hogyan lehet letiltani a telefonszámokat a különböző androidos okostelefonokon

Annak ellenére, hogy ez triviális kérdés, még mindig sokan nem tudják, hogyan kell letiltani a telefonszámokat az Androidon. Ezért olvassa el teljes egészében ezt a cikket.

Android okostelefon kényelmesen használható. Bizonyított, hogy ezt az operációs rendszert mindenki könnyen használhatja, annak ellenére, hogy a felhasználó most először használ okostelefont. Ezen felül Android-okostelefonnal is játszhat tudod.

Az androidos okostelefon-felhasználók többsége azonban továbbra sem ismeri az Android által nyújtott szolgáltatásokat, mint pl hogyan lehet letiltani a telefonszámokat az Androidon. Valaki tudja? Lehet, hogy valaki már tudja, de természetesen nem minden Android-felhasználó ismeri annyira, mint te. Ezért ebben a cikkben az ApkVenue lehetőséget nyújt a telefonszámok blokkolására a különféle Android okostelefonokon.

  • Hogyan blokkolhatjuk az internet-hozzáférést bizonyos Android-alkalmazásokban
  • Hogyan lehet letiltani a meghívó játékot a Facebook alkalmazásban
  • Hogyan blokkolhatjuk a névjegyeket a WhatsApp Messenger alkalmazásban

Telefonszámok blokkolása különféle Android okostelefonokon

Igen, információ hogyan lehet letiltani a telefonszámokat a HP-n valóban sok okostelefon-felhasználó még mindig keresi. Ha van olyan telefonszám, amely zavar, ha gyakran hív vagy SMS-t küld, természetesen a telefonszám blokkolásának vágya nagyon erős lesz. Tehát olvassa el ezt a cikket, mert az ApkVenue lehetőséget nyújt a telefonszámok blokkolására a különféle Android okostelefonokon.

Hogyan blokkolhatjuk a telefonszámokat az Oppo mobiltelefonokon

Önnek okostelefon-felhasználók számára Oppo, talán ez az információ nagyon hasznos az Ön számára. Miért? Mert maga Indonéziában meglehetősen széles körben használják azokat a mobiltelefonokat, amelyek kameratelefonnak hirdetik magukat. Valóban hmm, Az Oppo különféle okostelefon-változatokkal rendelkezik, amelyek képesek elragadni a gagdet rajongók szívét. Erre itt van hogyan lehet letiltani a telefonszámokat az Oppo mobiltelefonokon.

  • Első lépésként meg kell adnia az alkalmazást Névjegyek. Ha lusta keresni, kinyitja Tárcsázó, majd válassza a lehetőséget Névjegyek.
  • Válassza ki a blokkolni kívánt névjegyek egyikét. Ezután a kiválasztása után megjelennek az opciók Letiltja ezt a névjegyet, és kattintson erre.
  • Nem fejeződött be, megjelenik egy figyelmeztetés, amely információt nyújt, ha blokkolni szeretné a telefonszámot. Akkor nem kap hívást és üzenetet ettől a kapcsolattartótól. Ha biztos, válassza Blokk.

Sikerült a kívánságod. Könnyű, nem, hogyan lehet blokkolni a telefonszámokat ezen az Oppo mobiltelefonon? Mostantól az a szám, amelyet nem akar az okostelefonján, már nem léphet kapcsolatba veled. Mit gondol erről az egyféleképpen?

Hogyan blokkolhatjuk a bejövő hívószámokat a Samsung-on

Samsung valóban egy márka termékek, amelyeket széles körben használnak nemcsak Indonéziában, hanem az egész világon. Ezenkívül a Samsung újításai is felülmúlhatatlanok. Nem sokkal ezelőtt a Samsung Galaxy Note 7 számtalan funkcióval érkezett a világra. Azonban másrészt még mindig sokan vannak, akik nem tudják hogyan lehet blokkolni a bejövő hívószámokat a Samsung-on. Hogyan kell?

  • Először meg kell adnia az alkalmazást Névjegyek. Ezután válasszon egyet a blokkolni kívánt bosszantó számok közül.
  • Ezután válasszon egy lehetőséget a gombbal három pont ikonra a jobb felső sarokban. Ezt követően válassza ki Hozzáadás az Automatikus elutasítás listához.
  • Ezután értesítés jelenik meg 1 névjegy hozzáadva az automatikus elutasítási listához. Ha meg akarja nyitni a névjegyzéket, akkor lépjen a következőre: Beállítások >Hívás beállítások >Hívás elutasítása >Automatikus elutasítási lista. Jól, itt láthatja, mely számokat blokkolta.

Így blokkolhatja a bejövő hívószámokat a Samsungon. Könnyű, igaz? Mostantól kezdve, ha ismeretlen szám zavarja a tevékenységét azzal, hogy gyakori SMS-t küld, vagy akár felhívja Önt, tegye ezt így srácok. Itt nem áll meg, láthatja, hogyan lehet legközelebb blokkolni a telefonszámokat az Androidon.

Telefonszámok blokkolása az ASUS HP-n

A telefonszámok blokkolásának következő módja az Android-on a használat ASUS okostelefon. Igen, tudni hogyan lehet letiltani a telefonszámokat az ASUS HP-n ez nem nehéz. Csak néhány lépést kell tennie. Ha nem hiszed, akkor az ApkVenue adományozással bizonyítja lépés bármit is kell tennie.

