hogyan lehet stop motion videókat készíteni egyszerűen androidon!

Szeretné tudni, hogyan lehet stop motion videókat készíteni Androidon? Ha nem tudja, nagyon figyeljen a cikk lépéseire!

Szerette volna valaha készítsen stop motion videókat? Természetesen biztosan vágyott az alkotásra stop motion videó, meglepje-e kedvesét, megünnepelje legjobb barátja születésnapját, vagy akár alakot is adjon meglepetés a szüleidnek. Igaz?

Akkor mit kell készítenie stop motion videó? Talán a legtöbben el fogják képzelni, hogy sikerül stop motion videó kifinomult fényképezőgépre is szüksége van videó szerkesztő minőség. Sajnos ez vitatható. Készíthet okostelefonról tudod. Ezért ebben a cikkben az ApkVenue megadja hogyan készítsünk stop motion videót Androidon. Kíváncsi vagy?

  • Lassított videók rögzítése alacsony szintű Android telefonokon
  • 5 legjobb okostelefon lassított videók rögzítésére
  • Nézze meg ezt a borzalmas villámos videót lassított formátumban

Hogyan készítsünk Stop Motion videót Androidon

Hogyan készítsem stop motion videó az androidos okostelefon használata valóban egyszerű, amennyiben van rá lehetősége nagy alkotóerő készülőben. Ó, igen, hogyan lehet elkészíteni stop motion videó ebben a cikkben az Android rendszeren van szükség egy alkalmazásra srácok. Használata egyszerű igazán, a kezelőfelület egyszerű, így megteheti, hogyan hozhat létre stop motion videó a HP kútján. Mi az alkalmazás?

Töltse le a Motion - Stop Motion kamerát, hogy gyönyörű Stop Motion videókat készítsen

Igen, hogyan lehet elkészíteni stop motion videó Android-on ez egyszerű, amint azt korábban említettük. Mielőtt azonban megpróbálná elkészíteni stop motion videó Androidos okostelefont használva jó lenne, ha jó koncepciót választottál volna. Úgy, hogy a kivégzés idején minden készen áll. Így, kövesse az elkészítés lépéseit stop motion videó gondosan a mobiltelefonon.

  • Először is nyilvánvalóan meg kell letöltés Motion - Stop Motion Camera először igen. Ezzel letöltheti link ez alatt.
Apps Videók és hangok Feras Alnatsheh LETÖLTÉS
  • Miután sikeresen letöltötte a Motion - Stop Motion Camera alkalmazást, hogyan készítsen stop motion videó Androidon a következő az alkalmazás megnyitása. Első használatakor megjelenik a Motion - Stop Motion Camera kezdőlapja. A jobb felső sarokban egy "+"amelynek elkészítésére szolgál projekt új. Ezután, miután megnyomta, ismét megjelenik az opciók, válassza a kamera ikont a jobb alsó sarokban a létrehozás megkezdéséhez stop motion videó Android okostelefon használatával.
  • Hogyan készítsem stop motion videó a következő mobiltelefonon az alkalmazás hozzáfér a kamerához, és Ön elkészítheti stop motion videó a divatban tájkép. A felvétel befejezése után válassza a pipa ikont jobbra.
  • Miután sikeresen létrehozta stop motion videó Androidon látni fogja a létrehozott eredményt. Érdekes módon lehet keretek törlése ami szerinted kudarcot vallott. Ettől eltekintve az alkalmazás érdekes tulajdonságai pótolják stop motion videó egy másik Android okostelefon használatával hozzáadhatja keretismét a kamera ikon megnyomásával.
  • Ezután a készítés jellemzői stop motion videó a következő mobiltelefonon beállíthatja a sebességet vagy filmkocka szám az általad készített videón. Beállíthatja 50 képkocka másodpercenként. Ezt követően válassza ki a lehetőséget a jobb felső sarokban, és kész. Azta, érdekes ugye?

Hogyan készítsem stop motion videó az Androidon, ami nagyon egyszerű, igaz? Még mindig vannak, akik gondolkodnak a készítésen stop motion videó nehéz? Duh, ne add fel srácok. Használja ki kreatív erejét, adja ezt a videót a barátjának, hogy még mindig szeressen, hehehe. Van-e elkészítési mód stop motion videó másik klassz Android okostelefont használ? Ha van, Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found