Minden műfaj minden idők 12 legjobb ps2 játékát

Számos legjobb PS2 játékot ma is érdemes játszani. Ez a játéksor emulátor segítségével is játszható. Nézze meg itt az ajánlásokat!

A legjobb PS2-játékok közül sokat érdemes még játszani 2020-ban. Ez a játéksor kihívást jelentő játékmenettel és érdekes történettel rendelkezik, még a mai szabványoknak megfelelően is.

Bár néhány ember számára a PlayStation 2 grafikailag nagyon elavult, ezen segíthetnek egyedi koncepciók és érdekes történetek, amelyeket más játékokban nem fog megkapni.

A Playstation 2 játékok, amelyeket az ApkVenue ezúttal megvitat, azok a játékok, amelyek nagyon sikeresek voltak a maguk idejében. Indonéziában szinte mindenki játszik Játék Konzol ezt, banda.

Természetesen még mindig sok ember játszik PS2-t. Szóval, itt van legjobb PS2 játékok 2020 amelyet ma is megérdemelsz. Figyelj, menjünk!

Minden idők legfrissebb 2020-as és legjobb PS2-játékajánlói

Sokan elgondolkodnak azon, hogy miért kell PS2 kalandjátékokat vagy bármilyen old school műfajt játszani? Valójában sok modern játék létezik, amelyek ma játszhatók.

A válasz egyszerű, mégpedig azért, mert ez a PS2-játékok listája a videojátékok aranykorában jelent meg. A PlasyStation 2 az egyik legkelendőbb konzolra vált.

Azok számára, akiknek még nem volt alkalmuk a legjobb PlayStation 2 játékokat játszani, a laptop vagy PC-n lévő PlayStation 2 emulátort használhatják a játékhoz.

Nem kell sokkal tovább tartania, itt vannak az ajánlások minden idők legjobb PS2-játékai ami még mindig igazán érdemes számodra játszani ebben az időben.

1. Grand Theft Auto: San Andreas

A PS2 GTA játéksorozatokhoz minden kiadás mindig jól fog eladni. Különösen a várost emelő sorozatokkal San Andreas mint ennek a játéknak a díszlete.

Grand Theft Auto: San Andreas az egyik olyan játék, ahol a legtöbb játékos van. Ez a játék még ma is sokak kedvence.

Mindez egy eredmény játékmenetnagyon folyékony, és különféle módokon használhatja. Az eredmény? Nem okozott csalódást.

Az egyik legjobb grafikájú PS2 játék, még mindig javasoljuk, hogy játsszon, mert játékmenet és ebben a játékban bemutatott történet elég érdekes.

Játék részleteiInformáció
MűfajAkció-kaland / homokozó játék
Származási országAmerikai egyesült államok
Kiadási dátum2004. október 25
KiadóRockstar Games
ÉrtékelésM érett vérre és vérontásra, intenzív erőszakra, erős nyelvezetre, erős szexuális tartalomra, kábítószer-használatra
Memória blokkok408 KB
A játékos típusaHelyi multiplayer - szövetkezet: 2
Kalandjátékok Rockstar Games LETÖLTÉS

2. Gitárhős

Az olyan dalok, mint az Audioslave Like a Stone című műve, a Metallica-nak sikerülhet díszíteni életedet a következő ügyességi játék, banda révén.

Gitár hős mindig is az egyik legnépszerűbb alternatív játék volt az indonéz társadalomban, minden korosztályt lefedve.

Ez a népszerű PS2 játék még szórakoztatóbb lehet, ha a játékkal játszik gitárvezérlő hűvös. Függő, garantált!

Játék részleteiInformáció
MűfajZene
Származási országAmerikai egyesült államok
Kiadási dátum2005. november 1
KiadóActivision
ÉrtékelésT tizenéveseknek
Memória blokkok204 KB
A játékos típusaHelyi multiplayer - Versus: 2

3. Naruto: Végső Ninja 3

A következő legjobb PS2 játék az Naruto: Végső Ninja 3. Mindenki kedvenc ninja a világon sok más játéksorozattal rendelkezik, amelyeket nem kevésbé izgalmas játszani.

Ez a játék a Shippuden előtti korszakban a Naruto történetéhez szinte hasonló háttér-történetet készít, például a Naruto Kakashi vagy Sasuke Uchiha elleni meccsgyakorlatának kezdeti jelenete.

Ez a Naruto játék alternatív játék lehet a harci játékok rajongóinak, mint a Tekken vagy a Mortal Kombat.

