hogyan kell telepíteni a remix operációs rendszert az android használatához a pc-n

Szerette volna már megtapasztalni az Android OS számítógépes használatát? Ha igen, akkor most ott van a Remix OS. Nos, itt van, hogyan kell telepíteni a Remix operációs rendszert a számítógépére!

Az Android népszerűsége miatt mindig van egy új Android okostelefon, amely számos új funkcióval rendelkezik. Nemcsak az okostelefonok, hanem az új alkalmazások is folyamatosan megjelennek, hogy megkönnyítsék az Android-felhasználók számára. Sajnos még mindig nagyon kevés olyan számítógép van, amely az Android operációs rendszert használja.

Kipróbálhatja az Android PC-n történő használatának élményét egy olyan emulátor segítségével, mint a Bluestacks, de ez nehéznek érzi magát. Nos, ezúttal az ApkVenue megosztja az Android használatának módját PC-n emulátor nélkül. Akar?

  • Remix Mini, a világ első Android PC-je
  • Az Android futtatása számítógépen, csak egy villanással
  • Az Android 5.0 Lollipop futtatása számítógépen
  • Az Android futtatása a PC-n a Windroye segítségével

Remix OS, az Android PC-n történő új használatának módja

Gondolt már arra, hogy az Android-ot használja a fő operációs rendszerként a számítógépén? Megveheted Chromebook, de drágák. Nos, jobb, ha megpróbálja telepíteni Remix OS számítógépén. A Remix OS egy Android operációs rendszer, amely úgy van optimalizálva, hogy megkönnyítse a PC használatát, így teljesen integrálva van a számítógépre telepített egérrel és billentyűzettel. Még úgy néz ki, mint a Windows 10, csak Android operációs rendszerről van szó. Akar?

A Remix OS telepítése a számítógépre

A Remix operációs rendszer használatához számos dologra kell tudnia és szüksége van. Eközben a Remix OS csak USB-n keresztül telepíthető operációs rendszerként használható, nem közvetlenül a merevlemezre telepíthető operációs rendszerként. Tehát az USB eltávolításakor a Remix operációs rendszer eltűnik.

Ami a Remix OS telepítéséhez szükséges:

  • Fájlok Remix OS PC-re. A Remix OS PC-re letölthető közvetlenül a Jide hivatalos webhelyéről.
  • USB 3.0, legalább 8 GB kapacitással. Meg kell jegyezni, hogy USB 3.0-t kell használnia. Mivel a Remix operációs rendszerhez USB szükséges, amelynek minimális sebessége 20Mb / s. Ami az eredményeket illeti, amikor Jaka USB 2.0-t használt, az eredmény az volt megragadt ban ben vaku képernyő Remix OS.
  • PC x86 architektúrával (mert a Remix OS az Android x86 változata).
  • PC-képesség a csomagtartó USB-ről.

Ha minden készen áll, a következő lépésre van szüksége készítsen indítható USB-t amely Remix OS-t tartalmaz. A módszer a következő:

  • Ezután a korábban előkészített USB 3.0 csatlakozót a számítógéphez kivonat a korábban letöltött Remix OS mappát.
  • Futtassa a fájlt RemixOS USB Tool.exe, majd az ISO fülön keresse meg a fájlt RemixOS.iso te voltál kivonat.
  • Ezután az USB Disk fülön válassza ki a korábban csatlakoztatott USB 3.0 könyvtárat. Ezután kattintson a gombra rendben.

Készítési folyamat bootolható Az USB eltart néhány percig. Várja meg a folyamat befejezését. Ha elkészült, azonnal felhasználhatja bootolható Az USB a Remix OS telepítésére szolgál a számítógépére.

Hogyan kell telepíteni bootolható Remix OS PC-n? Ha a számítógép képes csomagtartó USB-ről csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja bootolható USB-t PC-re, majd indítsa újra és úgy dönt, hogy megteszi csomagtartó USB-ről. Hogyan lehet belépni a BIOS-on keresztül vagy egy gomb megnyomásával Del + F2 pillanat csomagtartó, ez a használt számítógép típusától függ.

Ennek eredményeként 2 választási lehetőség lesz. Lesz-e csomagtartó ban ben Vendég mód vagy Rezidens mód. Ha belép a vendég módba, akkor az összes telepített Android-alkalmazás elveszik, amikor visszavonja őket bootolható Az USB. Eközben, ha a Rezidens módot választja, az összes alkalmazás és adat USB-n lesz tárolva, és a jövőben felhasználható.

Hogyan, érdekel a Remix OS kipróbálása egy PC-n? Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found