hogyan lehet megszakítani a wifit wifi térképpel az android és iphone 2021-en

A WiFi Map alkalmazással felfegyverkezve kipróbálhatja, hogyan lehet rootot nélkül megtörni a WiFi-t Android és iPhone telefonokon. További információk ebben a cikkben (2021. frissítés)

Hogyan lehet megtörni a WiFi-t megoldás lehet azok számára, akiknek az internetes kvótája mindig fogyóban van, annak ellenére, hogy a kvóta megtakarításának különféle módjait kipróbálták.

Nos, a nyilvános helyeken elérhető ingyenes WiFi kapcsolat minden bizonnyal a megfelelő megoldás. Sajnos nem minden nyilvános WiFi hálózat érhető el könnyen. Sok felhasználással zárva van Jelszó.

Biztosan hallottad már, hogyan lehet áttörni a WiFi-t egy laptop segítségével parancssor (CMD), amelyet általában a (3) bekezdés végez hackerek. Ez nagyon bonyolult lehet az egyszerű ember számára.

Nos, azok számára, akik kétségbeesik az ingyenes WiFi-t, az ApkVenue megmondja, hogyan kell betörni a legjobb WiFi feltörő alkalmazással zárolt WiFi-be, WiFi térkép.

Az ApkVenue az oktatóanyagot is 2-re osztja, nevezetesen Android-mobiltelefon-felhasználók és iPhone (iOS) felhasználók számára. Alig várom, mi? Ha igen, csak nézzen szét, menjünk!

Hogyan működik a Breaking WiFi, Wifi Map alkalmazása

Valójában a WiFi Map nem olyan alkalmazás, amely betörhet vagy feltörhet más emberek WiFi-jét. A cselekmény jogellenes, és más embereket, bandákat káros.

A WiFi Map egy olyan alkalmazás, amely megosztja a WiFi információkat. Ebben az alkalmazásban a világ minden tájáról érkező emberek hozzájárulnak a közeli WiFi-hozzáférésről szóló információk frissítéséhez más felhasználók számára.

Ez az alkalmazás hatékony annak ismeretében, hogy mely WiFi kapcsolatok vannak lezárva Jelszó, WiFi szomszédok, valamint nyilvános wifi elérhető, például a bevásárlóközpontok kávézóiban.

Tegyük fel, hogy meg akarja osztani a WiFi kapcsolatát a körülötted lévő emberekkel. A listában együtt megadhatja WiFi-kapcsolatát Jelszó legújabb.

Hozzáadhat információkat más emberek WiFi-jéről is, amelyeket ismer. Remek dolog, hogy a WiFi Map adatbázist percenként frissíti millió felhasználó.

Sajnos előfordulhat, hogy nem tudja feloldani az összes WiFi-t a WiFi megszakításával nincs gyökér ez.

A probléma az, hogy a WiFi Map alkalmazás olyan, mint a fórum jelszó megosztása WiFi ami már nem lehet érvényes, ha a WiFi tulajdonosa rendszeresen változik Jelszó ők.

Hogyan lehet megtörni a WiFi-t a WiFi Map segítségével egy Android telefonon

Először is, az ApkVenue elmagyarázza neked, hogyan kellcsapkod WiFi mások a WiFi Map alkalmazással egy Android telefonon. A módszer nagyon egyszerű, tényleg!

Az ApkVenue tartalmazott egy képet is, így könnyedén követheti ezt az oktatóanyagot.

1. Letöltés Legfrissebb WiFi Map APK alkalmazás

 • Letöltés és telepítésWiFi térkép először az Android telefonon az alábbi linken keresztül:
Farproc Networking Apps LETÖLTÉS

Vagy keresztül link következő:

>>>Letöltés A WiFi térkép legújabb verziója <<<

2. Nyissa meg a Wifi Breaking alkalmazást

 • Nyissa meg ezt az alkalmazást, és fogadja el Használati feltételek gomb megérintésével Elfogadom.
 • Először ismertetjük a WiFi Map funkcióival és előnyeivel. A gomb megérintésével túlléphet Következő a főoldalra.

