hogyan lehet belépni Instagram-fiókba a Facebook segítségével

Az Instagram rendelkezik a használatát megkönnyítő funkciókkal, amelyek közül az egyik a Facebook-fiókkal történő bejelentkezés. A Facebook segítségével így léphet be Instagram-fiókba

Instagram egy olyan fotómegosztó közösségi média, amely mára nagyon népszerű. Az Instagram funkciói szintén különbözőek, és nagyon megkönnyítik a felhasználók számára. Az egyik a Facebook-fiókkal történő bejelentkezési funkció.

Azok számára, akik összekapcsolták Instagram-fiókjukat Facebook-fiókkal, ez a módszer nagyon hatékony. Már tudja, hogyan? Ha nem, akkor az ApkVenue ad tippeket hogyan lehet belépni egy Instagram-fiókba a Facebook segítségével.

  • 10 legújabb Instagram-szolgáltatás, amelyet használnia kell, ha híresség akar lenni!
  • Ez 5 Instagram automatikus követő szolgáltatói oldal | 100% ingyenes!
  • 6 legújabb módszer a mások Instagramjának feltörésére és a megelőzés módjára

Hogyan lehet belépni az Instagramba a Facebookon keresztül

Ez a módszer bizonyos esetekben, például az időben, valóban segítségére lehet elfelejtette a jelszót. Könnyedén bejelentkezhet az Instagramba a Facebook-fiókjával. Itt van, hogyan:

  • Ahhoz, hogy a Facebookon keresztül beléphessen az Instagramba, először nyissa meg az Instagram alkalmazást okostelefonján. A kezdőlapon 2 lehetőséget talál, válassza a lehetőséget Belépés.
  • Másodszor, a bejelentkezési oldalon válasszon egy lehetőséget Jelentkezz be facebookal ami alul van.
  • Ezt követően jelenik meg Felugrik így beléphet az Instagramba egy Facebook-fiókkal. Bemenet email vagy egy telefonszámot valamint egy jelszót a Facebook-fiókodból. Ezután érintse meg a elemet Bejelentkezés.
  • Várja meg a folyamatot Betöltés kész, és automatikusan bejelentkezik oldalt az idővonal Instagram-fiók.

Ott van srácok útmutató tippek hogyan lehet belépni Instagram-fiókba a Facebook segítségével. Ez a módszer akkor működik, ha korábban már összekapcsolta Facebook-fiókját Instagram-fiókjával.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.