hogyan lehet kedvenc dalából merészséggel karaoke-dalt csinálni

Azok számára, akik szeretnek énekelni, természetesen a karaoke az egyik módja ennek a hobbinak. Ezért így készítheti el kedvenc dalát karaoke dalokká.

Természetesen azoknak, akik szeretik az éneklést karaoke legyen az egyik módja ennek a hobbinak a csatornázására. Magának a karaoke-nak nem csak karaoke-helyekre kell jönnie, hanem otthon vagy bárhol elvégezhető okostelefon vagy PC-s számítógép / laptop használatával.

Ezután hogyan lehet kedvenc dalából karaoke dalt csinálni? Így távolíthatja el az énekeket az eredeti énekesnőről a kedvenc karaoke dalában.

 • 10 legjobb ingyenes karaoke alkalmazás PC-hez és laptophoz, otthon is megteheti!
 • 4 legjobb Android Karaoke alkalmazás
 • 23 legjobb zenelejátszó alkalmazás, 2018 (Android és PC)

Hogyan készítsünk egy dalt Karaoke lesz

Telepítse az Audacity alkalmazást

Először töltse le és telepítse Vakmerőség számítógépére / laptop számítógépére. Az Audacity az egyik legjobb ingyenes és alaposan kidolgozott hangfeldolgozó program nyílt forráskód.

Az Audacity használatával eltávolíthatja vagy hozzáadhatja a mellékelt különféle effektusokat. Tehát, eltávolíthatja a vokálokat a kedvenc dalaiból.

Az alkalmazás előnyei a jellemzők és a stabilitás. A használt könyvtár nem túl sok, és a várakozási idő sem túl hosszú.

Ennek az alkalmazásnak a hátránya, hogy a felhasználói felülete kissé merev, összehasonlítva más operációs rendszerek hasonló alkalmazásaival.

Apps Video & Audio Audacity Development Team LETÖLTÉS

Készítse elő kedvenc dalát

Ezután készítse elő kedvenc dalát, és ellenőrizze, hogy sztereó hangzású-e. Sztereofon hang, vagy gyakrabban hívják sztereó a hang reprodukciója egynél több hangcsatornán keresztül, szimmetrikus hangsugárzórendszeren keresztül, és célja, hogy természetes hangot kapjon.

Szerencsére ma szinte az összes zene sztereó. Ha azonban nem biztos benne, próbáljon végighallgatni fejhallgató. Ha a hang diffúz, körülötted keveredő hangok vannak, és csak a magánhangzók vannak középen, akkor a zene sztereó. A legjobb minőség elérése érdekében 128k vagy 192k fájlokat használhat MP3 fájlokhoz.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan készítsünk saját karaoke dalokat

Most nyisd ki szoftverVakmerőség és fogd és vidd a zenét Audacity-nek. Ezenkívül követheti az alábbi lépéseket:

 • Kattintson a dal címére képként, és válassza ki Osztott sztereó számok.
 • Ez megosztani fogja vágány különböző részekre. Válassza ki az alsó sort (jobb hangcsatorna). Ehhez kattintson a dal címe alá. Ha kiválasztja, az út külső doboza sárga színűvé válik, az alábbi képen látható módon.
 • Állítsa be a megfelelő hangcsatornát. Távolítsa el a második csatorna mélyhangját kb. 100Hz vagy annál kisebb frekvencián. Hallgassa meg a dalokat, és állítsa be a vágási frekvenciát, hogy a gitárok, dobok és más basszusgitárok basszushangja a hangfrekvencia alatt maradjon.
 • A választás módja Kiegyenlítés a menüből Hatás.
 • Az Equalizer beállítása. Az Equalization program ablakának bal alsó sarkában kattintson a gombra Grafikus EQ. Csúsztassa az összeset csúszka (tolható gomb) 100 Hz-ről 20 Hz-re 0-ra. Hagyja el a menüt Felugrik maradni B-spline, és használja a beállításokat A szűrő hossza görbék simításához. Kattintson a gombra Előnézet, az éneknek kicsit halknak kell lennie.
 • Ha elkészült, kattintson a gombra rendben.
 • válassza Invert a menüből Hatás. Ez megfordítja a jobb oldali hangcsatornát. Azok számára, akik a technikai nyelveket kedvelik, ez az opció a két csatorna fázist el fogja különbözni egymástól. Ha két azonos jel kombinálódik különböző fázisokban, akkor a két jel megszakítja egymást.
 • A menü használatával vágány, módosítsa az egyes utakat erre: Monó. Ez a két hangcsatornát összeolvasztja és kölcsönösen megszakítja a fent leírtak szerint.
 • Hallgassa meg a dalát, és ha úgy gondolja, hogy ez jól hangzik, folytassa az igényeinek megfelelő MP3 vagy WAV formátumba történő exportálásával.

Most kattintson a gombra Fájlok >Hang exportálása. Ez megnyit egy ablakot, ahol kiválaszthatja a szerkesztést nyomon követett metaadatok majd exportál vágány.

Így lehet dalokat karaokévá tenni, most bármikor énekelhet, legyen az okostelefon vagy laptop. Sok szerencsét. Olvassa el a cikkeket is Karaoke vagy ír Lukman Azis Egyéb.