hogyan lehet törölni a gmail-ben elküldött e-mailt

Helytelenül küldött fontos e-mailt? Így törölheti a régóta küldött e-maileket a Gmailben, a Yahoo-ban és az Outlookban ⬇️. Törölheti az e-mailt a PC-ről és a HP-ről!

A hosszú ideig vagy csupán néhány másodpercre küldött e-mail törlése mindenképpen az egyik dolog, amelyet azonnal keresni fog, amikor rájön, hogy rosszul küldte.

Sajnos az elküldött e-mailek visszakeresése nem olyan egyszerű, mint amikor új e-mailt hoz létre, amelyet szinte mindenki ismer, bandázik.

Először meg kell adnia néhány beállítást, hogy teljes mértékben kihasználhassa ezt a funkciót. Akkor hogyan csinálod?

Nem kell összetévesztenie, mert az ApkVenue ezúttal tippeket oszt meg a Gmailben, az Outlookban és a Yahoo-ban elküldött e-mailek törléséről.

Hogyan lehet törölni a Gmailben, a Yahoo-ban és az Outlookban elküldött e-maileket

A sok létező e-mail szolgáltató közül, különösen Indonéziában, a Gmail, a Yahoo és az Outlook a legszélesebb körben használt.

Legyen szó közösségi médiafiókok, online vásárlási fiókok regisztrációjáról vagy munkahelyi célokról.

Az e-mailről beszélve az ApkVenue biztos abban, hogy sokan hibát követnek el, amikor e-mailt küldenek, vagy akár rosszul is küldenek. Szakmai kérdésekben ezt mindenképpen kerülni kell.

Ezért, hogy ne érezze magát zavarban, itt Jakának van egy gyűjteménye hogyan lehet a már elküldött Gmail, Yahoo és Outlook e-mailekben üzeneteket húzni és húzni.

Hogyan lehet törölni a Gmailben elküldött e-maileket

A Gmail egy felület az e-mail küldése a mai napig a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt. Tehát nem meglepő, hogy a Gmail ma a Google egyik legsikeresebb termékének számít.

Nos, azok számára, akik véletlenül rossz e-mailt küldtek, és remélik, hogy az illető nem olvasta el, kövesse az alább elküldött Gmail elküldésének lépéseit.

1. Nyissa meg a Gmail Beállítások oldalt

Kattintson a fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban, majd válassza a menüt "Az összes beállítás megtekintése".

2. Módosítsa a „Küldés visszavonása” beállítás időtartamát

Ezt követően továbbra is az 'Általános' fülön görget, amíg meg nem találja a lehetőséget 'Küldés visszavonása'. Módosítsa az időtartamot a következőre: 30 másodperc rendeljen tovább. Ha igen, ne felejtse el megnyomni a gombot 'Változtatások mentése' ami az oldal legalsó részén található.

3. Válassza a „Visszavonás” lehetőséget az e-mail küldésének megszakításához

Ha beállította a Küldés visszavonásának időtartamát, akkor az elküldött üzenet törléséhez kattintson a lehetőségre 'Visszavonás' amely automatikusan megjelenik, miután elküldte az e-mailt.

Az üzenetek visszavonása a Gmailben befejeződött! Ezt követően az e-mail küldését a Gmail rendszer, banda automatikusan törli.

Sajnos, mivel a lemondás maximális időtartama csak 30 másodperc, ezért nem teheti meg 30 másodpercnél tovább küldött e-mail törlése.

Eközben a mobiltelefonon elküldött e-mail törlése ugyanaz. De először nem kell elvégeznie a beállításokat, csak a megjelenő értesítésben nyomja meg a "Visszavonás" opciót.

E-mail üzenetek visszavonása a Yahoo! Levél

A Gmailen kívül a Yahoo! A Mail szintén régi játékos, akinek a neve sokak számára ismert, mint az egyik legnépszerűbb e-mail szolgáltató.

Bár valóban, jelenleg a Yahoo! népszerűsége A Mail vitathatatlanul nem olyan híres, mint versenytársai.

Ahogy a Gmail-felhasználókkal történt, a Yahoo! A Mailnek is hasonló pillanatot kellett éreznie, ami arra késztette, hogy valóban felkapja az elküldött üzenetet?

Nos, ha a Gmail már rendelkezik a Küldés visszavonása funkcióval, amely annak maximális időtartama csak 30 másodperc, a Yahoo! A Mail sajnos még nem rendelkezik ezzel a funkcióval, banda.

Más szavakkal, azok számára, akik keresnek hogyan lehet törölni a Yahoo-nál elküldött e-mailt, egyelőre nem teheti meg.

Ezért ahelyett, hogy zavarna az e-mail nevének megváltoztatása vagy akár a fiók törlése a zavartság elkerülése érdekében, még inkább körültekintőnek kell lennie, ha e-maileket szeretne küldeni a Yahoo! Ezt küldje el.

Az Outlookban elküldött e-mailek törlése

Végül van egy módszer arra, hogy törölje az Outlook programban elküldött e-maileket, hogy a címzett ne olvassa el őket.

Ehhez a módszer nagyon egyszerű, és elmondható, hogy hasonló a Gmailhez. A további részletek megismerése érdekében itt Jaka elkészítette a lépéseket a képekkel együtt.

1. Nyissa meg az Oulook Beállítások oldalát

Kattintson a fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban, majd válassza a lehetőséget "Az összes Outlook-beállítás megtekintése".

2. Lépjen a "Levélírás és válasz" beállítási oldalra

Ezt követően kiválasztja a szakaszt 'Levél' és válasszon egy lehetőséget "Írjon és válaszoljon". Tekercs lefelé, amíg meg nem talál egy funkciót 'Küldés visszavonása'.

Mozgassa a csúszkát jobbra 10 másodpercig. Ezt követően ne felejtse el megnyomni a gombot 'Mentés'.

3. A küldés megszakításához válassza a „Visszavonás” lehetőséget

Amint elküldi az e-mailt, megjelenik egy értesítés a Visszavonás opcióval az oldal alján. Kattintson a gombra 'Visszavonás' hogy törölje az e-mail küldését.

Így törölheti az Outlookban elküldött e-mailt, bandában. Azt azonban tudnia kell, hogy a fenti lépéseket csak Az Outlook webes verziója nem alkalmazás telepítve van a laptopra / PC-re.

Ez egyszerű módja a Gmailben, a Yahoo! -Nak és az Outlook-nak a már elküldött e-mailek törlésének.

Tehát ezentúl már nem kell félnie, ha rossz e-mailt küld, vagy ha még nem fejezte be az e-mail írását.

Igen, még a Yahoo! Mail, sajnos, csak irigyelni tudja, hogy látja ezt a hűvös funkciót, amelyet a Gmail és az Outlook mutat be, banda.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Gmail vagy más érdekes cikkeket a Naufal.