Játék részleteiInformáció
MűfajHarci játék
Származási országJapán
Kiadási dátum2005. december 22
KiadóNamco Bandai
ÉrtékelésT tizenéveseknek

4. Resident Evil 4

A negyedik pozícióba kerülve van egy olyan játék, amelyben az ApkVenue biztos, hogy sokan játszottak, és természetesen a cím már nagyon népszerű. Főleg, ha nem az Resident Evil 4.

Ez a zombi témájú játék továbbra is népszerű, mert a Resident Evil nevű franchise mindig nagyon feszült kalandokat, bandákat kínál.

Vesz beállítás A korábbiaktól eltérõ és sötétebb város, ez a PS2 kaland horror játék egy frakcióval ismerteti meg Önt Los Illuminados a rejtett.

Játék részleteiInformáció
MűfajIjesztő horror, kaland, harmadik személyű lövöldözős játék
Származási országJapán
Kiadási dátum2005. január 11
KiadóCapcom
ÉrtékelésM éretteknek: vér és vér, intenzív erőszak, nyelv

5. Final Fantasy X

A PS2 RPG játék franchise is primadonnává vált, nemcsak a Playstation 2 konzolon, hanem a PS1 to Gameboy Advance-n is.

Nem csoda, hogy a 10. játéksorozat megjelent a világ egyik legnépszerűbb konzolján. Final Fantasy X pénzügyileg sikeres, valamint sikerült több rajongót vonzani ehhez a franchise-hoz.

Ennek a PS2 kalandjátéknak a neve mindig sikeres egy nagyon megható történetnek köszönhetően, ami sokakat elkápráztat, bandázik.

Gyakorlata miatt a Final Fantasy X-et minden idők egyik legkelendőbb játékának nevezték el, mert akár 8 milliót eladott másolat a világ körül.

Játék részleteiInformáció
MűfajSzerepjáték videojátékok
Származási országAmerikai egyesült államok
Kiadási dátum2001. december 18
KiadóNégyzet
ÉrtékelésT a tizenéves vérért, az erőszakért
Memória blokkok64 KB
A játékos típusa-

Egyéb legjobb PS2 játékok. . .

6. Királyság-szívek

Mi történik, ha a Final Fantasy karaktereket Disney karakterekkel kombinálják? Természetesen egyedi és érdekes játék.

Ezt tette Kingdom Hearts, a Square Enix játékát. A Kingdom Hearts a Disney univerzum szereplőit, valamint a Final Fantasy-t mutatja be.

Bár a gyerekeknek szóló PS2 játékok már megvoltak játékmenet ami egyedülálló, az ő neve biztosan továbbra is hallható lesz a felnőtt PlayStation 2-es játékosok körében.

Népszerűsége miatt ez a legjobb PS 2 játék világszerte akár 4,78 millió példányt adott el. Annak ellenére, hogy Jaka barátja azt mondta: Kingdom Hearts II sokkal izgalmasabb és híresebb.

Játék részleteiInformáció
MűfajAkció szerepjáték
Származási országAmerikai egyesült államok
Kiadási dátum2002. szeptember 17
KiadóNégyzet
ÉrtékelésE mindenkinek: erőszak
Memória blokkok64 KB

7. A sebesség iránti igény: 2. földalatti

Az egyik legjobb multiplayer PS2 játék a Need for Speed: Underground sorozat folytatása, mégpedig Need for Speed: Underground 2 ami nem kevésbé volt sikeres indulásakor.

A játék küldetése ugyanaz, ahol a játékosoknak módosítaniuk kell autóikat az utcai versenyeken való részvételhez. Ez teszi a legnépszerűbb PS2 játékká, amelyre a piacon kereslet, banda.

Ettől eltekintve a Need for Speed: Underground 2, amely állítólag az egyik legjobb grafikus PS2 játék, meglehetősen sok frissítést tartalmaz az előző játékhoz képest.

A frissítések változatosabb változat-választékot tartalmaznak, számos új versenyzési mód és egy "barangolási" mód (hasonló a Midnight Clubhoz), egy "Bayview" néven ismert nagyvárosban.

Játék részleteiInformáció
MűfajVerseny
Származási országAmerikai egyesült államok
Kiadási dátum2004. november 15
KiadóElectronic Arts
ÉrtékelésE mindenkinek: Enyhe dalszövegek, szuggesztív témák

8. A dinasztia harcosai

A dinasztia harcosai Koncepció szempontjából nagyon érdekes, mert a kínai történeti figurákat különböző fizikai jellemzőkkel és formákkal dolgozták át.

Ez a háborús kaland PS2 játék megpróbálja feléleszteni a játék műfaját hack and slash hozzáadásával csavar történelmi alakok bele.

Ezeket a karaktereket különféle egyedi ruhákkal és fegyverekkel látták el, amelyek hűvös kombinációkat is eredményeznek. Nagy!

