ingyenes és legális e-könyveket tölthet le az e-könyvet kínáló különböző webhelyeken

Szeretsz könyveket olvasni? Szüksége van egy ingyenes és legális e-könyv letöltési erőforrásra? Itt az ApkVenue felsorolja az eBook szolgáltató webhelyeit, amelyek opcióként szolgálhatnak.

A könyv egy ablak a világra. Gyerekkorunk óta halljuk ezt a kifejezést. A könyvolvasással való betekintés megszerzése egy olyan tevékenység, amelyet rutinként kell használni.

Sőt, most már digitálisan is elérheti a könyveket, banda! Sok olyan webhely, amely ingyenes e-könyveket kínál.

Nos, nem kell megzavarodnod, hogy honnan lehet letölteni az e-könyveket, mert az ApkVenue már összegyűjtötte 5 e-könyv szolgáltató webhely legjobb!

A legjobb e-könyv letöltési oldal 2019

Annak ellenére, hogy új bumm Az utóbbi időben az e-könyveknek elég nagy múltja van, banda!

Ha visszavezetjük, az e-könyvek fogalmát megvitatta Bob Brown 1930-ban, miután meglátott egy filmet.

Néhány évvel később, Michael S. Hart aki a Xeroxnál dolgozott, 1971-ben sikerült elkészítenie az első e-könyvet. Azóta számos eszközön élvezhetjük az e-könyveket, az e-olvasóktól kezdve a hétköznapi mobiltelefonokig.

Most még kifinomult okostelefonjainkon keresztül is olvashatunk e-könyveket, anélkül, hogy bármilyen alkalmazást le kellene töltenünk.

Gyerünk, nézd meg a minőségi ingyenes e-könyv letöltő oldalak listáját!

1. Manybooks.net (online képes olvasni)

Az első webhely, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl Manybooks.net. Ezen az oldalon nagyszámú, különféle műfajú könyv található, amelyek ingyenesen olvashatók.

Műfaji könyveket olvashat románc, életrajzok, történelem, horror témájú történetekig. Ezen kívül ez az oldal minőségi, nem szépirodalmi könyveket is kínál.

Ha lusta letölteni, mert ez csökkenti a mobiltelefon tárolókapacitását, akkor is olvashatja online, banda!

2. Centslessbooks.com

Egy másik webhely, amely ugyanolyan teljes e-könyvgyűjteményt tartalmaz Centlessbooks.com. Nem csak szépirodalom, ez az oldal rengeteg irodalmat, például művészeti és egészségügyi könyveket kínál.

Csak annyit, hogy a könyvek elolvasásához innen alkalmazásra van szükség Meggyújt az Amazon fejlesztette ki.

De ne aggódjon, azonnal letöltheti az alkalmazást!

AMAZON KINDLE LETÖLTÉSE: Link

3. Openlibrary.org

Ha szüksége van egy weboldalra, amely az egyetemi könyvtár irodalmát szolgáltatja, itt kell megállnia, banda!

Openlibrary.org hozzáférést biztosít a világ legfontosabb egyetemeihez tartozó olvasott e-könyvgyűjteményekhez. Alkalmas azok számára, akik anyagot keresnek egy szakdolgozat megírásához.

Csak egy olyan fiókhoz kell regisztrálnia, mint a legtöbb más webhely. A regisztráció befejezése után azonnal élvezheti az összes e-könyv gyűjteményt, beleértve a ritka klasszikusokat is!

Nem csak a könyveihez, amelyekhez hozzáférhet. Minőségi képek, hangok és videók gyűjteményét is megtekintheti!

4. Pdfbooksworld.com

Egy másik, nem kevésbé teljes webhely a gyűjtemény pdfbooksworld.com.

Ezen a weboldalon ingyenesen, közvetlenül a weboldalon olvashatja el az e-könyveket! Sőt, a pdfbooksworld.com tulajdonában lévő gyűjtemények meglehetősen teljesek a különböző műfajokkal.

Ha azonban e-könyveket szeretne letölteni erről a webhelyről offline olvasásra, akkor először regisztrálnia kell egy fiókot.

5. Gutenberg.org (Legteljesebb)

Tudod, ki az Gutenberg? Ő volt az, aki feltalálta a nyomdát, hogy elő tudjuk állítani azokat a könyveket, amelyek ma vagyunk.

A Gutenberg nevet arra az e-könyv webhelyre használják, amely ezt a szuper átfogó gyűjteményt tartalmazza. Ez az oldal azok számára alkalmas, akiknek irodalomra van szükségük az egyetemi munka elvégzéséhez.

Az e-könyvek letöltése erről a webhelyről szintén egyszerű. Letöltheti a szolgáltatásba felhőDropbox továbbá Google Drive.

Tehát ez a banda, 5 e-könyv letöltési webhely Jaka ajánlása. Ilyen módon nincs több oka lustálkodni az olvasáshoz! Van még valami javaslata az eBook webhelyekkel kapcsolatban? Ha van, kommentáld alább, banda!

Olvassa el a cikkeket is Webhely vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah