csodálatos! Itt van 4 alkalmazás, amelyek képesek az androidos beszélgetésre

Az okostelefon egyik érdekes funkciója, hogy kiderül, hogy képes beszélni velünk. Igaz, nem hazudik. De ahhoz, hogy ez megtörténhessen, szükség van egy alkalmazásra. Ez egy olyan alkalmazásajánlat, amely képes az androidos beszélgetésre

Az okostelefonok manapság nagyon népszerűek, szinte biztos, hogy mindenkinek van ilyen. Azért népszerű, mert kifinomult és sok funkcióval rendelkezik.

Az okostelefon egyik érdekes funkciója, hogy kiderül, hogy képes beszélni velünk. Igaz, nem hazudik. De ahhoz, hogy ez megtörténhessen, szükség van egy alkalmazásra. Ez egy olyan alkalmazási javaslat, amely az androidos beszélgetést indíthatja el!

  • Csodálatos! Ez az alkalmazás 6 egyéb Android-alkalmazás funkcióit cserélheti le
  • 5 legjobb hangszerkesztő alkalmazás Androidon

Ez 4 alkalmazás képes Android-beszélgetésre

Fotóforrás: Kép: MyAPKReview

Alkalmazások, amelyek elősegítik az androidos beszélgetést, más néven digitális személyi asszisztens. Ezzel az alkalmazással kérdéseket tehet fel, kérheti, hogy emlékeztessen valamire, viccelődjön vele. Ajánlások? Ez az...

1. Wake Me Up Asuna

Fotó forrása: Kép:

Ismered a Sword Art Online anime-t? Ha tudod, Asuna alakja minden bizonnyal ismerős számodra. Az alkalmazás használatával az Asuna minden reggel felébreszthet. Nem csak, Asuna arról is gondoskodik, hogy reggel ne maradjon le semmiről.

Letöltés:A Wake Me Up Asuna legújabb verziója

2. Jarvis - személyes asszisztensem

Fotó forrása: Kép:

Továbbá, ha szereted a Vasember című filmet nézni, bizonyára már ismered Jarvis alakját. Kifinomult számítógép, amellyel emberként cseveghet. És látszólag az Androidod is Jarvis lehet. A trükk, egyszerűen ennek az alkalmazásnak a használatával.

Letöltés:A Jarvis legújabb verziója

3. Cortana Digital Assistant

Fotó forrása: Kép:

Ezután következik a Microsoft, a világ egyik legnagyobb technológiai vállalata. Nem titok, hogy minden Windows 10-ben található egy Cortana nevű digitális személyi asszisztens. Most élvezheti a Cortana képességeit az Androidon is.

Letöltés:A Cortana legújabb verziója

4. Robin - AI hangsegéd

Fotó forrása: Kép:

Annak ellenére, hogy nem túl ismert, bebizonyosodott, hogy ennek a digitális személyi asszisztensnek számos funkciója van. Kérhet különféle dolgokat, olyan vicceket, amelyek készen állnak a szórakozásra. Maga ezt az alkalmazást sokan felülvizsgálták, és kifinomultnak bizonyult.

Letöltés:Robin Legújabb verzió

Nem varázslatos alkalmazás, amely képes az androidos beszélgetésre? Ennek ellenére ne beszéljen túl sokat okostelefonokkal. Később megint azt hiszed, hogy őrült vagy, hahaha. Ó, igen, feltétlenül olvassa el a BitCoin-hoz kapcsolódó cikkeket vagy Putra Andalas egyéb érdekes cikkeit is.

Banner: Alkotók

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found