Ez az Android System WebView funkció, amelyet ismernie kell

Hűséges felhasználója vagy a közösségi médiának, a Facebooknak, a Line-nak, a Twitternek és az Instagramnak? Ha igen, akkor ismernie kell az Android System WebView funkcióját

Hűséges felhasználója vagy a közösségi médiának, a Facebooknak, a Line-nak, a Twitternek és az Instagramnak? Ha igen, akkor ismernie kell a funkcióját Android rendszer WebView ez. Korábban megbeszéltük az Android funkcióit, amikorgyökér és az Android eszközkezelő funkciói. Szóval kíváncsi az Android System WebView funkcióra? Gyere, lásd a magyarázatot!

  • Az Android Marshmallow használatával mi a feladata az okostelefonnak a rootolás után?
  • SÜRGŐS! Ezeket kell tennie az Android biztonságának megőrzése érdekében

Itt vannak az Android System WebView funkciói, amelyeket ismernie kell

Az Android System WebView a Chrome által létrehozott rendszerösszetevő, amely lehetővé teszi az Android alkalmazások számára az oldal megjelenítését weboldal webböngésző megnyitása nélkül. Az Android 4.3 operációs rendszeren és az alatti operációs rendszereken az Android System WebView az Apple Webkit-en alapuló kódot használ, mint a Safari böngészőben található technológia.

A 4.4-es és újabb operációs rendszereken az Android System WebView használja az alapot nyílt forráskód a Google Chrome-ból (amely a Google Blink motort használja). Míg az Android 5.0 operációs rendszeren az Android System WebView külön alkalmazás, és lehetővé teszi a Google Playen keresztüli frissítését anélkül, hogy szükség lenne rá frissítésfirmware első.

Például a Line Today alkalmazásban egyszerűen megtekintheti az aznap felkapott híreket, ha egyszerűen a hírképre kattint. Ezután a hír részletei megjelennek anélkül, hogy először meg kellene nyitnia a böngészőt, hogy elolvassa a híreket a Line Today-n. Az Android System WebView nélkül ez a funkció nem fog megfelelően működni.

Nemrég azonban kiderült, hogy az Android System WebView lehetséges hackerek fontos adatokat lopni, miközben internetezik az Android WebView alkalmazáson keresztül. Ellentétben az olyan Android-alkalmazásokkal, amelyeket olyan webböngészőknek szánnak, mint a Google Chrome és a Mozilla, amelyek már rendelkeznek saját biztonsági rendszerrel és el vannak különítve az Android System WebView-tól.

Nagyon jó frissítés Az Android System WebView rutin biztosítja, hogy androidos telefonja új biztonsági frissítésekkel és javításokkal rendelkezzen hibákat Egyéb.

Tehát ez volt az Android System WebView funkció az Android telefonhoz. Ha csak kinyitottad weboldal olvasni a híreket, vagy csak könnyű információkat keresni, még mindig viszonylag biztonságos. Ha azonban internetes tranzakciókat szeretne végezni banki vagy egyéb, az adatvédelemhez kapcsolódó kérdésekben használjon olyan internetes böngészőt, amely már rendelkezik saját biztonsági rendszerrel.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found