hogyan lehet feltörni a wifi jelszót android okostelefonnal

egyes WiFi hálózatok jelszóval vannak beállítva, így a felhasználók nem használhatják gondatlanul. Nos, hogyan lehet feltörni a wifi jelszót az Androiddal

Az ingyenes internethozzáféréshez támaszkodhatunk egy WiFi hálózatra. Nem rossz, több kvótát spórolhat meg, ha WiFi hálózatot használunk az egyetemen, irodában vagy más nyilvános helyeken. Sajnos Indonéziában nem minden WiFi hálózat érhető el ingyen.

Bár ingyenes, néhány WiFi-hálózatot kiépítettek Jelszó hogy a felhasználók ne használhassák gondatlanul. Nos, hogyan lehet feltörni a wifi jelszót Android-szal, JalanTikusnak van egy módszere, itt van a felülvizsgálat!

  • Hogyan lehet feltörni a WiFi-t, hogy az internet-kapcsolatunk gyorsabb legyen
  • Hogyan lehet számítógépen keresztül leválasztani mások WiFi és LAN internetkapcsolatait
  • 12 fontos tipp, amellyel megakadályozhatod, hogy Androidodat feltörjék WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül

Hogyan lehet feltörni a WiFi jelszót Androiddal

Valójában sokféleképpen lehet feltörni a WiFi jelszavakat, különösen, ha számítógépet használ. Szerint azonban Zenit, Idén forgalom Az internetet az okostelefonok uralják. Amiben 2012-ben az okostelefonok csak hozzájárultak 40% tovább forgalom Világ Internet. Időközben forgalom Az okostelefonok és táblagépek internete egyre népszerűbb 68%. Nos, derítsük ki, hogyan lehet feltörni a WiFi jelszavakat egy Android okostelefon segítségével!

Hogyan lehet feltörni a WiFi jelszót egy Android okostelefonnal

A modem WiFi jelszavának feltöréséről megtudhatja az úgynevezett Android-alkalmazás segítségét WIFI WPS WPA TESZTER. Az alkalmazás futtatásához telepíteni kell az Android okostelefont.gyökér.

Ha az okostelefon még nem voltgyökér, kérjük, olvassa el a következő cikkeket:

A WiFi jelszó megismerésének módjai Android okostelefonnal a következők:

  • Töltse le az alkalmazást WIFI WPS WPA TESZTER.
Alkalmazások tisztítása és módosítása Alessandro Sangiorgi LETÖLTÉS
  • A telepítés után a rendszer kéri a telepítést Bussybox és root hozzáférést is biztosít. Csak telepítse és adjon hozzáférést gyökér csak.

  • Ha igen, akkor a gomb megnyomásával megkezdheti a WiFi jelszavak feltörését Frissítés. Később az elérhető WiFi hálózatok listája jelenik meg körülötted.

  • Válassza ki a kívánt WiFi hálózatot, majd kattintson a gombra Csatlakoztassa az automatikus PIN-kódot. Később automatikusan szoftver ez sikerül kideríteni, mi Jelszó WiFi a hálózatról.
  • Ha ez sikerül, akkor egy leírás jelenik meg az alábbiak szerint. Rákattinthat Jelszó másolása a vágólapra hogy beírja a jelszót a kívánt WiFi hálózatba.

Tehát ez az ApkVenue által készített cikk mennyire egyszerű? Ha feltörje a WiFi jelszavakat az Android segítségével, akkor bárhol ingyen szörfözhet, még akkor is, ha talál egy jelszót igénylő WiFi hálózatot. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found