Játék részleteiInformáció
MűfajAkció
Származási országJapán
Kiadási dátum2007. november 11
KiadóKOEI
ÉrtékelésT tizenéveseknek: erőszak
Memória blokkok-
A játékos típusaHelyi multiplayer - Versus: 2

9. Tekken 5

A legjobb PS 2 játék tulajdonképpen magára vonta az akut harci játékosok figyelmét, különösen a harci játékok szerelmeseinek a PS1 napjaiból.

Belépve a PS2 konzolba, ez a játék egyre jobban beindítja agyarait a játék versenyében verekedés hűvösebb grafikával és gazdagabb harci stíluskombinációkkal.

A Mortal Kombattal versenyezve úgy tűnik, hogy ez a játék következetesebb egy taktikusabb tipikus csata, banda bemutatásában.

Játék részleteiInformáció
MűfajHarci játék
Származási országJapán
Kiadási dátum2005. február 25
KiadóNamco
ÉrtékelésT tizenéves nyelv, szexuális témák, alkohol és dohányzás, erőszak
Memória blokkok57 KB

10. Győzelem 11

Talán 11. győzelem legfeljebb a PS2 játékcsaládjának legtöbbet játszott játéka ajánlott amelyet az ApkVenue ezúttal tárgyalt.

A futballjátékokra továbbra is kereslet lesz Indonéziában, mert lakosságunk nagy része szereti a világ legnépszerűbb sportját.

A 11-es győzelem minden idők egyik legjobb multiplayer PS2-játéka. Jelenlétével több ezer, sőt millió játékos gyermekkora gyönyörködhetett Indonéziában.

Mielőtt név szerint híres lett volna Pro Evolution Soccer amelyet a PC-felhasználók szeretnek, a PlayStation 1 korszak óta a Winning 11 volt a fő választás a konzolos felhasználók számára.

Játék részleteiInformáció
MűfajSport
Származási országJapán
Kiadási dátum2005. február 7
KiadóKonami
ÉrtékelésE mindenkinek: Enyhe dalszövegek, szuggesztív témák

11. A Kolosszus árnyai

Lehet, hogy ez a PS2 kalandjáték, a valaha volt legjobb grafikával! Ennek oka, hogy ezt a játékot kifejezetten a Sony hogy növelje ennek a játékkonzolnak az értékesítését.

A Kolosszus árnyéka maga egy hercegről mesél, aki megpróbálja feléleszteni halott szeretőjét, a bandát.

Ehhez a hercegnek egy kegyetlen titánnal kell megküzdenie, aki szívja a herceg életét, cserébe azért, hogy szeretőjét újra életre keltse.

Játék részleteiInformáció
MűfajAkció-kaland
Származási országJapán
Kiadási dátum2005. október 27
KiadóSony Computer Entertainment
A játékos típusaEgyjátékos

12. A háború istene

A következő legjobb PlayStation 2 játékajánló, amelyet az ApkVenue megvitat A háború istene. Hé, aki még soha nem játszotta ezt a játékot?

Hűvös kalandjáték műfajjal hack and slash Ez valóban nagyon izgalmas az Ön számára, bár nem játszható többszereplős játékban.

Ez a játék Kratos és az ókori görög istenek, például Zeusz, Poszeidon és mások, bandák közötti konfliktus történetét meséli el.

Ez a PS2 kalandjáték az egyik legnépszerűbb PlayStation 4 játék, a negyedik God of War előfutára lett.

Játék részleteiInformáció
MűfajAkció-kaland
Származási országJapán / Amerika
Kiadási dátum2017. március 13
KiadóSony Computer Entertainment
A játékos típusaEgyjátékos

Hogyan töltsük le a PS2 játékokat Androidra / PC-re

Azok számára, akik újra PS2 játékokat szeretnének játszani, nem kell megvásárolniuk a konzolt. Mert tudod játszani az Android mobiltelefonodon vagy laptopodon, tudod!

Akkor hogyan játszol PS2 játékokat Androidon vagy PC-n? A teljes magyarázatért K = elolvashatja az ApkVenue cikkét:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Az emulátor verzióhoz itt is letöltheti! Garantáltan hiányzik még egyszer a lejátszás után!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A PS2 mellett PSP játékokat is játszhat Android telefonokon és laptopokon. Először letöltheti a PPSSPP játékot, mielőtt PSP játékokat játszana a két eszközön.

Nos, ez ajánlás volt legjobb PS2 játékok minden alkalommal, amit az ApkVenue összefoglalt neked, banda.

Annak ellenére, hogy hosszú évek óta megjelent, ez a játéksor még ma is igazán érdemes játszani.

Nosztalgiázni kell ezekben a játékokban, igaz? Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Play Station vagy más érdekes cikkeket a Naufal.