7 legjobb sportmenedzser játék, amelyet ki kell próbálni!

A sportmenedzser játék úgy készül, hogy a játékosok megérezhessék, mennyire nehéz egy sportmenedzser irányítani a klubot.

A sportmenedzsment témájú játékok mindig a játékok szerelmeseinek szólnak. Valójában az alábbi címek közül néhány származik franchise minden idők legsikeresebb játéka. A sportmenedzsment játékok azért készülnek, hogy a játékosok megérezhessék, milyen nehéz egy sportmenedzsernek irányítani egy klubot.

Neked, rajongóknak, és szeretnéd megtapasztalni, hogyan lehetsz sportmenedzser, itt adunk néhányat a legjobb sportmenedzser-játékokból, amelyeket most kipróbálhatsz. Cekidot!

 • 15+ legjobb és legteljesebb PC-játék-letöltési webhely 2020, ingyenes!
 • 100 játék, a legtöbb vásárolt játékos 2016 folyamán
 • 10 játék témájú anime, amelyet a játékosoknak meg kell nézniük

Sport menedzser szeretne lenni? KELL próbálni ezt a 7 játékot!

1. Football Manager 2017

Football menedzser az eddigi talán legnépszerűbb sportmenedzsment játék. Eleinte ennek a játéknak a Championship Manager neve van, amely a játék franchise első címe. A Championship Manager 1992-ben vált népszerűvé, és akkoriban a világ legjobb futball-sport menedzser játékává vált.

A névváltozás 2005-ben történt a kiadó (Eidos Interactive) és a fejlesztő (Sport Interactive) közötti vita miatt.

A név később Football Manager-re változott, és 2005-ben került forgalomba. Annak ellenére, hogy a név megváltozott, ez a játék még mindig PC-játék minden idők bestsellerje.

A Football Manager 2017 ezen kiadásában a játékosok több mint 2500 futballklubot irányíthatnak, és 50 ország több mint 140 bajnokságában játszhatnak. A világ minden játékosa itt fog harcolni és a legjobb játékos címéért küzd majd egész évben.

Érdekes módon együttműködés van profi futballklub a fejlesztővel még lenyűgözőbbé téve ezt a játékot.

 • megvesz: Football Manager 2017 a Steamen (Windows, Mac, Linux; 50 USD)
 • megvesz: Football Manager 2017 Android és iOS rendszeren (9 USD)

2. A Park Baseball 18-on kívül

Az Out of the Park vagy az OOTP egy sportmenedzsment játék Baseball. Csakúgy, mint a Football Manager játék, ez a játék is a 90-es években debütált. A 20 éves korosztályban ez a játék rengeteg rajongót gyűjtött össze, beleértve a legnépszerűbb hírességeket is. Köztük a Boston Red Sox tulajdonosa, John W. Henry és a híres író, Bill James.

A tegnapi 2016-os kiadás óta ennek a játéknak a fejlesztője teljes licencet birtokolt a következőre: Major League Baseball és Minor League Baseball minden időkre.

Tehát a játékosok építhetnek csapatot a sztárokból ebben az évben, vagy régi sztárjátékosok toborzásával újrateremthetik a múltbeli sikereket, mindez a játékosok hangulatától függ.

Ebben a legújabb kiadásban számos frissítés történt, nevezetesen az új szabályzatok, új versenyek, az MLB, a MiLB, a nemzetközi bajnokságok, a független bajnokságok és még sok más teljes listája.

 • megvesz: Steamről a Park Baseball 18-ból (Windows, Mac, Linux; 40 USD)
 • megvesz: MLB Manager 2017 Androidon (4,50 USD) vagy iOS (5 USD)

3. Franchise Hockey Manager 3

A Hockey Manager franchise-t ugyanaz a csapat hozza létre, amely az Out of the Park Baseball-t készítette. Ezért ennek a két játéknak sok közös vonása van. Nem tart sokáig, Franchise jégkorong menedzser végül ma is népszerű játék lett.

Az elsőtől a harmadik kiadásig ez a Hockey Manager játék éppen újat kapott teljes engedély az NHL-től. Így a játék harmadik kiadásában 22 játszható ligát kínál, köztük az NHL-t, az amerikai kisebbségi bajnokságot, a kanadai junior bajnokságot és számos európai ligát. Minden bajnokság kiterjedt listával és rangsorral rendelkezik naprakész. Játék közben a játékosok szerepet vállalhatnak front office vezérigazgatóként, vagy úgy dönt, hogy a kispadon van vezetőedzőként.

Ebben a legújabb verzióban is a játékosok frissítéseket kapnak ebből a játékból, nevezetesen egy jobb taktikai rendszert, egy nemzetközi csapatot és jobb játékosfejlesztést.

