biztos módja a Google Chrome-ban tárolt jelszavak megtekintésének

Azok számára, akik a Google Chrome-ban tárolt felhasználónév- és jelszóadatokat szeretnénk rendszerezni, használhatja ezt a módszert a jelszavak megtekintésére a Google Chrome-ban!

Az Android okostelefonok általában számos Google alapértelmezett alkalmazással vannak felszerelve, az egyik a Chrome nevű böngésző alkalmazás. Te vagy az, aki gyakran szörföz az alkalmazáson keresztül Google Chrome gyakran tárolhat adatlapot felhasználónév és Jelszó amikor hozzáfér a szolgáltatásokhoz online. Tehát meg lehet-e nézni vagy törölni ezeket az adatokat?

Azok számára, akik szeretnék rendszerezni a Google Chrome-ban tárolt felhasználónév- és jelszóadatokat, ez az hogyan lehet megtekinteni a jelszót a Google Chrome-ban. Gyerünk, hallgassunk!

  • Azta! Íme 7 legjobb alkalmazás a Medsos-fiókok másolásához Androidon
  • 15 egyedi Android-alkalmazás, amelyet 2018-ban meg kell próbálni

A mentett jelszavak megtekintésének helyes módja a Google Chrome-ban

  • Először kérem nyissa meg az alkalmazást Google Chrome, és kattintson a szakaszok menüre jobb felső rész egy pont logóval.

  • A menüben kattintson a gombra Beállítás és kattintson a lehetőségekre Jelszó mentése. A feltételezés ez a tulajdonság aktiváltad kövesse a beállításokat alapértelmezett a Google Chrome első telepítése során.

  • Ebben a részben láthatja azokat a jelszavakat és felhasználóneveket, amelyeken a webhelyek vannak tárolva, majd törölheti őket az oldalra kattintva összefüggő.
  • Ha meg szeretné tekinteni és módosítani szeretné a részletes jelszó- és felhasználónévadatokat, kattintson a ** mentett jelszó megtekintése és kezelése linkre a passwords.google.com címen **. A lenyomása után automatikusan csatlakozik a webhelyhez.
  • Ha már csatlakozik a webhelyhez passwords.google.comkérem Bejelentkezés Alaphelyzetbe állíthatja a Google-fiók és a jelszó megadásával.
  • A Mentett jelszó részben kérjük csúsztassa az alján lévő képernyőt. Itt láthatja a webhely vagy alkalmazás megnyitásakor tárolt jelszó és felhasználónév részleteit, megváltoztathatja azokat a jelszó újbóli beírásával, vagy törölheti kattintással logó (X).

Hogyan? Nem könnyű okostelefonon keresztül meglátni a jelszót a Google Chrome-ban? Sok szerencsét! Ne felejtse el megosztani tapasztalatait a megjegyzések oszlopban!