A 10 legjobb valódi szerű tetováló alkalmazás az Android számára, nagyon is valóságos!

Szeretne tetoválást készíteni, de fél attól, hogy a szülei szidják? Ne aggódj, banda. Csak használja ezt az eredeti tetoválás alkalmazást, a szerkesztések nagyon fantasztikusak!

Tetoválások egy vizuális művészeti alkotás a testen, amelynek különleges jelentése van a tulajdonosai számára.

Annak ellenére, hogy a művészet és a kultúra részének tekintik, még mindig sok embernek vannak negatív gondolatai a tetoválás tulajdonosokkal szemben.

Ha valóban tetoválást akarsz csinálni, de nem akarod, hogy a szüleid vagy a szomszédaid szidják, akkor használd a legjobb eredeti tetoválás alkalmazást az Androidon, bandán.

Emellett inspirációt is találhat a testére készítendő hűvös tetoválásokhoz. A fájdalmas tetoválás készítésének folyamata az emberek számára is figyelembe veszi a tetoválás készítését.

10 legjobb eredeti hasonló tetováló alkalmazás

Egyes tetoválási alkalmazások, mint ez az eredeti technológiák kibővített valóság amely virtuális 2-dimenziós vagy 3-dimenziós tárgyakat emel a valós környezetbe.

Röviden, ez az alkalmazás hamis tetoválásokat ad hozzá a kiválasztott fotókhoz, bandába. A tetoválás modelljét, tetoválásának méretét és elhelyezkedését a kívánt módon is beállíthatja.

Vannak olyan alkalmazások, amelyek lehetővé teszik a szerkesztések hozzáadását reális tetoválás formájában, amelyeket felvehet a fotóira, hogy még hűvösebbek és esztétikusabbak legyenek.

Biztos türelmetlen vagy, banda? Minden további nélkül itt van 10 eredeti tetoválás alkalmazás szerkesztésekkel igazi igazán!

1. InkHunter

Alkalmazások termelékenysége INKHUNTER, Inc. LETÖLTÉS

InkHunter az egyik legjobb eredeti, mint például a tetoválásszerkesztő alkalmazás, amely lehetővé teszi a tetoválás megtervezését.

Nem csak, hogy miután megtervezte a tetoválást, kipróbálhatja a technológiát támogató kamerájával AR hogy úgy nézzen ki, mint egy igazi tetoválás.

InformációTintvadász
FejlesztőINKHUNTER Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (35.991)
MéretEszköztől függően változik
Telepítse1.000.000+
Android minimum4.1

2. Tetoválás a fotómra 2019

Alkalmazások letöltése

Tetoválás a fotómra 2019 egy másik legjobb alkalmazás, amely képszerkesztő funkciókat kínál tetoválás hozzáadásához az AR technológia felhasználásával.

Ez a tetoválásszerű alkalmazás több mint 500 tetoválásmintát és 50 tetováló betűtípust kínál, amelyeket kipróbálhat, bandázhat. Ki tudja, találhat egy tetoválást, amely megfelel Önnek.

InformációTetoválás a fotómra 2019
FejlesztőN Lágy. Inc
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (8.524)
Méret26 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum4.1

3. Tetoválógép

Alkalmazások letöltése

A következő eredeti tetoválás alkalmazás Tattoo Maker. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiválassza a kívánt tetoválás modellt, majd saját maga színezze ki a kívánságainak megfelelően.

Miután megtervezte, szerkesztheti fényképét az elkészített tetoválásminta hozzáadásával. Az eredeti megjelenésű tetováláshatásnak köszönhetően fotója még hevesebben fog kinézni.

InformációTattoo Maker
FejlesztőFókusz alkalmazások
Vélemények (véleményezők száma)3.9 (28.131)
Méret50 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.2

4. Tattoo My Photo 2.0

Alkalmazások letöltése

Tattoo My Photo 2.0 lehetővé teszi, hogy fájdalommentesen tetoválj, bandázz. Csak erre az alkalmazásra van szüksége a kívánt fényképekkel együtt.

Ahogy a neve is mutatja, ez az eredeti tetoválás képszerkesztő alkalmazás funkcióval tetoválásokat adhat a kiválasztott fotókhoz.

A tetoválás nagyon művészi, és minden csoport számára elérhető, még gyermekek és bandák számára is.

InformációTattoo My Photo 2.0
FejlesztőBizo Mobile
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (210.545)
Méret38 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1

5. Tetoválógép - Tetoválás a fotómra

Alkalmazások letöltése

Alkalmazás Tattoo Maker - Tattoo On My Photo vagy TattooZ több mint 100 tetoválás mintát kínál, amelyek közül választhat.

