mint a WhatsApp, a következőképpen regisztrálhatja az üzemanyagot egy mobiltelefonszámmal

A BBM egyre teljesebb és könnyebben használható. Most is regisztrálhat a BBM-re a mobiltelefonszáma segítségével!

Már jóval azelőtt, hogy Android és iOS felhasználók számára megnyílt volna, a BlackBerry Messenger (BBM) kizárólag a BlackBerry felhasználók számára volt kizárólagos. Még exkluzívabbá válik az alkalmazás miatt csevegés a BBM PIN kódot használja névjegy hozzáadásához. Ez pedig a BBM hozzáadott értéke.

De tudtad, hogy most a BBM is ilyen WhatsApp ki használ egy mobiltelefon számot? A könnyű és nem kíváncsi érdekében regisztráljuk a BBM-et egy mobiltelefonszám segítségével!

  • 2 hatékony módszer az elfelejtett BBM jelszó visszaállítására
  • Két BBM-fiók használata egy Android-ban
  • Tippek a BBM-hez Androidon, hogy ne pazarolja a memóriát és a RAM-ot

A BBM listája mobilszám használatával

A BlackBerry Messenger egyik gyengesége, hogy BlackBerry azonosítót kell használnia. Nem kevés BBM felhasználó felejti el BBM jelszavát, ezért új kapcsolatokat kell felvenniük. Jól, Azok számára, akik gyakran elfelejtik a BBM e-mail címét és jelszavát, célszerű megpróbálnia regisztrálni a BBM-et a mobiltelefonszámával.

BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

A BBM mobilszám használatával történő regisztrációjának előnyei:

  • Nem kell megjegyeznie az e-mail címeket és Jelszó BBID
  • Ha elfelejti Jelszó azonnal meg tudja erősíteni a mobiltelefonszámát
  • Folyamat Belépés gyorsabban
  • Amikor mindketten használjátok a BBM-et, megtehetitek meghívás a barátaid könnyen. Tehát olyan, mint a WhatsApp?

Hogyan regisztrálhatjuk a BBM-et mobilszámmal

Miután megismerte a BBM-fiók előnyeit egy mobiltelefonszám használatával, biztosan nem akarja, hogy olyan BBM legyen, amely mobiltelefonszámot használ? Jól, Ha érdekel egy mobilszámot használó BBM-fiók, akkor az alábbiak szerint hozhat létre egyet:

  • Győződjön meg arról, hogy BBM-e a BBM legújabb verziója. Nemcsak új funkciókat hoz, hanem a legújabb BBM megjelenése is intuitívabb és kényelmesebb használni. Ezután megnyithatja a BBM-et. Kicsit eltérően a kezdeti megjelenítést egy oszlop kezeli, amelyhez mobiltelefonszámot kell használni.
  • Mivel a cél a BBM regisztrálása mobilszám használatával, csak írja be nevét, telefonszámát és Jelszó BBM te. Ne felejtse el beállítani az országkódot!

  • Miután rákattintott Regisztrálj, akkor egy ellenőrző kódot írunk be SMS formájában a regisztrált számra. Írd be a kódot.

  • Voálá! A BBM-fiók regisztrációja befejeződött.

  • Ezután láthatja, hogy ki szerepel a névjegyeiben. Vannak, akik BBID-t, mások mobiltelefon-számokat használnak. Ó, igen, Azonnal cseveghet a BBM-en, annak ellenére, hogy a meghívót még nem fogadták el. Mint a WhatsApp, ugye?

Még akkor is, ha mobilszámot használ, akkor is kap egy BBM PIN-kódot. Tehát, ha nem akarja megosztani mobiltelefonszámát, megadhat egy BBM PIN-kódot a megszerzéséhez csevegés. Védje magánéletét a BBM segítségével.

Hogyan érdekli a BBM mobilszámmal történő használata?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found