7 webhely a legjobb ingyenes weboldalak elkészítéséhez 2018-ban

Találhat olyan webhelyeket, amelyek milliók vagy akár milliárdok a világon. Szüksége lesz az életre, itt van 7 webhely, amelyek a legjobb ingyenes weboldalakat varázsolják bájos megjelenéssel. Alkalmas az Ön számára vékony költségvetéssel.

Az interneten milliókat, sőt milliárdokat böngészhet a világ minden tájáról. Minden bizonnyal különféle információkat és igényeket kaphat, a hírektől, a szórakoztatástól kezdve az igényeinek megfelelő vásárlásig.

Úgy tűnik, hogy maga a weboldal az egyik emberi szükséglet a modern korban. Ezért rohannia kell egy weboldal létrehozására. Azoknak, akiknek vékony a költségvetésük, ez az 7 webhely ingyenes weboldal készítéséhez lebilincselő tekintettel!

  • Lépések a weboldal egyszerűvé és ingyenesé tételéhez
  • Hogyan lehet megtudni, hogy egy webhely könnyen elérhető-e az interneten?

7 webhely a legjobb ingyenes, gyönyörű megjelenésű weboldal elkészítéséhez

1. Wordpress

Az ingyenes weboldallal rendelkező weboldal létrehozásának első módja ott van Wordpress. A Wordpress a világ legszélesebb körben használt ingyenes weboldala, amelynek lakossága 24 százalék.

Támogatással nyílt forráskód A beállításokat a témáktól, sablonoktól, kütyü és bővítmények. A WordPressen forgalmi információkat is kap, valamint 3 GB tárhelyet és korlátlan sávszélességet.

2. Blogger

A következő ott van Blogger amelyet kipróbálhat a Wordpress alternatívájaként. Ingyenesen használhatja ezt a weboldalt azáltal, hogy könnyen érthető felületet kínál a kezdőknek.

Ezen túlmenően, ha bevételre szánja magát, a Blogger tökéletes, mert a telepítése nagyon egyszerű Google Adsense.

3. Wix

Aztán ott van Wix ami tökéletes azok számára, akik kezdők a weboldalak készítésében. Az elrendezés beállításához csak meg kell tennie kattints és vidd tehát ugyanolyan egyszerű, mint a PowerPoint elkészítése.

A Wix ingyenes használatakor 500 MB tárhelyet és 1 GB sávszélességet kap.

4. Weebly

Csakúgy, mint Wix, hogyan lehet ingyenes weboldalt létrehozni Weebly használja a testreszabási módot is kattintson és húzza az elrendezés beállításához. A Weebly megjelenését közvetlenül a mobilalkalmazásból is szerkesztheti.

Használatakor 500 MB tárhelyet és korlátlan sávszélességet kap.

5. Tumblr

Aztán ott van Tumblr amely alkalmas azoknak a fiataloknak, akik egyszerű, ingyenes weboldalt szeretnének létrehozni. A Tumblr lehetővé teszi, hogy naplóként használja, és alkalmas személyes blogok készítésére.

A Tumblr teljesen ingyenes, prémium opciók nélkül. Így korlátlan tárhelyet és sávszélességet is elérhet.

6. Tértér

Tértér talán nem a legjobb ingyenes weboldal azok számára, akik szeretik a blogolást. De a Squarespace inkább azoknak szól, akik a weboldalon keresztül szeretnének bemutatni az ügyfeleknek.

Ez a weboldal megkönnyíti a tartalom, például az írás és a videók kódolási ismeretek nélküli kezelését. Csak 2 webhelyet kap, 500 látogató korlátozásával.

7. Yola

Végül van egy módja annak, hogy a webhelyen keresztül létrehozzon egy ingyenes weboldalt Yola. A Yola lehetőséget ad arra, hogy 5 weboldalt ingyen hozzon létre. A Yola tökéletes azok számára, akik online vállalkozást indítanak. A Yola emellett 1 GB tárhelyű tárhelyet is biztosít, statikus weboldal és szabad transzparens és Felugrik hirdetés.

Tehát, ezek a 7 webhelyek a legjobb ingyenes weboldal elkészítéséhez, amely elbűvölő megjelenéssel kipróbálható. Ha szakértőbb akar lenni, akkor készségeket is elsajátíthat kódolás hogy a megjelenés még vonzóbb legyen. Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Weboldal vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.