vigyázz kóbor! Íme 5 módszer a gyenge GPS-jel erősítésére az Androidon

A GPS általában akkor aktiválódik, hogy megtalálja azt a helyet, ahol a Google Térképet fogjuk használni.

A GPS egy olyan rendszer, amely a föld teljes felületén való elhelyezkedés vagy hely meghatározására szolgál. A GPS általában akkor aktiválódik, hogy megtalálja azt a helyet, ahol a Google Térképet fogjuk használni.

Ugyanakkor hibát tapasztalunk a GPS-jelben, így nem tudjuk használni. Nos, ezúttal az ApkVenue ad 5 módszer a hiba vagy a gyenge GPS-jel erősítésére az Androidon. Gyerünk, nézzünk meg.

  • JOMBLO SPECIAL! 7 virtuális barátnő, akiket Androidon játszhat
  • 5 kötelező Android-alkalmazás egyedülálló mobiltelefonokon
  • Még mindig szingli? Itt van 5 alkalmazás a nők elcsábítására, hogy gyorsan barátot szerezzen!

5 módszer a gyenge GPS-jel megerősítésére Androidon

1. Aktiválja folyamatosan a GPS-t

A GPS-jel aktiválásával az akkumulátor gyorsan lemerül. Nem számít azonban, hogy azt a helyet keresi-e, ahova megy. A folyamatos aktiválás megakadályozza, hogy a GPS-jel keresse a GPS-jelet, és azonnal alkalmazkodjon a jelhez. De ha nem használjuk, javasoljuk csak kapcsolja ki a GPS funkciót hogy az akkumulátor hosszabb ideig éljen.

2. Frissítse a GPS-adatokat

A GPS folyamatos aktiválása nem eredményez erős GPS-jelet. A következő módon frissítheti a GPS-adatokat. Ez meg fogja tenni GPS jel Visszafelé keresi az adatokat a megadott helyen. A trükk, csak ki kell kapcsolnia a GPS funkciót, majd újra aktiválnia kell.

3. Aktiválja a nagy pontosságú módot a GPS-ben

A nagy pontosságú mód aktiválásával vagy Nagy pontosság GPS-ben ez sokkal erősebbé teszi a GPS-jét, mint korábban. A trükk az, hogy megnyomhatja a GPS funkciót, és lenyomva tartja, majd válassza a Mode lehetőséget, majd válassza a High Accuracy lehetőséget.

4. Indítsa újra az okostelefont

A negyedik út, mégpedig indítsa újra az okostelefont ha a GPS-jel gyenge. Ily módon az Android készülék GPS-funkciója újratölti az adatokat. Ez megtisztítja az okostelefonon lévő összes gyorsítótárat is, hogy az okostelefon optimálisan működhessen.

5. Az Active GPS alkalmazás használata

Ha a fenti négy módszer még mindig nem eredményez erős GPS-jelet, akkor utoljára az Active GPS alkalmazással teheti meg. Ennek az alkalmazásnak méretei vannak 277 KB és rendelkezik aktív GPS érzékelővel, 3 üzemmóddal, nevezetesen lassú, normál és gyors.

Nos, ott van 5 módszer a gyenge GPS-jel erősítésére az Androidon. Bosszantó lehet, ha a GPS-jelünk gyenge, így nehezen találjuk meg a kívánt helyet. Sok szerencsét és remélhetőleg hasznos.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found