hogyan lehet megváltoztatni a wa számot a csevegés és névjegyek törlése nélkül

Hogyan lehet egy már nem aktív régi WA-számot új WA-számra cserélni anélkül, hogy törölnénk a csevegéseket, névjegyeket, csoportokat és médiát az Android és az iPhone készüléken!

Zavart abban, hogyan változtathatja meg a WA számát anélkül, hogy elveszítené a beszélgetéseket, névjegyeket és csoportokat?

A WA szám megváltoztatása az egyik feltétel, amelyet a felhasználók gyakran tapasztalnak. Függetlenül attól, hogy privátabbá akarjuk tenni a névjegyeket, vagy azért, mert a régi szám már nem aktív.

De a probléma az, hogy sokan attól tartanak, hogy ezzel minden fontos csevegést törölnek benne.

Valójában továbbra is megváltoztathatja mobiltelefonszámát a WhatsApp-on anélkül, hogy mindezt elveszítené, banda.

Nos, ha nem tudja, hogyan, ezúttal az ApkVenue megosztja hogyan lehet megváltoztatni a WA-számokat anélkül, hogy törölnénk a csevegéseket, névjegyeket és csoportokat Android- és iOS-eszközökhöz.

Hogyan lehet megváltoztatni a WA számot

Neked kell telepítsen két WhatsApp-ot egy mobiltelefonra a csevegés miatt aggódva, hogy a fontos kapcsolatok törlődjenek a WA-számok megváltoztatásakor?

Csendes! Csak azt kell követnie, hogy miként változtathatja meg WA számát anélkül, hogy törölné azokat a névjegyeket, csevegéseket és csoportokat, amelyeket az ApkVenue az alábbiakban megbeszél, banda!

Ja, azoknak, akik keresik hogyan lehet megváltoztatni a már nem aktív WA számotKövesse az alábbi lépéseket is.

Elveszik a WhatsApp kapcsolattartó számának megváltoztatása?

Ha megkérdezik: Mi a WA-szám megváltoztatásának hatása? Valójában a hatás nem olyan jelentős. Az egyetlen dolog, ami a legegyértelműbben megváltozott, az az, hogy a WA számod újra változik.

Tehát, ha megváltoztatja a WA számot, eltűnik a csevegés? A válasz nem, banda! A csevegés mindaddig megmarad Android-telefonján vagy iPhone-ján, amíg követi az eljárást.

Azok számára, akik kíváncsiak egy új WA szám megváltoztatására, különösen egy már nem aktív régi WA szám kicserélésére, kövesse az alábbi ApkVenue útmutatásokat!

A WA-számok módosítása az Android telefonokon

Először itt az ApkVenue először megvitatja, hogyan lehet megváltoztatni a WhatsApp számot egy Android mobiltelefonon. Ezt is megteheti A legújabb és legjobb mobiltelefonok sora 2020-ban, tudod!

Önnek, okos mobiltelefon-felhasználóknak, kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés - Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást egy Android telefonon

 • Első lépésként először nyissa meg a WhatsApp alkalmazást androidos telefonján.

2. lépés - Nyissa meg a „Beállítások” menüt

 • Ezt követően megérinti a gombot ikon a jobb felső sarokban található három pontot, majd válassza ki a menüt 'Beállítások'.

Fotóforrás: JalanTikus (A WA-szám megváltoztatásának egyik lépése a csevegés törlése nélkül Android-on).

3. lépés - Válassza ki a „Számla” menüt

 • A következő lépésben válassza ki a menüt „Számla”. Ezután válasszon egy lehetőséget 'Szám módosítása'.

4. lépés - Írja be a régi és az új mobilszámokat

 • Miután megjelenik az alábbi képernyő, érintse meg a gombot 'Következő'. Ezután adja meg a régi mobiltelefonszámot felül és az új mobiltelefonszámot alul.
 • Ha igen, akkor koppintson a gombra 'Következő'.

5. lépés - Válassza a 'Kész' gombot

 • Ebben a szakaszban aktiválhatja azt is váltani"Értesítés a névjegyekről" azoknak, akik esetleg keresik a módját, hogy elmondják a WA-kapcsolatoknak, hogy változtassanak számot.

 • Ezt követően, ha biztos abban, hogy meg akarja változtatni a WhatsApp számát, érintse meg a gombot 'Kész'.

Fotóforrás: JalanTikus (Azok számára, akik keresik a módját, hogy elmondják a WA-kapcsolattartónak, hogy változtassa meg a számot, aktiválhatja azt váltani „Értesítés a névjegyekről”).

6. lépés - Írja be az ellenőrző kódot

 • Végül adja meg az új számra elküldött WhatsApp ellenőrző kódot.

Nos, így lehet megváltoztatni a WA számot anélkül, hogy törölnénk a csevegéseket és a névjegyeket egy Android mobiltelefonról, bandáról.

Igen, az 5. lépésben használhatja a Névjegyek értesítése funkciót is, így nem kell bajlódnia küldjön üzenetet a WA szám megváltoztatásához tudod. Tehát a WhatsApp számok megváltoztatásáról szóló értesítés praktikusabb lehet.

