciókra.

A megadott időtartam a vásárolt impulzusok számához is igazodik. Ez szempont lehet számodra hitel vásárlásakor.

Az alábbiakban a LOOP-kártya aktív időszakának hosszát kapja meg, amelyet a feltöltött hitel összege alapján kap.

A feltöltési jóváírás számaHosszabbítsa az aktív élet időszakát
5000 - 50 000 IDR30 nap
50 001–100 000 IDR60 nap
100 001 250 000 Rp90 nap
250 001 500 000 IDR120 nap
500 000 IDR felett365 nap

Ez a módszer a Telkomsel 2021-es aktív időszakának könnyebb meghosszabbítására, és ezt megteheti az interneten és az internet nélkül is.

Mindig ellenőrizze az aktív amsa-t rendszeresen, mert a jelenlegi előírások szerint a halott kártya újraaktiválása nehéz lehet.

Van kérdése a fenti módszerrel kapcsolatban? Írja meg kérdését a megjegyzések oszlopban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Telkomsel kártya vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi