hogyan lehet xboxot játszani androidon, játszhatsz Xbox 360 játékokat!

512 MB RAM-mal az Xbox-ot zökkenőmentesen, akadályok nélkül, például az Xbox360-on, bármilyen akadály nélkül lejátszhatja Android-on.

Képzelte valaha XBOX játékokat játszani Androidon? Talán lehetetlen megtörténni. De semmi sem lehetetlen ebben a korban, mert most játszhatsz XBOX 360 az Android-on könnyen.

Hogyan lehet XBOX 360 játékokat játszani Androidon? Nem robbantotta fel a HP-t? Pihenjen, játszhat XBOX 360 játékokat simán Android RAM-mal csak 512 MB csak, de megfelelő internetkapcsolattal kell rendelkeznie, mert ez a játék felhőfunkciókat használ. Ezután hogyan lehet Xboxot játszani Androidon? Nos, lásd az ApkVenue következő oktatóanyagát.

  • Indonéziában vannak PS4 Game Inject Services, tudsz kalózkodni?
  • Playstation 4 (PS4) kalóz játékokat játszhat! Ez igaz?

XBOX lejátszása Androidon

1. lépés

Az Xbox játék Androidon történő első lépéseihez megteheti töltse le az anyagot mint, Gloud játék és Fly VPN hogy XBOX 360 játékokat játszhasson Androidon.

Miért érdemes VPN alkalmazást használni? A Gloud játék jelenlegi használata miatt már korlátozott csak Kínában csak, ezért ahhoz, hogy hozzáférhessen hozzá, kínai szervert kell használnia.

2. lépés

Ha igen, akkor megteheti megnyitja a Fly VPN-t először, akkor választja szerver Kínából és Csatlakozás.

3. lépés

Továbbá, ha csatlakozik, kérem nyissa meg a Gloud alkalmazást Játékok és Bejelentkezés első.

4. lépés

Ha bejelentkezett, akkor a menübe kerül könyvtár mert válasszon egy játékot amelyek kívánatosak.

5. lépés

Az utolsó lépés, csak választanod kell Játékokat játszani, majd játssza le a kedvenc játékát.

Nos, így kell Xboxot játszani az Androidon. Hogyan? Könnyű, nem az XBOX 360 játékot kell játszani Androidon, amelyet az ApkVenue korábban megosztott? Ne felejtsd el megosztani tapasztalataidat az alábbi megjegyzésekben, ha kipróbáltad!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found