Ezek a tetoválásminták remekül fognak kinézni, amikor hozzáadod őket a fotódhoz, bandádhoz.

A tetoválásoknak több kategóriája van, amelyek közül választhat törzsi, koponya, párosít, állatok és még sok más. A szerkesztett eredeti tetoválás alkalmazás nagyon hasonlít a -real_, band kifejezésre.

InformációTattoo Maker - Tattoo On My Photo
FejlesztőTattoo Maker & Photo Editor
Vélemények (véleményezők száma)3.9 (99)
Méret24 MB
Telepítse100.000+
Android minimum4.0.3

Egy másik legjobb eredeti tetoválás alkalmazás. . .

6. Tetoválás neve a fotószerkesztőn

Alkalmazások letöltése

A következő látszó eredeti tetoválás alkalmazás Tetoválás neve a fotószerkesztőn. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiválasszon egy tetoválásmintát, amely megfelel minden nemnek és generációnak, bandának.

Ez az eredeti tetoválásszerkesztő alkalmazás csak kifejezetten tetoválások írására készült.

Ha a saját nevét tetoválni szeretné a testére, először használhatja ezt az eredeti tetováló alkalmazást a megfelelő kialakítás megtalálásához.

InformációTetoválás neve a fotószerkesztőn
FejlesztőiDroid megoldás
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (48.116)
Méret22 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1

7. Tetoválás a fotómra

Alkalmazások letöltése

Továbbá vannak alkalmazások Tetoválás a fotómra. Ez az alkalmazás képes az eredetinek tűnő tetoválásokat hozzáadni a kívánt fotókhoz.

Az alkalmazás tulajdonában lévő tetoválásgyűjtemény nagyon nagy és jó, banda. Ezenkívül szűrőket vagy színhatásokat is hozzáadhat a szerkesztett fotókhoz, hogy azok valósághűbbek legyenek.

InformációTetoválás a fotómra
FejlesztőCoconut App Ltd.
Vélemények (véleményezők száma)3.7 (440)
Méret22 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.1

8. Tattoo for Photo

Alkalmazások letöltése

Tetoválás Fotó több mint 500 egyedi tetováló matricával rendelkezik, és minden bizonnyal úgy néz ki, mint az eredeti. Szerkesztheti ezt a matricát, és hozzáadhatja a választott fényképhez, hogy még hűvösebb legyen.

Az eredeti tetoválás alkalmazás tulajdonában lévő minták is változnak. Virágokból, sárkányokból, keresztekből, állatokból és még sok mindenből.

Szín hozzáadásával vagy szűrők segítségével szerkesztheti a meglévő terveket is.

InformációTetoválás Fotó
FejlesztőAT szoftverfejlesztők
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (13.197)
Méret23 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum2.3.3

9. Tetováld a fotómat a nevemmel fiúknak és lányoknak

Alkalmazások letöltése

A tetoválásszerű szerkesztő alkalmazás következő ajánlása a következő Tattoo My Photo with My Name fiúknak és lányoknak. Ez az alkalmazás tetoválás mintákkal rendelkezik, amelyek kategorizálva vannak, így könnyebben megtalálhatók.

A design is nagyon egyedi és sok, bandás. Több mint 500 tetováló matrica és több mint 100 típus létezik betűtípusok amellyel fotóinak eredeti tetováláshatást adhat.

InformációTetováld a fotómat a nevemmel fiúknak és lányoknak
FejlesztőAndroid innovatív megoldások
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (16.211)
Méret17 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.1

10. Tetoválás fiúnak 2019

Alkalmazások letöltése

A cím ellenére "Fiúk", hanem alkalmazások Tetoválás fiúnak 2019 tetoválásmintákat is biztosít nőknek, még pároknak, bandáknak is.

Ez az eredeti tetoválás alkalmazás több mint 500 mintával rendelkezik, amelyek valódinak tűnnek, 20 különböző kategóriába sorolva. Könnyedén megtalálhatja a kívánt dizájnt.

InformációTetoválás fiúnak 2019
FejlesztőN Soft Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (3.132)
Méret23 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum4.0.3

Így Jaka cikke 10 eredeti tetováló alkalmazásról, amelyek a legjobb szerkesztést nyújtják, csakúgy, mint az igazi. Töltse le az okostelefonjára, gyerünk.

Remélhetőleg ez a Jaka cikk segíthet és szórakoztathat, banda.

Találkozunk egy másik Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba