6 egyedi lockscreen android alkalmazás, amelyet ki kell próbálni

Az ApkVenue számos alternatív, egyedülálló Android Lock Screen alkalmazást kínál majd, amelyek még szórakoztatóbbá teszik a feloldást. Íme 6 egyedi Android Lockscreen alkalmazás, amelyet ki kell próbálni.

Biztosan már tudja, mi az Képernyő zárolása Android kérem? Képernyő zárolása az a kijelző, amikor kikapcsoljuk a képernyőt és újra bekapcsoljuk, akkor a rendszer megkéri, hogy görgessük a képernyőt, adjunk meg egy jelszót, mintát stb.

Találkozik egy telítési ponttal, ahol unja már csak ezt a megjelenést vagy azt, hogy miként nyithatja meg a soha nem változó zárat. Ezért itt az ApkVenue számos alternatív alkalmazást kínál Képernyő zárolása Egyedülálló Android, amely még szórakoztatóbbá teszi a feloldást.

  • Az eddigi legfejlettebb Android Lockscreen alkalmazás
  • A legjobb Lockscreen alkalmazás Android telefonokhoz
  • Hogyan készítsünk saját Lockscreen háttérképet Androidon

6 egyedi Android Lockscreen alkalmazás, amelyet ki kell próbálni

1. Lopásgátló képernyőzár riasztás

Alkalmazások termelékenysége Mobiloucos 2 LETÖLTÉS

Lopásgátló riasztó védelmet nyújt számunkra, mert amikor tároljuk a mobiltelefont, akkor valaki megpróbálja kinyitni, és a minta vagy a jelszó hibás, rendőri szirénák vagy riasztások hallatszanak, amelyek miatt a tudatlanok akarnak elmenekülni, mert sokkolja őket a riasztás.

2. CashTree

Mert zár képernyőn Ez az egyedülálló Android, amellett, hogy kijelzőt kap zár képernyőn ami egyedülálló, pénzt is szerezhet, ha csak kinyitja a mobiltelefonját. CashTree akiknek már van nevük Koreában, most Indonéziában vannak jelen. A Cashtree használatával rúpiakasszát gyűjthet, amelyek felhasználásával ingyen generálhat impulzusokat. Nem rossz, igaz?

Termelékenységi alkalmazások VITI GLOBAL LIMITED LETÖLTÉS

3. Fedje le a képernyőzárat

Alkalmazás zár képernyőn A legjobb Android ezen a mellett, hogy más és egyedi megjelenést biztosít, közvetlen hozzáférést biztosít azokhoz az alkalmazásokhoz is, amelyeket a címlapon tároltak. Cover Lock Screen annak az előnye is, hogy a témát megváltoztatja az Ön által beállított hely szerint, például irodája, otthona, autója és mások. Tehát hasonlóan vezetéshez, a Google Maps GPS alkalmazásra is szüksége van, ezért csak be kell nyitnia zár képernyőn ez. Nem klassz?

Apps Antivirus & Security Cover LETÖLTÉS

4. GO Locker

Alkalmazás zár képernyőn Ez az egyedülálló Android alkalmazás zár képernyőn legnépszerűbb verziója a Play Store-nak. Több mint 100 millió letöltést rögzített, jó teljesítménnyel és kompatibilitással GO Locker alkalmazásba zár képernyőn leginkább keresettek. Ha ez egy megjelenítési probléma, akkor különböző embereknek kell lenniük, akiknek eltérő a véleménye, így Ön csak kipróbálhatja.

Apps Produktivitás GO Launcher Dev Team LETÖLTÉS

5. Jégkioldó ujjlenyomat-olvasó

Apps Antivirus & Security Diamond Fortress Technologies, Inc. LETÖLTÉS

Valaha arról álmodozott, hogy van egy mobiltelefonja, amely képes ujjlenyomat (ujjlenyomat-észlelés)? Most meg lehet valósítani ezzel az alkalmazással. Alkalmazás zár képernyőn Ez az egyedülálló Android lehetővé teszi számunkra az ujjlenyomatunk feloldását! Hű, jó, igaz? A kamera használatával és az ujj fényképezésével, alkalmazás Ice Unlock ujjlenyomat-szkenner legyen alternatíva, ha módot akarsz nyitni zár képernyőn különböző módon.

6. Joy Locker: Játék téma

Víruskereső és biztonsági alkalmazások Fun2Soft LETÖLTÉS

Ez utóbbi megjelenhet zár képernyőn szórakoztatóvá válsz. Olyan funkciókkal, amelyek megváltozhatnak zár képernyőn szereted a játékokat, az alkalmazásokat Joy Loker: Játék téma más érzetet ad a zár kinyitásakor. Különböző játékváltozatokkal minden bizonnyal kényelmesebbé teszi ezt az alkalmazást.

Kijelző Képernyő zárolása egyéni ízlésünkön múlik, melyik alkalmas vagy mi nem. Tehát kiválaszthatja a fenti lehetőségek egyikét, és kipróbálhatja, melyiket Te így vagy. Ez minden tőlem, és remélhetőleg ez hasznos.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found