  • Nyissa meg az alkalmazást Kapcsolatba lépni ban ben App Drawer.
  • Válassza ki a blokkolni kívánt névjegyet vagy telefonszámot, majd válassza a lehetőséget három pont ikonra a felső sarokban.
  • Figyelmeztetés lesz a formájában Felugrik miután választott Hozzáadás a blokklistához. Ha biztos benne, kattintson a gombra rendben.
  • Ezután, ha meg akarja nézni, kit adott be tiltólista, be kell jutnod Beállítások >Hívás beállítások >Tiltólista. Valójában itt megadhatja saját blokkolási opcióit a kiválasztással Hívásblokkolási beállítások.

Hogyan, hogyan lehet blokkolni a telefonszámokat az ASUS mobiltelefonokon? Azok számára, akik jól tudnak okostelefonozni, ez a módszer semmi. Mondja meg azoknak, akik nem értik ezt a módszert, oké? srácok.

Hogyan blokkolhatjuk a telefonszámokat a Xiaomi mobiltelefonokon

Xiaomi egy gagdet gyártó Kínából. Az indonéziai Xiaomi okostelefonokat sok eszköz-rajongó nagyon szereti. Ennek oka, hogy a Xiaomi elég bátor ahhoz, hogy isteni specifikációkkal rendelkező készüléket készítsen, de alacsony áron van. Jól, a Xiaomi okostelefon-felhasználók számára vannak tippek az Ön számára, mégpedig hogyan lehet letiltani a telefonszámokat a Xiaomi telefonokon.

  • Nyissa meg az alkalmazást Kapcsolatba lépni.
  • Válassza ki a letiltani kívánt telefonos kapcsolatot, majd válasszon egy lehetőséget Több.
  • Sok választási lehetőség lesz, ön választ Hozzáadás a tiltólistához, majd válassza a lehetőséget rendben.

Jól, így lehet nagyon egyszerűen letiltani a telefonszámokat a Xiaomi telefonokon. Így már nem zavarja az a tudatlan, aki gyakran hív téged, aki szeret nem egyértelműen sms-t küldeni neked. Ha vannak olyan emberek vagy telefonszámok, amelyek még mindig szeretik ezt, tegye ugyanezt.

Hogyan lehet letiltani a telefonszámokat a Coolpad okostelefonokon

Ön okostelefon-használó Coolpad? Ha igen, akkor az ApkVenue is szolgáltat információkat hogyan lehet letiltani a telefonszámokat a Coolpad okostelefonokon. Természetesen nagyon zavaró dolog lett, amikor van valaki, akit nem ismerünk, de mindig bosszant minket telefonálással vagy SMS-ben. Ha ez megtörténik, hajtsa végre az alábbi módszert.

  • Írja be az alkalmazást Névjegyek, majd válassza ki a blokkolni kívánt számot.
  • Kiválasztása után látni fogja, hogy sok lehetőség van. Válassz egy lehetőséget Több.
  • Három lehetőség jelenik meg, vannak Feketelista, Egyesítés / felosztás, és Névjegy törlése. válassza Feketelista.
  • Ezután ismét két lehetőség jelenik meg, nevezetesen Hozzáadás a feketelistához és Hozzáadás az engedélyezőlistához. Válasszon tovább Hozzáadás a feketelistához. Ezután vannak lehetőségek Hívás letiltása és Blokkolja az SMS-t. Ellenőrizze mindkettőt, hogy a szám ne hívjon újra.

Ezt követően sikeresen használta a telefonszámok letiltását a Coolpad okostelefonon. Könnyű, nem, csak ki kell próbálni egy kicsit, és akkor a Coolpad okostelefon biztonságban marad a nagyon tréfás zaklatókkal szemben.

Telefonszám blokkolása a Lenovon

Okostelefon felhasználók Lenovo Indonéziában egyre többet tudodsrácok. A Lenovo valóban az egyik kínai gyártó, amely szintén képes felhívni a kütyü-rajongók figyelmét. Sőt, a Lenovo Vibe K4 Note és a Lenovo Vibe K5 Plus szolgáltatásokkal, amelyeket a funkciók támogatnak Virtuális valóság, több és több oké Lenovo okostelefon-felhasználók. Azok számára, akik nem tudják, hogyan kell letiltani egy telefonszámot a címen márka ezek, itt Az ApkVenue információt nyújt a következőkről: hogyan lehet letiltani a telefonszámokat a Lenovo-n.

  • Nyisd ki Beállítások, válassza ki Magánélet.
  • Három lehetőség közül választhat Letiltott hívó lista. Ezután válassza a "+"a jobb alsó sarokban.
  • Írja le a letiltani kívánt telefonszámot, vagy keresse meg a számot a menüben Névjegyek.

Befejeződött a telefonszámok letiltása a Lenovon. Annak ellenére, hogy eltér a legtöbb androidos okostelefontól, a Lenovo telefonok által bemutatott lépések szintén nem okoznak fejfájást, igaz. Ezért tegye ezt a módszert, hogy blokkolja a szórakoztató embereket srácok.

Hogyan srácok, az hogyan lehet letiltani a telefonszámokat az Androidon könnyen. Az ApkVenue nem jó, sokféleképpen kínál az Ön által Indonéziában általánosan használt Android okostelefonról. Ossza meg ezt a cikket, ha úgy gondolja, hogy nagyon hasznos Önnek, barátainak vagy akár szüleinek.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found