hogyan törölhetjük a legújabb Indosat Ooredoo 2020-as csomag regisztrációját

Az Indosat csomagok regisztrációjának törlésével elkerülheti az automatikus megújításokat, amelyek elveszítik a hitelét. Ellenőrizze az Indosat csomagok teljes leállítását d

Az Indosat csomagok regisztrációjának törlése számos egyszerű módszerrel elvégezhető. Sajnos még mindig sok felhasználója van ennek a szolgáltatónak, aki még mindig nem tudja.

Indosat Ooredo Indonézia egyik vezető távközlési szolgáltatója. Az Indosat Ooredo egyik előnye az olcsó Indosat internetes csomagok.

Ennek ellenére a felhasználók gyakran úgy érzik, hogy hitele pazarló az automatikus csomagmegújítás vagy az Indosat csomagok hirtelen feliratkozása miatt, észrevétlenül.

Ha ezt tapasztalja, ne aggódjon, banda! Az ApkVenue megmondja hogyan lehet visszavonni az Indosat csomagokat könnyen. Maradj velünk a cikken, igen!

Az Indosat csomag regisztrációjának törlése SMS-ben, tárcsázáson és MyIM3-on keresztül

Fotóforrás: Az Indosat csomagok regisztrációjának törlésének három módja van, amelyeket követhet

A kreditet felszívó mágikus csomagokról való leiratkozás mellett a következő módszereket is alkalmazhatja, ha módosítani kívánja az Indosat csomagot.

Maga az Indosat automatikus megújítási rendszert használ, így a megvásárolt csomag kibővül, ha elegendő hitel van a mobiltelefonján.

Tegyük fel, hogy tudni akarja hogyan lehet megállítani az Indosat Yellow csomagot nagyobb kvótájú csomagra váltani, banda.

Amikor internetkvótája elfogy, az Indosat is felszívja a hitelt, ha internethasználat van a csomagon kívül, tudja.

Eddig 3 módon lehet megállítani az összes Indosat 2020 szolgáltatást és csak egy csomagot, mégpedig keresztül SMS, Tárcsa vagy USSD, és MyIM3 alkalmazás.

Az Indosat Ooredo csomagok regisztrációjának törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

Az Indosat csomag regisztrációjának törlése SMS-ben

Azoknak, akik keresik hogyan lehet visszavonni az összes IM3 csomagotElőször az ApkVenue elmagyarázza, hogyan lehet rövid üzenetben vagy SMS-ben leállítani az Indosat csomagok előfizetését.

Ezt a módszert tartják a legegyszerűbbnek, de a módszer kipróbálásához Indosat hitel- vagy SMS-csomagokra van szükség. Nagyon egyszerű, banda. Nézd meg!

  1. Nyissa meg a rövid üzenet alkalmazást a mobiltelefonján.

  2. Kattintson az ikonra "+" hogy új üzenetet írjon.

  3. A szövegmezőben csak le kell írnia UNREG.

  4. Küldje el az üzenetet a számra 363.

  1. Várjon egy percet, akkor SMS-választ kap az Indosat-tól, amelyben kijelenti, hogy van leiratkozás az összes csomagról.

  2. Az IM3 csomag SMS-ben történő regisztrációjának megszüntetése a csomagmegújítást automatikusan leállítja. Tényleg praktikus, igaz?

Az Indosat csomag leállítása Dial / USSD segítségével

Zavart, hogyan lehet az Indosat híváscsomagokat regisztráció nélkül törölni más csomagok regisztrációja nélkül? Azon kívül, hogy minden csomagot SMS-ben állítunk le, az Indosat egyik csomagjának leállítására is van lehetőség.

Ez a módszer egy kicsit bonyolultabb, de nem igényel hitelt. A következő módon törölheti az Indosat csomagok regisztrációját Dial vagy USSD segítségével:

  1. Nyissa meg a menüt tárcsázó a mobiltelefonján.

  2. típus *123#, majd kattintson a zöld telefon szimbólummal ellátott gombra a megjelenítéshez USSD menü.

  1. válassza Info számok beírásával 7 azután Küld.

  2. A megjelenő menüben válasszon egy lehetőséget Álljon meg számok beírásával 4 azután Küld.

  3. A következő menüben számos csomaglehetőséget kap, amelyeket le szeretne állítani. Kezdve Internet csomagok, BB csomag, vagy hívás vagy SMS csomag Indosat.

  4. Az Indosat vagy más csomagok hívásának leállításához csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a leállítani kívánt csomagot.

  5. Ezt követően megjelenik egy megerősítő menü. típus 1 amikor biztos vagy a választásodban. Ezután kattintson a gombra Küld.

Voálá! Sikeresen törölte az Indosat csomagok regisztrációját USSD-n keresztül. Nagyon könnyű, igaz?

Az Indosat csomag regisztrációjának törlése a MyIM3-on keresztül

Megteheti azt is, hogyan állíthatja le az Indosat internetes csomagokat a következő címen: MyIM3 alkalmazás. Először azonban le kell töltenie és telepítenie kell az alkalmazást.

A csomagok leiratkozása mellett a MyIM3 nagyon hasznos azok számára, akik regisztrálni szeretnének a csomagokba, vagy egyszerűen ellenőrizni akarják az Indosat kvótát.

Ha jelenleg előfizet a Freedom Indosat csomagra, és másik csomagra szeretne váltani, a következő oktatóanyagból tájékozódhat hogyan lehet visszavonni az Indosat csomagokat Szabadság vagy más csomagok.

  1. Ahogy Jaka korábban mondta, MyIM3 alkalmazás először a mobiltelefonjára kell telepíteni.

  2. tudsz letöltés MyIM3 a Google Play Áruházban vagy az ApkVenue által biztosított alábbi linken keresztül.

Apps Drivers & Smartphone LETÖLTÉS
  1. Telepítse a MyIM3 rendszert a mobiltelefonjára. Azután, regisztrálja az Indosat számot amit azon a mobiltelefonon használ.

  2. A mobiltelefonszám regisztrálása után az IM3 alkalmazás kezdőlapjára lép.

  3. A képernyő alján kattintson a menüre Számla hogy megtekinthesse az IM3-fiók profilját.

  4. Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a számában jelenleg aktív csomagok részleteit.

  5. Kattintson a gombra Opció alakú pontok 3. Kattintson a gombra Deaktiválja a csomagot vagy Deaktiválja a csomagokat leiratkozni.

Most már nem iratkozik fel az Indosat csomagokra. Választhat, hogy feliratkozik-e más csomagokra, amelyeket egyszerűen szeretne a MyIM3-on keresztül.

A csomag leállításán kívül sokan értetlenkednek is emiatt hogyan lehet visszaküldeni egy be nem jegyzett Indosat internetes csomagot. Van, mi?

Sajnos az ApkVenue mindeddig nem találta meg a módját, hogy visszavezesse a megszűnt Indosat csomagot, bandát.

Ennek ellenére megpróbálhatja hogyan lehet helyreállítani az elveszett Indosat kvótát ahogy az ApkVenue korábban az alábbi cikkben tárgyalta.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez volt Jaka cikke hogyan lehet visszavonni az Indosat csomagokat. Remélhetőleg a fenti cikk képes megválaszolni a zavart és segíteni tud, bandában.

Találkozunk még egy érdekes cikkben, az ApkVenue-ban! Ne felejtsen el egy nyomot hagyni komment formájában a megadott oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Internet csomagok vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found