6 legjobb android emulátor PC Mac OS X-hez

Szeretne Android alkalmazásokat futtatni Mac OS X alapú eszközökön? Itt talál választ a legjobb Android-emulátorokra.

Különböző dolgok Android valóban nagyon jó játszani. Legyen az alkalmazás vagy a játék, amelyen bemutatják felület amelyet a Google készített, minden felhasználásnál mindig más élményt kínál. Akkor, ha számítógépet vagy laptopot használ, továbbra is használhatja?

A fenti kérdésre válaszolva, igen, meg lehet csinálni. Mivel Windows operációs rendszer most a felhasználók számára könnyebb kiszolgálni szoftver amely támogatja az Android-ot. Ablakok? Itt a Windowsról beszélgetünk? Nem. Majd beszélünk róla Android emulátor PC Mac OS X rendszerhez. Szóval, mi a legjobb emulátor az Android-alkalmazások futtatásához a Mac OS X operációs rendszerrel?

  • 8 BlueStacks probléma és hogyan javítható
  • A Clash Royale lejátszása PC-n vagy laptopon a legkönnyebb Android emulátorral

6 legjobb Android emulátor Mac OS X PC-hez

1. Bluestacks App Player

Ki ne ismerné ezt az egy emulátort? Igen, Bluestacks App Player egy szoftver a legtöbb mainstream. Általában használja szoftver ez mindenképpen Windows alapú PC-t használ. Nyilvánvalóan, szoftver Ez a fantasztikus dolog elérhető a Mac OS X-en is. Tehát azoknak, akik szeretnének Androidon játszani egy Mac-eszközön, már nem kell aggódniuk. Maga a Bluestacks az egyetlen Android Emulator, amelyet a Intel, Samsung, Qualcomm, és AMD.

2. Xamarin Android Player

A Bluestacksen kívül Xamarin Android Player egyben a legjobb Android emulátor, amelyet Mac OS X alapú PC-n használhat. Ezen emulátoron keresztül működtetheti kedvenc alkalmazásait vagy játékait az Androidon. A telepítési folyamat azonban valóban kissé hosszú, csak a megadott utasításokat kell követnie srácok.

3. Andyroid

Andy OS olyan operációs rendszer, amely nagyon, nagyon bőséges szolgáltatásokat nyújt Mac, Windows és Cloud alapú eszközökön. Ez rugalmasságot biztosít a között asztalon és mobil számítástechnika. Te is maradsz naprakész val vel frissítés a legújabb Android operációs rendszer által nyújtott szolgáltatások közül. Igen, Andyroid egy másik legjobb emulátor, amelyet a PC Mac OS X rendszerre telepíthet.

4. Droid4X

Ha egy kicsit lusta vagy alkalmazásokat keres az emulátorban, akkor van ilyen szoftver a legjobb neked. Az ő neve Droid4X. Ez az Android emulátor megkönnyíti az Ön számára fogd és vidd fájl alkalmazás formájában, és a telepítési folyamat azonnal megkezdődik. Ezután folytassa a kedvelt Android-alkalmazások és -játékok élvezetét.

5. ARChon! Android emulátor

Szeretné futtatni az alkalmazást böngésző Chrome a Mac OS X PC-n? Használat ARChon! Android emulátor. Ez a legjobb Android-emulátor segít kedvenc Android-alkalmazásainak és játékainak futtatásában a Chrome böngészőben. Hű, milyen jó ez? Mindannyian felfedeztétek a virtuális világot, játszhattok is. Nagy!

6. Genymotion

Genymotion az egyik legjobb Android-emulátor, amelyet választhat az Ön számára. Miért válassza a Genymotion-t? Mivel, szoftver gyors, könnyen használható és a valaha létrehozott legerősebb Android-emulátor. Ezenkívül, ha szeretné létrehozni az Android alkalmazásokat, tesztelheti őket a Genymotion segítségével.

Tehát ez a legjobb választás a legjobb Android emulátor közül, amelyre hivatkozhat. Ha nem, akkor csak megpróbálja egyesével összehasonlítani a képességeket. Később, ha az egyik emulátor a legjobb választás, Ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found