3. Kapcsolja be a GPS-t

 • A GPS aktiválásához érintse meg a gombot Hely engedélyezése és koppintással fogadja el az engedélyt Lehetővé teszi.
 • A WiFi Térkép automatikusan keresi a WiFi hálózatokat az Ön tartózkodási helye körül.

4. Válassza a WiFi hálózat lehetőséget

 • Görgessen felfelé, és keresse meg a csatlakozni kívánt WiFi hálózatot. Koppintson az egyikre, majd válassza ki Oldja fel a jelszót felhozni Jelszó-övé.
 • Ezután megjelenik Jelszó WiFi elérhető. Itt maradsz másolás beillesztés és próbáljon meg csatlakozni a WiFi hálózathoz a szokásos módon.

Hogyan lehet tudni Jelszó WiFi szomszédok WiFi térképpel az iOS rendszeren

Az iPhone (iOS) felhasználóknak nem kell aggódniuk. Az ApkVenue azt is elárulja, hogyan lehet betörni a WiFi-re az iPhone WiFi térképpel.

A módszer nem sokban különbözik az Android mobiltelefonjától. Azzal azonban nincs semmi baj, hogy követed ezt az útmutatót, nehogy összezavarodj. Nézd meg!

 • Letöltés WiFi Térkép alkalmazás iOS-hez az App Store-ból vagy a link ez alatt:

>>>Letöltés A WiFi Map iOS-hez legújabb verziója <<<

 • Telepítés Alkalmazás mint általában. Ezután nyissa meg az alkalmazást.

 • Kapcsolja be a GPS-t hogy az alkalmazás fel tudja ismerni a körülötted lévő WiFi kapcsolatokat.

 • Válasszon WiFi-t Akarod. Információk a WiFi-ről, például hely, sebesség és Jelszó az alkalmazás megjeleníti.
 • Keressen egy oszlopot, amely a következőkre vonatkozó információkat tartalmazza Jelszó WiFi az alábbiakban említettük.
 • Nyisd ki Beállítások a mobiltelefonon, majd keresse meg a WiFi nevet, amely megegyezik azzal, amit a WiFi térképen talál.

 • betenni Jelszó szerepel az alkalmazásban. Ha szerencséje van, közvetlenül csatlakozhat a WiFi-kapcsolathoz.

 • Ha például a távolsága túl messze van a kívánt WiFi-től, kattintson a gombra Navigáció. A térképek alkalmazás automatikusan megnyílik, és útmutatást ad a helyszínhez.

A WiFi-be való betörés veszélyei és kockázatai támadásokat kaphatnak Rosszindulatú?

Fotóforrás: vyprvpn.com (A WiFi megszakításának gyakorlata nem mindig jövedelmező, sok kockázat és veszély is van. Bármi?)

Annak ellenére, hogy nagyon szórakoztató, ahol élvezheti az ingyenes internetet a fenti két módszerrel, de természetesen mögötte vannak olyan hátrányok, amelyek még veszélyeztethetik is.

Tehát mielőtt kipróbálnád mindkettőt, először meg kell értened a WiFi-be való betörés veszélyei és kockázatai mint az alábbi néhány pontban.

 1. Az internetkapcsolat nem stabil; Ez azért van, mert bármilyen hálózatot használ, amelyet a mobiltelefonja elkapott, lehet, hogy a jelet egy fal vagy épület blokkolja, ami instabillá teszi a WiFi jelet.
 2. Támadásra hajlamos rosszindulatú és vírusok; Különösen, ha nyilvános WiFi-t vagy olyan nyilvános helyiségeket használ, amelyek veszélybe kerülhetnek rosszindulatú vagy vírusok meghatározott célra.
 3. Vigyázzon az adatlopásokkal; Ha csapdába esnek hackerek, lehetséges, hogy fontos adatokat, például közösségi médiafiókokat, banki alkalmazásokat és egyéb kényes ügyeket lopnak el így.
 4. Károsítson másokat és szolgáltató; Nyilvánvalóan azért, mert engedély nélkül használja, ami csökkenti a FUP-ot, vagy akár megnöveli a WiFi tulajdonos számláját szolgáltató.
 5. A szomszédok szemrehányást kaptak; Ha csak a célszomszéd WiFi-je nem megfelelő, mérges lehet. Mert kiderült, hogy azt is megtudhatja, ki csatlakozik a WiFi hálózathoz, ha van IP cím természetesen nem ismerik fel az embereket a ház körül, így a leggyanúsabb, nem?