 • megvesz: Franchise Hockey Manager 3 a Steamen (Windows, Mac; 20 USD)

4. Motorsport menedzser

Korábban az 1996-os Grand Prix Manager játékot kellett megtapasztalnia vákuum két évtizedig többet addig már nem adja át a fejlesztő. Ez egy aktív modding közösséghez vezetett, amely a múltban továbbra is életre kelti a legendás motorsport sportmenedzser játékot. Most, ha ezt a játékfranchise-t kívánja megtapasztalni, jelenleg elérhető a Grand Prix Manager 2, amely ingyenesen beszerezhető Abandonware státusszal.

A Motorsport Manager 2016 végén való jelenlétével azonban újult lelkesedés támad a rajongók iránt, akik erre a fotósport témájú sportjáték-menedzserre vártak. Ebben a játékban a játékosok lesznek felelősek mindenért a csapatban.

A játékosok bérelhetnek sofőrt, stratégia kezelése, K + F irányítása, szponzorok felkutatása, személyzet kezelése, költségvetés kezelése és sok más fontos feladat. Ebben a játékban három különböző motosport-sorozat is létezik, amelyeket élvezhet, amelyek mindegyikének megvannak a maga szabályai, különböző stratégiákkal.

Sajnos a Motosport Manager még nem rendelkezik FIA-engedéllyel, így a benne szereplő összes sofőr és autó fiktív, nem profi versenyzőktől és világcsapatoktól.

 • megvesz: Motorsport menedzser a Steamen (Windows, Mac, Linux; 35 USD)

5. Pro Cycling Manager 2017

Azt gondolhatnánk, hogy a legtöbb sportjáték-menedzser csak népszerű játékokat nevel. De ezúttal nem! Bár a kerékpározás sportja nem biztos, hogy annyira tapad, mint a foci és a kosárlabda Pro Cycling Manager 2017 olyan játékmenet van, amelyet ugyanolyan érdekes játszani.

Ebben a játékosok csapattulajdonosként fognak eljárni. Ahogy csapattulajdonosoktól elvárnánk, itt a játékos feladata, hogy a versenyzők felvételétől kezdve az edzésig és a potenciális szponzorok felkutatásáig mindenért feleljen. A versenyek során a játékosok teljes mértékben átveszik az irányítást a csapat stratégiája és teljesítménye felett is.

A Pro Cycling Manager 2017-ben több mint 200 verseny és több mint 500 egyéni szakasz van. Három nagyszerű verseny, A Grand Tour de France, a Giro d Italy és a Vuelta a Espana, mind ebben a játékban, valamint a világ vezető versenyzői, akik szintén élénkítik ennek a játéknak az izgalmát.

 • megvesz: Pro Cycling Manager 2017 a Steamen (Windows; 40 USD)

6. Draft Day Sport: Főiskolai Kosárlabda 2017

Ahelyett, hogy jól ismert profi ligákra összpontosítana, ez a játék valójában lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a kedvenc főiskolai kosárlabda-csapat vezetőedzői legyenek.

Valójában ez a játék franchise már néhány éve létezik ez a 2017-es kiadás a legjobb. Kezdve a felhasználói felületről, amely frissítést kapott a könnyű navigáció érdekében, és vannak új versenyfunkciók.

Sajnos ez a játék nem rendelkezik annyi funkcióval, mint más játékok. De a kosárlabda rajongók számára ez a játék alternatív játék lehet, amelyet ki kell próbálni.

 • megvesz: Day Day Sports: College Basketball 2017 (Windows; 35 USD)

7. MMA Tycoon

Az MMA Tycoon egy MMORPG játék, amely az UFC egyre népszerűbb üzleti oldalára is összpontosít. A játék megkezdéséhez a játékosoknak követéssel kell létrehozniuk a harcosokat Gyors Harci Bajnokság . Ezután az egyik szervezet új szerződéseket kínál a játékosoknak, itt kezdik a harcosok szakmai karrierjüket.

Mivel az MMA Tycoon egy MMORPG játék, a játékosok a világ többi játékosával fognak szembesülni. A győzelmet a gondos tervezés és a stratégia határozza meg.

Érdekes, hogy itt a játékosok választhatnak, hogy elmenekülnek a harc elől, és üzletemberekké válnak. A játékosok tornatermeket, ruházati vállalatokat, táplálkozási vállalatokat, fogadásokat és még sok mást nyithatnak.

Az MMO Tycoon az egyetlen játék ezen a listán, amely szabadon játszható. Tehát mire vársz, játsszunk most!

Játssz most: MMA Tycoon (ingyenes)


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found