az edzett üveg nem védi teljes mértékben a mobiltelefonját, mégis fontos, hogy vásároljon képernyővédőt?

Valójában mennyire fontos a képernyõvédõ telepítése egy mobiltelefonra? Itt az ApkVenue adja meg a magyarázatot. Gyerünk, hallgassunk!

Az első dolog, amit az Android-felhasználók általában megtesznek, amikor éppen befejezték az okostelefon vásárlását, az az, hogy kiegészítő felszerelést vásárol, az egyiket képernyővédő fólia. Képernyővédő fólia úgy gondolják, hogy ez egy megoldás az okostelefon főképernyőjének védelmére, hogy az ne legyen könnyen törhető vagy karcos.

Nem csak a képernyővédő úgy tekinthető, hogy képes megvédeni az okostelefon képernyőjét a portól, homoktól és más apró részecskéktől ami romboló lehet okostelefon képernyőjén, és csökkentheti az éppen vásárolt okostelefon kijelzőjének szépségét. Azonban, mennyire fontos a képernyővédő? Valójában mennyire befolyásolja a képernyővédő az okostelefon képernyőjének védelmét? Nos, mielőtt képernyővédőt vásárolna, először meg kell fontolnia az ApkVenue magyarázatát.

  • 8 módja annak, hogy a karcos okostelefon képernyője újból új legyen
  • Használnia kell a Karcolásgátlót okostelefonon? Ez a válasz!
  • 10 módszer az okostelefon képernyőjének gondozására, így mindig újnak tűnik

Az edzett üveg nem védi teljes mértékben a mobiltelefonját, mégis fontos vásárolni egy képernyővédőt?

1. Szüksége van képernyővédőre?

Fotó forrása: Fotó: lifehacker.com

A képernyővédő megvásárlása előtt először meg kell fontolnia, hogy mennyit kell vásárolnia egy képernyővédő fólia? Csak emlékeztető, hogy a megvásárolt okostelefon egy típusú képernyővel van felszerelve Gorilla Glass vagy Dragontrail, fizikai szempontból nagyon keménynek minősül és ellenáll a karcolásoknak. De ez nem azt jelenti, hogy nincs szüksége képernyővédőre.

Ha valóban több pénze van, vásároljon képernyővédőt kiegészítő védelem legyen jó választás. De mindenképpen vásároljon képernyővédőt minőség, nem olcsó.

2. Műanyag VS edzett üveg képernyővédő fólia

A képernyővédő kiválasztásakor gyakran találkozik vele kétféle a képernyővédő a képernyővédő műanyagból és edzett üvegből. Műanyag képernyővédőket általában különböző áruházakban kaphat alacsony áron, és egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonjának képernyőjéhez.

Természetesen a legtöbb embert vonzza ez a típus, mert sokkal olcsóbb árfaktor és úgy tekintik, mint az edzett üveg előnyei.

Nos, ebben rejlik a hibája. A műanyag képernyővédő teljesen különböző edzett üveggel való minőség szempontjából. A műanyag kijelzővédő fólia egyértelműen sokkal vékonyabb, és a szélén könnyen meggörbül, ha gyakori napfény éri, míg az edzett üveg sokkal vastagabb és képes megvédeni az okostelefon képernyőjét a repedések kockázatától, amikor az okostelefon leesik.

3. Mi is pontosan az edzett üveg?

Fotó forrása: Fotó: alicdn.com

Képernyővédő típus edzett üveg egy okostelefon képernyővédője megerősített üvegből. Ezt az üvegerősítési folyamatot az üveg melegítése és alakú, mint egy papírlap, majd azonnal a lehető leggyorsabban lehűlve nagyon vékony üveglapot állít elő.

Az edzett üveg előnye maga a formája nem fog változni napfénynek és a sűrűség szintjének kitéve. Ettől eltekintve az edzett üveg is messze van könnyebb, ha elengedik, míg a műanyag típusú képernyővédő fólia általában nyomot hagyva megjelenik a képernyőn.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Hajlítható-e az edzett üveg?

Ha megtartja a megvásárolt edzett üveglapot, talán néhányan azt gondolják, hogy ez edzett üveg hajlított lesz erősen nyomva. A válasz, természetesen lehet, de természetesen, ha összehasonlítjuk műanyaggal, edzett üveggel képes ellenállni a nyomásnak ami nagyobb a műanyaghoz képest.

Mint a a következő videó, sokan tesztelték az edzett üveg rugalmasságát és valóban, hogy ezt az edzett üveget hajlítsák, további erőfeszítésekre van szükség.

5. Mit jelent a 9H keménység az edzett üveg címkéken?

Fotó forrása: Fotó: laabai.lk

Amikor edzett üveget vásárol okostelefonjához, természetesen gyakran látni fogja az írást 9H keménység az edzett üveg csomagolás címkéjén. A kérdés az, hogy mit jelent ez a 9H keménységű cikk?

A 9H keménység képviseli Mohs-keménység teszt mérése. Ez az írás a 9H keménységre utal 9H ceruza (a legerősebb és legnehezebb ceruza), amelyet az edzett üveg ellenállásának tesztelésére használnak karcolja meg a felületet edzett üveg. Ha később a 9H ceruzával tesztelt edzett üvegen nem tapasztal karcolódást, az edzett üveg címkéje 9H keménység lesz.

A 9H keménységen kívül van írás is Katonai fokozatú védelem ami arra készteti majd, hogy a vásárolt edzett üveg nagyon kemény legyen, bár valójában a mondat igaz marketing nyelv puszta.

6. Az edzett üveg nem védi teljes mértékben az okostelefont

Fotó forrása:] Fotó: cnet.com

Bár az edzett üveg kiváló választás az okostelefon képernyőjének védelme érdekében, valójában edzett üveg nem teljesen védő okostelefon képernyője, mert alapvetően csak edzett üveg fedje le a tetejét képernyő.

Ha az okostelefon olyan állapotba kerül, az okostelefon sarka a földre ér először is valószínű, hogy sem a képernyő, sem az edzett üveg nem fog azonnal megrepedt együtt a sarokban.

Ez csak néhány volt dolgokat, amelyeket tudnia kell a képernyővédő megvásárlása előtt. Hasznos lehet! Az ApkVenue javaslata, győződjön meg arról, hogy vásárolt képernyővédőt edzett üvegből. Bár drágább, de az edzett üveg igen sokkal jobb minőségű a műanyaghoz képest, és természetesen megvédi okostelefonját az ütközéstől és repedéstől.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found