Bónusz: Hogyan lehet megtörni a WiFi-t a WiFi Warden alkalmazással

Ha a módszer a WiFi Map alkalmazással nem működik, akkor itt követheti a következő oktatóanyagot! A különbség itt az, hogy ki fogja használni a különbséget WPS (WiFi Protected Setup) több hálózaton.

Alkalmazással felfegyverkezve WiFi felügyelő amely anélkül is viselhető gyökér, könnyedén feltörheti a WiFi jelszavakat és azonnal csatlakozhat, bandázhat.

Sajnos ez a módszer csak az Android-felhasználókra vonatkozik. Ha ingyen szörfözni akarsz Jelszó WiFi szomszédok, itt vannak a teljes lépések:

1. Letöltés Legújabb WiFi Warden APK

 • Letöltés és telepítés Alkalmazás WiFi felügyelő amelyet az ApkVenue alább megadott linkjén talál.
Ramtin Ardeshiri Apps Utilities LETÖLTÉS

Vagy keresztül link következő:

>>>Letöltés WiFi felügyelő Androidra <<<

2. Nyissa meg a WiFi Warden alkalmazást

 • Nyissa meg az alkalmazást, és először elfogadja Felhasználási feltételek koppintással Elfogad. Ezután a megérintéssel aktiválja az engedélyeket Engedélyt ad és kövesse a következő lépéseket.

3. Keressen és csatlakoztasson WiFi-t

 • A WiFi Warden automatikusan megjeleníti a körülötted elérhető WiFi hálózatokat. Győződjön meg róla, hogy kiválasztott egy jelölt WiFi hálózatot WPS hogy be lehessen törni.
 • válassza Csatlakozás és várj egy percet.

4. Válassza a Módszert a WPS-en keresztül

 • Válasszon egy módszert Csatlakozás a WPS segítségével hogy elkezdjen betörni a WiFi-be. Ne használja a Csatlakozás jelszó használatával, mert ugyanaz, amit be kell írnia Jelszó.
 • Válassz egy lehetőséget Számítsa ki a PIN-kódot letörni Jelszó WiFi.

5. Válassza a PIN-kódot és várja meg, amíg a hálózat csatlakozik

 • Különféle PIN-lehetőségeket kap, amelyeket kipróbálhat. Válassz egy lehetőséget Próbálja ki az összes PIN-kódot és várjon néhány percet, amíg a hálózat csatlakozik.
 • Ha ez a módszer sikeres, értesítés jelenik meg Csatlakoztál! és azonnal kipróbálhatja az internetet a WiFi hálózatról.
 • Ha ez nem sikerül, akkor kipróbálhatja ugyanezt a módszert más WPS-vel megjelölt WiFi hálózatokon is.

Nagyon könnyű, igaz? Így bármikor és bárhol könnyen csatlakozhat egy WiFi hálózathoz, még akkor is, ha a körülötted lévő WiFi hálózatot használják Jelszó, banda.

Sőt, talán talál módot arra, hogy megtörje a ma széles körben használt Indihome WiFi-t. Sok sikert és sok sikert!

Nos, így kell betörni a bezárt WiFi-be Jelszó androidos telefonon hozzáférés nélkül gyökér először banda.

Közben azok számára, akik a WiFi megszakításának módját keresikJelszó alkalmazás nélkül az ApkVenue eddig nem talált módot, hacsak nem kérdezi meg magától Jelszó a tulajdonosnak.

Remélhetőleg az ApkVenue információi segítenek! Ne felejtsd el Ossza meg gondolatait a megjegyzések rovatban!

Kérjük, ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket és trükköket, valamint a technológiával kapcsolatos híreket kapjon a JalanTikus.com.

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail