10 legjobb operációs rendszer a hackeléshez, a Windowson kívül

Kiderült, hogy a legtöbb hacker által használt operációs rendszer Linux alapú operációs rendszer. További információt itt talál a 10 legjobb operációs rendszer a hackerek számára a Windows mellett.

Azoknak, akik a kérdések megszállottjai hackelés, biztosan nézte a tévésorozatot Mr. Robot? Egy történetet mesélő film hackerek nevezett Elliot ettől nagyon elgondolkodtat az egyes epizódok megtekintése után. Kíváncsi vagy arra, hogy milyen operációs rendszert használnak a felhasználók hackerek világszínvonalú akcióban?

Tevékenységek hackelés nem futtatható számítógép segítsége nélkül, fontos szerepet játszik az operációs rendszer. Para hackerek a szakemberek vagy az újonnan érkezők különböző fogalmakat és programkódot használhatnak hackeléskor, de kiderült, hogy az általuk leginkább használt operációs rendszer operációs rendszer alapú Linux. A TechViral beszámolója szerint az ApkVenue bemutatja a világ 10 legjobb operációs rendszerét, amelyet a hackerek használnak.

  • A hackelésről szóló film, amely azt akarja, hogy hackerré válj
  • KELL TAU! Íme 5 módszer, amellyel a hackerek ellophatnak adatokat a Facebook-felhasználóktól
  • Könnyű módszerek a számítógép megvédésére a hackerek ellen, ha követnek

10 legjobb operációs rendszer a hackerek számára, mint a Windows

1. Kali Linux

Kali Linux az egyik legnépszerűbb operációs rendszer, és a hackerek számára a támadások elindításához a legjobb. A. Által használt operációs rendszer profi hacker Mondhatjuk, hogy a Kali Linuxot használják, és egyesek még saját operációs rendszert is készítenek. Ez az operációs rendszer a Visszalép, kifejezetten célokra készített Linux disztribúció behatolás és tesztelés számítógépes biztonsági rendszer. Az előrejelzések szerint a Kali Linux is stabilabb és erős az előző generációhoz képest.

Emellett adatvédelmet és biztonságot nyújt más operációs rendszerek sérülékenységei ellen, és teljes mértékben a Debian fejlesztési szabványainak megfelelően lett kifejlesztve. A Kali Linux előnyei közé tartozik eszköz amelyet mindig használunk, mindig frissül. Érdekel? Megismerheti a Kali Linuxot, rengeteg olyan webhely tárgyalja az operációs rendszert, amely a BackTrack utódja.

2. Vissza

A Kali Linux előtt, Vissza egy olyan operációs rendszer, amely nagyon népszerű hackerek. Ennek a visszalépésnek van eszköz amely támogathatja a folyamatot hackelés, széles tartományban, a szkennelés, felsorolás, kizsákmányolás, kriminalisztika, visszafejtés, vezeték nélküli hackelés, és mások. A BackTrack fejlesztése sok időt vett igénybe. Sajnos ezt az operációs rendszert a gyártó nem fejlesztette ki, de mégis megkóstolhatja ezt az Ubuntu-alapú disztrót.

3. Pentoo

Pentoo az egyik legjobb operációs rendszer a hackerek csak Live CD formájában. Az ezen az élő CD-n futó disztribúció biztonsági tesztelés céljából készült, és a Gentoo-ra épül. Ez a linux disztró jön eszköz olyan hackeléshez, mint a Backported WiFi stack, az XFCE4 és így tovább. Csak USB-t kell készítenie bootolható a Pentoo futtatásához, és nincs külön követelmény a telepítéséhez.

4. Nodezero

Nodezero szintén teljes operációs rendszere a hackelés az Ubuntu alapján, amelyet rendszeres penetrációs tesztelésre használnak. A NodeZero az Ubuntu adattárakat használja, így rendszerünk mindig az lesz naprakész. Tehát minden alkalommal, amikor kap frissítés az ubuntutól, akkor Nodezero is megkapta. A NodeZero-ban kb 300 szerszám penetrációs teszteléshez és a penetrációs teszteléshez szükséges alapszolgáltatások megszervezéséhez.

5. Parrot-sec Forensic OS

Ez az operációs rendszer a Debian-alapú GNU / Linux operációs rendszer kombinációja, a FrozenBox OS és a Kali Linux kombinációjával, amelynek célja a legjobb és legjobb élmény biztosítása. erős amikor behatolnak és a rendszer biztonságát is tesztelik. Parrot-Sec OS által is általánosan használt IT-biztonsági szakértők.

A Parrot-Sec Security rendelkezik eszköz ami meglehetősen teljes a MATE asztallal mint kijelzővel alapértelmezett-övé. A Parrot OS közösség ekkora támogatásával nincs semmi baj abban, ha megtanuljuk használni ezt az operációs rendszert a rendszer biztonsági teszteléséhez.

6. Hálózati biztonsági eszközkészlet (NST)

Hálózati biztonsági eszközkészlet (NST) egy operációs rendszer alapú Fedora Core aki megszokhatja hackelés vagy biztonsági teszt Live CD formájában. Csak csatlakoztassa közvetlenül csomagtartó a számítógépeden. Ezt az eszköztárat úgy tervezték, hogy könnyű hozzáférést biztosítson hozzájuk fajta legjobb nyílt forráskódú hálózati biztonsági eszközöket kell futtatni felület x86. Fejlesztési célok eszköztár ez adni Hálózati biztonsági rendszergazda szettel nyílt forráskódú eszközök hálózati biztonság.

7. Arch Linux

Arch Linux egy Linux disztribúció alapú számítógépekhez IA-32 és x86-64 architektúra. Ez az operációs rendszer nyílt forráskód és van ingyenes szoftver amelyet a közösség is támogat. Az Arch Linux olyan operációs rendszer, vagy akár az egyetlen operációs rendszer, amely szabadságot ad a felhasználóknak arra, hogy szabadon módosítsák az általuk használt operációs rendszert.

8. BackBox

BackBox az Ubuntu alapú disztribúció, amelyet célokra használnak hackelés. A fejlesztők szerint ez az operációs rendszer penetrációs tesztelésre készült, hogy megkönnyítse a teljesítést. Ez az Ubuntu-alapú operációs rendszer sok behatolási alkalmazással rendelkezik, amelyeket általában a rendszerek, számítógépes kriminalisztika, szimatolva, kizsákmányolás és még sok más.

9. GnackTrack

GnackTrack emellett az egyik legjobb operációs rendszer hackelés, különösen a biztonsági teszteléshez. A Linux alapú operációs rendszerhez több is tartozik eszközök mint Metasploit, Armitage, wa3f és mások. A Gnacktrack nem csak egyetlen játékos a mezőnyben etikus hackelés, így kipróbálhat néhány más disztribúciót is.

10. Bugtraq

Bugtraq egy olyan operációs rendszer disztribúció, amelyen a GNU / Linux alapul penetrációs vizsgálat, rosszindulatú programok és hackelés. A Bugtraq a disztribúciók széles választékát kínálja Linux, Debian és Openuse alapokon. Minden disztribúció XFCE, GNOME, KDE-vel érkezik, és 11 különböző nyelven érhető el.

Tehát ez a 10 legjobb operációs rendszer hackerek és informatikai biztonsági szakértők. Valójában még mindig sok Linux-alapú operációs rendszer van, amelyet a rendszer behatolásához használnak. Megtanulhatja és kipróbálhatja a fenti operációs rendszerek egyikét, csak állítsa be az igényeinek és képességeinek.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found