A WA-szám megváltoztatása iPhone-on (iOS)

A WA-szám megváltoztatása a csevegések, névjegyek és csoportok elvesztése nélkül magában az iPhone-ban valójában ugyanaz, mint egy Android-eszközön.

További részletekért azonban követheti a nem módosításának módját. WA követés, garantáltan teljes és nagyon könnyen követhető!

1. lépés - Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást az iPhone készüléken

 • Először nyissa meg először a WhatsApp alkalmazást az iPhone mobiltelefonján, bandáján.

2. lépés - Nyissa meg a „Beállítások” menüt

 • A következő lépésben válassza a menü ikont 'Beállítások' a jobb alsó sarokban található.

Fotóforrás: JalanTikus (A WA-szám megváltoztatásának egyik lépése a csevegés törlése nélkül iPhone-on).

3. lépés - Válassza ki a „Számla” menüt

 • Ezt követően megérinti a menüt „Számla”. Ezután válassza ki a menüt 'Szám módosítása'.

4. lépés - Válassza a „Tovább” gombot

 • Ezt követően egy képernyő jelenik meg az alábbiak szerint. Ebben a szakaszban válassza ki a gombot 'Következő'.

Fotóforrás: JalanTikus (Ez a lépés azok számára is elvégezhető, akik a már nem aktív WA-szám megváltoztatásának módját keresik).

5. lépés - Írja be a régi és az új WA számot

 • A következő lépésben írja be régi WA számát a megadott oszlopba. Ezután írja be az új WA számot is, majd válassza a gombot 'Következő'.

6. lépés - Válassza a 'Kész' gombot

 • Csakúgy, mint az Androidon, itt is aktiválhatja váltani"Értesítsen Contatcsot" így már nem kell adásokat küldeni, megváltoztatta WA számát.

 • Ha nem akarja használni ezt a funkciót, csak válassza a gombot 'Kész'.

Ezután lesz egy folyamat Ellenőrizze az új WhatsApp mobiltelefonszámot. Csak kövesse az utasításokat, amíg be nem fejeződik.

Ha sikerült teljesítenie a WA-szám megváltoztatásához szükséges összes lépést a fenti névjegy törlése nélkül, most új számmal használhatja a WhatsApp alkalmazást.

Tehát, ha kérdése van, ha megváltoztatja a WhatsApp számát, akkor a csevegés eltűnik, a válasz nem banda. A bizonyítás fent lehet!

Tények a WhatsApp számok megváltoztatásához

Fotóforrás: BT.com (Tények gyűjteménye arról, hogyan lehet megváltoztatni a WhatsApp számát a kapcsolatok, csevegés, csoportok és média elvesztése nélkül).

Miután korábban megvitatta a WA-szám megváltoztatását, talán sokan szeretnék tudni, hogy ez a tevékenység milyen hatásokat okozhat.

Tehát, hogy ne tegyen fel több kérdést, és hogy érthetőbb legyen, az alábbi pontokon keresztül láthat néhány tényt a WA-szám megváltoztatásáról.

 • Ha egy csoporthoz tartozik, akkor lesz értesítés arról, hogy most változtatta meg a számát. De te ne hagyja el a csoportot a.

 • Ha Ön egy WhatsApp csoport rendszergazdája, módosítsa a WA számot nem lesz hatással az állapotra a csoportban vagy. Még mindig te vagy az admin.

 • Ha valaki privát üzenetet küld álnevet személyes csevegés a régi WhatsApp számra, akkor nem kapja meg.

 • Ha van blokkolta a névjegyeket a régi WA számokon, majd a szám ne blokkolja az új WA számot. Tehát ne felejtse el újra letiltani a számot.

 • Ön nem veszíti el a névjegyzéket, mert a WhatsApp a mobiltelefonon tárolt kapcsolati szám alapján jeleníti meg. Kivéve téged változtassa meg a WA számot egy új mobiltelefonon.

 • A csevegés, képek, videók vagy dokumentumok továbbra is biztonságban vannak, és nem kerülnek törlésre. Azonban még egyszer megjegyzem, hogy nem cserél új mobiltelefont.

Mint intermezzo, Az ApkVenue-nak is vannak cikkei azok számára anélkül, hogy elakadnának, el akarják hagyni a WA csoportot. Az alábbi cikket elolvashatja.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, így változtathatja meg WA-számát anélkül, hogy elveszítené az Android és az iOS csevegését, ismerőseit és csoportjait.

A fenti lépések azok számára is követhetők, akik egy inaktív WA szám kicserélését keresik csevegés vagy névjegyek törlése nélkül.

Eközben azok számára, akik keresik a módját, hogyan találja meg egy barátját a WA-számának megváltoztatásához, megpróbálhatja megkeresni őt.

Ha a csevegés csak egyet pipál, vagy amikor hív, nincs válasz, akkor valószínű, hogy a névjegy megváltozott.

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.