hogyan rögzítheti barátja tevékenységét androidon egy billentyűzár segítségével

Ezen az oktatóanyagon keresztül megmondjuk, hogyan lehet egyszerűen rögzíteni minden gépelési tevékenységet barátja vagy barátja okostelefonján.

Keresztül bemutató Itt elmondjuk, hogyan rögzíthet minden gépelési tevékenységet okostelefonjára vagy barátainak (WOW, akár a barátjának) meglehetősen egyszerű és egyszerű módon, valamint egy új alkalmazást, amely eltér az előző beszélgetéstől.

Időnként gyakran kíváncsiak vagyunk azokra a barátokra, akik szeretnek kölcsönadni okostelefonunkat. Kíváncsi vagyok, mit tettek, amíg nem voltunk a közelben. Ezért kövessük ezeket az egyszerű tippeket.

(Az ebben a tippben használt alkalmazás hozzáférést igényel gyökér az Androidoddal szemben. Tehát ne felejtsd elgyökér az okostelefonod először huh)

  • Titokban rögzítse barátnője beszélgetéseit ezzel az alkalmazással
  • Hogyan rögzítheti barátja Facebook-felhasználónevét és jelszavát
  • 3 legjobb és leggyorsabb Android-alkalmazás az üzenetek rögzítéséhez

A barátnője tevékenységének rögzítése Androidon a Keylogger használatával

  • Először töltse le és telepítse a nevű alkalmazást iKeyMonitor következő:
  • Nyissa meg az iKeyMonitor alkalmazást, amelyet korábban telepített az Android rendszerre. Az oldalon Belépés, csak hagyja üresen a jelszót, mert még nem állítottuk be. nyomja meg a gombot Belépés.

  • Miután bejelentkezett, válasszon egy lehetőséget Beállítások. Ebben nyomja meg az Opciók gombot Fakitermelés kapcsolja be az opció ellenőrzőlistáját Billentyűzetfigyelő. Ezután nyomja meg az Opciók gombot Konfigurálja a billentyűparancs-illesztőprogramot.

  • Válassz egy lehetőséget Billentyűzárolás egyéni billentyűzettel (minden telefon). Átirányít a beállítások képernyőre Nyelv és bevitel. Kapcsolja be az opciókat Alapértelmezett billentyűzet. Ennek az opciónak a bekapcsolásával minden típus, amelyet a billentyűzeten készít, az iKeyMonitoron keresztül kerül rögzítésre.

  • Ez az alkalmazás különféle egyéb okostelefon-tevékenységeket is tárol, például SMS-eket, a felkeresett webhelyek előzményeit, kezdeményezett hívásokat, akár csevegés WhatsApp.

Hogyan? Nagyon könnyű, nem igaz. Ne feledje, hogy ne használja másokra káros célokra. Sok szerencsét!