hogyan lehet megtudni a wifi jelszót cmd-vel, 100% működik!

Szeretné tudni, hogyan lehet betörni a WiFi-re a legolcsóbb CMD-vel? Itt az ApkVenue áttekinti, hogyan lehet megtalálni a CMD-vel rendelkező WiFi jelszavakat, amelyek még soha nem voltak a leghatékonyabb bandához kapcsolva.

WiFi-hálózattal és laptopdal felfegyverkezve egyszerűen és gyorsan szörfözhet. WiFi hálózat megtalálhatja otthon és nyilvános helyeken is, mint például kávézók, iskolák és mások.

Sajnos néha egyes WiFi hálózatok megkövetelik Jelszó hogy hozzáférhessen hozzá. Ha elfelejti vagy meg akarja osztani ismerőseivel, akkor is gondot kell fordítania a WiFi tulajdonos megkérdezésére, igaz?

De most már nem kell bajlódnod, banda. A probléma az, hogy van mód arra, hogy meglássuk Jelszó WiFi könnyen felfegyverezhető alkalmazásokkal Parancssor álnév CMD, itt!

Kíváncsi, hogyan hogyan lehet megtudni Jelszó WiFi CMD-vel? Gyere, nézd meg a teljes beszámolót lent, banda!

Így találhatja meg Jelszó WiFi CMD-vel, könnyű és 100% Művek!

Minden Windows operációs rendszeren alapuló számítógépen vagy laptopon, legyen az a Windows 7 és a Windows 10 között, természetesen már van alkalmazás CMD vagy Parancssor benne.

Ez az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik, például a mérnöki feladatokhoz hackelés CMD vagy ellenőrzés céljából Jelszó WiFi CMD, szöveges parancsokkal felfegyverezve, banda.

Nos, azok számára, akik nem tudják, hogyan, azonnal nézzük meg az értékeléseket hogyan lehet látni Jelszó WiFi a CMD-n a részletek a következők.

1. lépés - Nyissa meg a CMD alkalmazást Windows rendszeren

  • Amikor először kell megnyomnia a CMD vagy a Parancssor alkalmazást a Windows rendszerben egy billentyűkombináció megnyomásával Windows + R az alkalmazás megnyitásához Fuss.
  • Ha a Futtatás ablak meg van nyitva, csak be kell írnia "cmd" a megadott oszlopban nyomja meg a gombot Belép hogy megnyitja a Parancssorot, bandát.

2. lépés - Írja be a Netsh WLAN Profilok megjelenítése parancsot

  • Ez az a Parancssor ablak, amelyet a WiFi megszakításához használ a CMD. Akkor csak be kell írnia a parancsot "netsh wlan profilok" majd nyomja meg Belép.
  • Maga a "netsh wlan show profiles" parancs arra szolgál, hogy megtudja, milyen WiFi hálózatok csatlakoztak az Ön által használt számítógéphez vagy laptophoz.

3. lépés - Ellenőrizze a cél WiFi hálózat állapotát

  • Csak ki kell választania, hogy melyik WiFi hálózatot szeretné ellenőrizni Jelszó-övé. Például itt Jaka tudni akarta Jelszó WiFi névvel rendelkező hálózatokhoz WARKOP_CUMLAUDE.
  • Itt írja be a parancsot "netsh wlan profilok megjelenítése [WiFi név]" majd nyomja meg Belép és az információk a következőképpen jelennek meg. Csak az alkatrészekre kell összpontosítania Biztonsági beállítások> Biztonsági kulcs.

4. lépés - Nyissa meg Jelszó WiFi CMD-vel

  • Kinyitni Jelszó WiFi CMD-vel, ezután csak meg kell érintenie a parancsot "netsh wlan profil megjelenítése [WiFi név] kulcs = törlés" és nyomja meg Belép.
  • Akkor csak meg kell találnia egy részt Kulcs tartalom, ahol megtudhatja Jelszó Célzott WiFi. Mint a példában, hol van a WiFi WARKOP_CUMLAUDE van Jelszó"ramenkari", banda.

NYILATKOZAT:


Az alábbi tippek nem arról szólnak, hogy miként lehet WiFi-re törni a CMD-vel, hanem egy módszer a megismerésre Jelszó WiFi CMD-vel, ahol a hálózat csatlakoztatva van a számítógépéhez / laptopjához. Tehát nem működik, hogyan lehet ezt megtudni Jelszó Soha nem csatlakoztatott WiFi CMD-vel, na!

Szóval, hogyan? Könnyű és nagyon egyszerű, igaz? Tehát most ellenőrizheti és megpróbálhatja kideríteni Jelszó WiFi CMD-vel a fenti lépéseken keresztül.

Közben a felhasználók számára okostelefon Az ApkVenue áttekintette a behatolás mikéntjét is Jelszó WiFi egy Android mobiltelefonon, amelyet itt is gyakorolhat!

De az ApkVenue először azt akarja mondani, hogy ne használja gondatlanul, és ne szakadjon meg egy WiFi-kapcsolaton, na! Mivel sok kockázat van, például káros a WiFi tulajdonosára, így sebezhetővé válik a támadásokkal szemben hackerek.

Remélhetőleg ezek a tippek hasznosak és találkozunk az ApkVenue következő cikkében!

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a JalanTikus.com.