Itt van 4 kameraalkalmazás, például a Gopro az Androidon

Itt található a GoPro fényképezőgép-alkalmazások listája, egy okostelefonokon található kameraalkalmazás, amely hasonló a GoPro-hoz, és alternatívaként használható. Kíváncsi?

Te beszélsz róla akciófotózás persze nehéz leszedni róla Profivá. Igen, így van, ez az egy kamerás eszköz kiváló minősége és tartóssága miatt már nagyon jól ismert extrém tevékenységekhez vagy videók vízben történő rögzítéséhez.

A GoPro fényképezőgép birtoklása sok fényképezés szerelmeseinek álma szabadtéri. De kedves, költségvetés tulajdonjoga gyakran korlátozott, így csak álomról van szó. Uh, ne add fel még. Mert kiderült, hogy az Android okostelefonokon több olyan kameraalkalmazás létezik, amelyek hasonlóak a GoPro-hoz, és alternatívaként használhatók. Kíváncsi? Itt található a GoPro Android kamera alkalmazások listája!

  • 5 titka annak, hogy megbízható fotóssá váljon okostelefonnal
  • Dupla kamerás okostelefont kell használnia? Ez a válasz!
  • Egyszerű módok 360 fokos fotók közzétételére a Facebookon külön kamera nélkül

4 GoPro kamera alkalmazás Androidon

1. Eye Fish Camera

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Lamousi alternatívát kínál azok számára, akik a GoPro-hoz hasonló Android kamera alkalmazást szeretnének. Ez az alkalmazás valóban lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan képeket rögzítsenek, mintha azok hasonlóak lennének ahhoz, amit a hal szeme lát, akár 180 fokos szögben is. Ez az alkalmazás számos szűrési lehetőséggel is rendelkezik, amelyek a fotókat szórakoztatóvá varázsolhatják.

Azok közül, akik szeretnék ezt az alkalmazást, garantáltan nem fogják megbánni, mert HD (High Definition) minőségű fényképeket készít a legjobb pillanatok megörökítéséhez. Ez az alkalmazás, amely Android v4.0 és újabb verziókhoz használható, olcsó lehetőség lehet azok számára, akik GoPro kamerát szeretnének.

2. YI Action Camera sportkamera

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Ez az androidos kameraalkalmazás, mint például a GoPro, garantáltan nem okoz csalódást a felhasználóinak, mert ez az eszköz már elég funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a legjobb pillanatok kifejezését és megörökítését.

Nos, különféle lehetőségeket is élvezhet effektusok szerkesztése a jobb fotók érdekében, a HDR effektusoktól kezdve, a Half Planet, a Tiny Planet, a Spiral Galaxy stb. Ez az eszköz is támogatja kézi beállítás redőnyhöz / ISO / EV / wb, amely megkönnyíti és egyszerűbbé teszi a felhasználást különböző helyzetekben.

A felhasználók 18 videofelvételi opcióval és 5 üzemmóddal is kényeztethetik magukat, hogy egyéni igényeiknek megfelelően a legjobb effektusokat készítsék. Az alkalmazás felülete meglehetősen vonzó és könnyen kezelhető, olyan hozzáadott értéket biztosít, amely nem jelenik meg néhány más kameraalkalmazásban.

3. GoPro CamSuite

Fotó forrása: Fotó: gopro-camsuite.en.uptodown.com

Jelenleg elég sok olyan kameraalkalmazás-választás létezik, amely hasonló a GoPro Androidhoz, és amelyről ingyenesen letölthető a Google Play Áruház. Az egyik kipróbálható az GoPro CamSuite. Ez nemcsak a képek készítéséhez szükséges funkciókat tartalmazza, hanem az igényes videók készítéséhez szükséges funkciókat is.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. FishEye Camera Live

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Az utolsó GoPro-szerű kameraalkalmazás az Androidon, amelynek eredményei olyanok, mint egy profi fotós, a FishEye Camera Live. Nem kell sok tőkét költeni ahhoz, hogy hűvös fotókat készítsen, csak egy kamera segítségével szerkentyű. Ez az alkalmazás olyan funkciókat mutat be, mint például a panorámaképek, így az objektum készítésének lehetősége meglehetősen széles. A lencsék megválasztása ebben az alkalmazásban három, nevezetesen lencsékre oszlik halszem kör, halszem doboz lencse, az utolsó pedig domború lencse.

Szóval, hogyan? Bizonyított igaz? A GoPro fényképezőgép funkcióinak érzése nem lehetetlen az Android GoPro-hoz hasonló, számos fényképezőgép-alkalmazás segítségével, amelyeket leírtak. Szóval kipróbáltad az egyik lehetőséget? Jó alkotást kívánok!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found